Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai nu e vba de o taxa,pe care sa mi se taie chitanta,nu e vba de pus in cutia milei sau de donat ceva(si la donatii ar trebui sa ti se dea chitanta!),e vba de spaga..ceruta!(pt ei,pt preoti,nu pt biserica!asta m-a deranjat pe mine!)In fine..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

scot si eu majoretele pt toate fetele care trebuie sa nasca in ianuarie:

sa vina licuricii

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Mai nu e vba de o taxa,pe care sa mi se taie chitanta,nu e vba de pus in cutia milei sau de donat ceva(si la donatii ar trebui sa ti se dea chitanta!),e vba de spaga..ceruta!(pt ei,pt preoti,nu pt biserica!asta m-a deranjat pe mine!)In fine..

POZE CU NOI
de David Christian

eu zic sa iti schimbi biserica,deci si preotul,bine-inteles! si aici se plateste,dar eu intreb cat costa,nici intr-un caz nu cer ei,raspunsul e:"de obicei se da...,dar fiecare cat poate". sa nu mai vorbim ca aici ,saracii preoti,nu au nici macr salar,deci totul e facut benevol!
si de curiozitate ledi,cat ti-au cerut?

Mergi la inceput

am gasit ledi mesajul. exista o taxa normala pt botez,nunta,etc.restul (spaga) o da fiecare cat vrea si daca vrea.
in legatura cu zilele de botezat,botezuyl se poate face oricand,chiar daca e zi de post. la noi daca va pica(si va pica in zi de post),vom alege o zi in care sa fie dezlegare la peste.
pt fetele care au nascut deja,poate cami va da mai multe detalii,dar noi(lauzele) trebuie sa mergem la biserica inainte de botez sa ni se faca o dezlegare,se numeste molifta. aveti grija,sunt preoti care daca nu vi s-a facut aceasta dezlegare nu va vor lasa in biserica la botez. e bine sa o aveti facuta,bine pt noi.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lisa am zis mai devreme...150ron si 500 ron.
Lisa asta am zis si eu,ca fiecare da cat crede de cuviinta nu i se impune o suma si fara aia n-ai ce cauta!Pt ca serviciul il platesti,vezi prima taxa!Acum ce e peste,ar trebui sa ramana la latitudinea fiecaruia,nu sa ti se spuna "da,se poate,dar e o taxa de 150 ron si va mai trebuie minim 500 ron pt preot/ti,atentia pt ei"

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Porumbita, multe multe felicitari, sa creasca mare puiutul tau, sa fie fericit si sanatos, numai bucurii sa aveti intreaga familie!

Pentru mamicile care asteapta licuricii in viitorul foarte apropiat... o intreaga armata de agitate

Cadia...Lisa... Oana... Criss... tinem pumnii

Alina, sanatate multa sa se vindece problema de la san

Pozici frumoase cu bebei si bebeline si cu mamici fericite am vazut azi... si ma mai uit. O sa mai punem si noi zilele astea.

De la noi... vesti bune . A fost health visitor-ul la noi, iar ne-a cantarit - data trecuta raportasem 4 kile 200 (9.5 pounds).. de fapt tipa citise gresit, bebe avea doar 8.5 (deci cam 3,750)... foarte bine si asa... acum la o saptamana de la ultima cantarire are 4.030, deci o crestere de aprox 250 gr/saptamana, (3.600 la nastere, scazut la 3.250... de-atunci crestem... crestem ) Infectia de la ochisor a trecut frumos, deseara vina bunicul din Londra la noi in vizita cateva zile...mama mea/bunica lu' bebe mic a facut sarmale trai neneaca!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

ledi,mai cauta si in alta aprte,poate iti recomanda o cunostinta pe cineva.as fi vrut sa zic mai multe,dar numai ma enervez cand aud de spaga in locuri unde nu are ce cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Spaga asta n-ar avea ce cauta nicaieri, nici la doctori, nici la preoti, nici la functionari publici sau mai stiu eu unde...zici ca toate sunt cu fundul in sus.

Crisss 40+

Mergi la inceput

aseara ne-am uitat la un documentar facut de niste rusi ortodocsi.se numeste "ingerul electronic",e tradus in limba romana.sper sa nu fie chiar asa.in film se vorbeste de cipurile electronice. m-am cutremurat. il gasiti gratis pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor nu va mai necajiti cu spaga, stiti prea bine ca asa este peste tot, nu stiu de ce va mai minunati. Ledi, incearca la alta biserica, cel putin asta e parerea mea.

Eu tocmai am terminat de papat, sunt cam plictisita, astept sa treaca timpul mai repede sa imi vad ingerasul. Parca nu mai am chef de nimic. Imi cer scuze fata de voi, dar parca nu mai am rabdare nici sa scriu nimic, de citit...citesc tot nu imi scapa nimic, dar parca nici sa scriu nu am rabdare.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput