Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata, Cristi multumim de cafea .

Hai Lisa, Hai Vero

Ira ma bucur ca ti-a placut praji, dar explica-mi cum a iesit altfel ca sunt curioasa.

Eu tin sa va anunt ca aseara am fost o mamica denaturata ca am fost la o piesa de teatru de pe la 7 si apoi pana la 11 am fost intr-un bar, toata lumea se uita la mine . Cand am ajuns acasa, mica-mea era la noi si a inceput sa ma certe ca eu femeie gravida in luna a noua pe unde colund

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Andreea,intreb pt ca vreau sa stiu cum te simti dupa operatie,cum te trezesti,cum sunt durerile,capul,etc...daca stiam cum e dupa cezariana cu anestezie totala,nu intrebam...mai ales ca am avut 2 rahii dupa care numai eu stiu cat am suferit!...gandeste-te ca poate si eu trec prin multe nelinisti si semne de intrebare,chiar daca sunt la al treilea copil...mie mi-e mai frica acum decat la prima nastere,mai ales ca las acasa doi copii...deci ,poate am si eu nevoie de raspunsuri dragute si un pic de suport moral,lucru pe care cred ca l-am facut si eu cand altcineva a avut nevoie...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Scriu repejor ca nu am decat acteva clipe de liniste, azi iar are mandra cea mica o zi proasta ... din fericire cea mare a plecat acum in Cismigiu cu ta-su si respir pentru cateva minute.

alinuk eu beau lapte Dorna, dar nu foarte mult ca nu prea imi prieste laptele la stomac. Mananc dimineata cate un bol de lapte cu cereale si cam atat.

In ce priveste baita noi facem in fiecare seara. Am inceput chiar din ziua in care am venit de la maternitate. Facem si masaj dupa baita cu lapte de corp pentru bebelusi.

cadia eu nu am centura dar nici nu cred ca as suporta-o. Vorba lui ledi nici chiloti normali nu suport, port din aia inalti de gravida. Pe care in timpul sarcinii nu i-am purtat

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am fost si eu ieri la control la doctora... .... am nimerit o ecografista de-a dreptul idioata (eco a intrat in control ca sa vedem dc se mentine circulara de cordon), mi-a zis ca am colul de 6mm... am intrebat-o cum e posibil cand sapt trecuta era 3.5 (la alta ecografista) si niciodata in sarcina nu a trecut de 5... s-a fasticit si a zis ca dc era sapt trecuta 3.5 probabil ca tr sa nasc pana acum si ca ea asa vede ...

la controlul pe masa insa doctora a zis ca am colul o idee mai scurt ca sapt trecuta, dar inchis perfect
inclin sa o cred pe doctora insa...

in rest pana ieri m-am simtit chiar bine.. ieri seara si noaptea au fost ceva dureri ca la menstruatie dar nu prea multe si nici contractii false nu mai sunt... am avut mai multe in luna 7-8...
ma omoara asteptarea asta plus ca nu credeam ca ajung sa trec de 39 de saptamani.. mai merg la control sambata viitoare... si i-am zis doctorei ca peste sapt 41 nu vreau sa trec... mai ales ca ma streseaza circulara aia de cordon pt ca desi e larga bb are unele momente cand efectiv muta burta din loc (si altele cand ma rog de el sa dea un semn ca nu a mai miscat de ceva ore bune) si imi teama sa nu ii se tranga mai tare (ma tot gandesc la pusiketa desi stiu ca astfel de cazuri sunt fff rare)...

alina1976 imi doresc ff mult sa nasc natural (de aia m-am dus la lamaze, nu?) insa nu am curaj sa stau sa trec de 41 de sapt asa ca dc sambata colul tot inchis si lung e o sa programez cezariana pt saptamana cealalta...
chiar nu dai si tu ceva pronosticuri si pt mine?

39s +3z

Mergi la inceput

selene Nadia face maine 4 saptamani si are 2.960 gr, nascuta cu 2.500 gr! Si e OK. NU TE MAI STRESA CU GREUTATEA, fiecare copil creste in ritmul lui.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Eu tin sa va anunt ca aseara am fost o mamica denaturata ca am fost la o piesa de teatru de pe la 7 si apoi pana la 11 am fost intr-un bar, toata lumea se uita la mine . Cand am ajuns acasa, mica-mea era la noi si a inceput sa ma certe ca eu femeie gravida in luna a noua pe unde colund

si eu la fel... adica in oras pana tarziu.. explica-i maicatii cu dupa nu mai ai cum o per lunga de timp....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Am nascut -Bb clara theodora ora 7:16 natural
Scriu de pe tf
Pup

lui David Andrei 4.5 ani si 36+

Mergi la inceput

sot de tec: se poate sa aiba colici, chiar asa mica. Ambele mele fete au facut din primele zile de viata. Incercati medicamentele anticolici - sab simplex, debridat, bonisan, etc.
Si nu incercati sa ii faceti program, copilul terbuie alaptat la cerere. Asa cum zicea dark bendis: vrea la 3 ore, ii da la 3 ore, vrea la 5, ii da la 5, vrea la 2, ii da la 2. O sa vedeti ca in jur de 3 luni isi face singurica un program. Nici eu nu am crezut ca e asa dar Ioana (fetita cea mare) a mancat primele 3 luni intr-o dezordine totala; la fix 3 luni a inceput sa pape la 3 ore.
Succes!

NOI

Mergi la inceput

bebelusi nici eu nu am facut nici un examen de secretie in timpul sarcinii. Dar e drept ca eram candidata sigura la cezariana si poate asta a fost motivul.

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Am nascut -Bb clara theodora ora 7:16 natural
Scriu de pe tf
Pup

lui David Andrei 4.5 ani si 36+

UAU.... sa va traiasca bblina si sa fie mancaciosa si sanatoasa si tie refacere usoara..

Mergi la inceput