Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Am nascut -Bb clara theodora ora 7:16 natural
Scriu de pe tf
Pup

lui David Andrei 4.5 ani si 36+

Felicitari.Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa,norocoasa si sa aveti numai bucurii alaturi de ea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee bine ai venit acasa! Intr-adevar sentimentele si dragostea unei mame nu pot fi descrise in cuvinte. Eu una ma mir in fiecare zi de 4 ani incoace cum pot sa iubesc atat de mult o fiinta.

alina poate o doare burtica? Si Nadia mai face cateodata asa si m-am intrebat si eu ce e. Sau poate nu vine laptele usor si se enerveaza.

irina daca doarme inseamna ca e satul. 15 minute de supt la varta lui e OK. Nadia a supt acte 10-15 min. apana la 2 saptamani si lua destul (eu faceam proba suptului des). Lasa-l in pace, nu il trezi si alapteaza-l la cerere. Si da, daca ai avut musafiri se poate sa il fi agitat si sa aiba comportamentul nitel schimbat.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sebamed chiar fff bune,recomand si eu ca si Naty.

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ariya eu am avut, intr-adevar anestezie generala la prima operatie si a fost super OK. Oricand as alege generala intre intre ea si rahie. Pe mine m-a adormit cu o injectie pe care nici nu am simtit-o, cred ca am adormit imediat. M-au trezit in sala fix dupa o ora (era un ceas mare pe perete, am vazut ora 10 fix si apoi 11 fix ). Dupa nu am fost ametita, nu am vomat, nu m-a durut capul. Singurul disconfort a fost o usoara racaiala pe gat de la intubatie (m-a tinut vreo ora). Dupa ce m-am trezit din anestezie nu am mai dormit.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna ziua fetelor! Daca are cineva timp v-as ruga sa-mi modificati DPN , care va fi pe 02.02.2009 .Mai avem putin si ne vom intalni cu bebelusa noastra.
Felicitari proaspetelor mamici.

37+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 7 zile pana la CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

spic de grau, felicitari!

alina, sanatate. sa treaca repede abcesul!!!

bee, bine ai venit acasa!

Si Florence are dati cand papa doar la un san si doarme 3 ore si dati cand suge la ambii si doarme ff putin sau sta treaza si dupa jum de ora, mai papa un pic si adoarme.
noi ne-am iritat urat la fundulet, nu stiu care e cauza, scutecul, laptele meu??? am primit unguent de la medic, cu ocazia asta vieri am iesit pt prima data din casa, dar inca nu a trecut de tot.

succes gravidutelor ce urmeaza sa isi aduca pe lume puiul scump. nastere usoara!
mamicilor ce abia au nascut, laptic mult, copii cuminti si care sa doarma mult, mult, mai ales noaptea!

pup!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Spic de grau felicitari !!
Naty multumesc . Probabil o sa raman si eu la sanosan ca asta am folosit si la primul.
Alina refacere rapida. Poate de aceea era si micuta agitata.

35+ cu Fabian si Dorian
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Alinuk, am vazut datele...erau in capitolul celalalt si nu apucasem sa ma uit. Merci . O sa o sun pe D-na Musat maine, ca azi e duminica si nu vreau sa deranjez.

Fetelor merci. Sper sa-mi treaca repede...ca numai dintr-un nu se satura bebelusa...acum o ora iar a papat agitat si nervoasa de voie mare....nu inteleg de ce. Ca dimineata a avut 2 mese extraordinar de linistite dupa care a dormit boiereste...

Lisa, CUM E?? Maine trebuie sa nasti, daaa?

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

spic de grau - felicitari si recuperare rapida, sa aveti o bebelina frumoasa si cuminte si mancacioasa.

eli - poate fi de la scutec sau de la servetele umede. eu il spal mai mult cu apa calda si doar la urgenta folosesc servetelele. si il dau cu bepanten. da nu de fiecare data ca a zis doctorita sa il dau tot a doua oara sa si respire pielea.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Felicitari, SPIC, sa creasca mare-mare THEODORA, sa fie sanatoasa si fericita si sa aveti intreaga familie numai bucurii impreuna

Alina, sanatate multa !

Fetelor, eu mi-s tare fericita: bebe a facut nani de la 9 seara la 12, apoi a stat treaz pana la 4 dimineata... apoi somn de voie pana la 8... juma de ora de alaptat si iar somnic pana la 11. In sfarsit ma simt si eu fresh (relativ)

Cineva m-a intrebat in capitolul precedent (Alina, sper sa nu te confund da' ui' ce se intampla daca nu raspund imediat- uit de la mana pana la gura) daca bebe era "nocturn" si in perioada de "burtica"... zau ca nu stiu...de miscat se misca el destul de mult, dar niciodata nu m-a trezit noaptea sau nu m-a deranjat sa nu pot dormi.

A, si inca o chestie draguta de la noi... tata lu' bebe a testat slingul (maya wrap) cu bebe mic in el Se pare ca experienta a fost plina de succes - pe ambele parti. Sper sa ajung sa pun pozici la photobucket azi sau maine.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput