Ajutor caut gradi zona 1 Mai

Ajutor caut gradi zona 1 Mai | Autor: lepadatut

Link direct la acest mesaj

Am o problema grava in familie si de saptamana viitoare nu am cu cine sa las copilul.
Locuiesc in zona 1 Mai si as avea nevoie de o recomandare pentru o gradinita buna( baiatul meu are 2 ani deci cred ca numai la privat il vor primi).
Multumesc mult anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Iti recomand "Casuta piticilor" langa Muzeul Taranului Roman". Eu sunt foarte multumita. http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/23-gradinita-particulara-casuta-piticilor.html

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Evita "Copil istet" si "Garfield".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lepadatut spune:

Multumesc mult de tot fetelor.
Am sa merg sa vizitez Casuta piticilor.
Am gasit pe internet o gradinita pe Str Zablovki(Micul artist?) stie cineva ceva de ea?Sau Little London?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Buna, iti recomand Raza Soarelui, este pe langa Domenii. Pentru mai multe detalii vorbim pe privat daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

am uitat sa precizez ca lucrez acolo, m am angajat recent ca profa de engleza. am un bebe de 1 an si, sincer, mi a luat cateva saptamani sa ma conving sa l aduc pe bebe tot aici, cand va fi mai maricel (cam 2 ani).

Mergi la inceput

Lepadatut, eu o sa o duc pe Diana peste vreo 2 luni la The Little Artist. Daca n-ai gasit inca, fa-i o vizita. Casuta Piticilor e tare primitoare si personalul foarte dragut, dar spatiul mi s-a parut mic, nu prea bine amenajat, copiii inghesuiti si lasati cam de capul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gargoyle te contrazic. La Casuta piticilor nu sunt lasati deloc de capul lor. Se ocupa foarte bine de ei. Copilul meu a invatat foarte multe de cand merge acolo, in plus ii duce in Kiseleff de cate ori e frumos afara. In saptamana de vacanta s-a organizat chiar tabara la munte, unde l-am trimis fara strangere de inima desi are doar 2,8 ani si s-a intors foarte incantat si sanatos.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Roli25, te cred, eu mi-am spus parerea despre ce am vazut eu acolo (sediul din Intrarea Noptii). Cand am fost eu, copiii erau inca la Predeal. Poate ca fiind mutati de curand in casa noua, cu vacanta si cu ora matinala la care am fost eu... mi-au dat impresia de dezorganizare. Aia mici mergeau care pe unde avea chef, singuri pe scari, unul se juca in holul de la intrare... etc. Nu generalizez dar sunt subiectiva (ceea ce e normal pe forum), am spus ce am vazut... Intotdeauna e mai bine sa-ti formezi parerea singur, facand o vizita. Si repet, fetele care lucrau acolo mi-au facut o impresie buna.

Mergi la inceput