Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 17
misha71 spune:
Gagix, io va zic noapte buna ca's torpilata rau. Am dormit 3 ore azi noapte si's chiauna
TOATE FETELE MELE DRAGI! 

***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
As activa pe mail DACA mi-ar veni si mail de confirmare
. Inca-l astept, poate totusi nu dureaza 48 de ore!!
Vio, ce-i mama cu Transilvania si ce ai mai scris acolo? Ca am citit in zig-zag ![]()
Noapte buna, Mishulica!!
mare
I never fake ... sarcasm
mihaela77O spune:
mamaaaaa,da'ati ps tara la cale...conturi comune...bravo mai,unii fac mancare,altii fac lectii si voi faceti conturi comune..da'bine faceti..intre timp ma elucidez si eu cum sta treaba cu contul comun!MB,asteptare placuta..a email-ului,uneori chiar vine dupa 48 de ore..
vio,invata mama istorie....noroc cu kupilu',
,pt invatacel!
mishule,noapte buna!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kariguld spune:
....va
doar pe voi fetelor, ma duc la nani ca de maine merg la scoala....
vio, am ras cu lacrimi! nu cumva baiatul tau e frate cu al emu? ac asa intrebari inteligente punea si el. acuma am scapat, nu mai facem lectii, ca le face la scoala.
fetele sa aveti o seara buna!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
sorana spune:
Dati-mi si mie parola pe pm.
Vio - eu te inteleg. Noi inca nu facem lectii dar are un stil de a ma intreba de una si alta si trece de la sateliti la pisici de m-a capiat
. Wikipedia sa traisca ca altfel nu stiu pe unde scoteam camasa la dimetrodoni si alte animale preistorice .... Cum o recunoaste frate care dinozaur e pradator si care e ierbivor nici acu' nu m-am prins ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld ....va doar pe voi fetelor, ma duc la nani ca de maine merg la scoala....vio, am ras cu lacrimi! nu cumva baiatul tau e frate cu al emu? ac asa intrebari inteligente punea si el. acuma am scapat, nu mai facem lectii, ca le face la scoala. fetele sa aveti o seara buna! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
succes,maine la scoala!sa vi cu note bune,ai auzit?

si noi ne retragem,maine ne trezim devreme sa mergem la analiza!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Mihaela, succes la analize maine, sigur o sa fie bine!!
Sorana, pai el invata de la tine sau tu de la el?
Ca poate te lamuresti si tu care-i treaba cu ierbivorii .... macar cu atat sa te alegi si tu ![]()
I never fake ... sarcasm
sorana spune:
MB merci de parola DAR NU MERGE.
Cica "username and password do not match" 
Iar cu ierbivorii ... invatam una de la alta. Si cum ziceam Wikipedia de rezeva sa nu par chiar proasta ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
Sorana, scuze, am uitat sa articulez eu cuvantul
. Acum am incercat. So ... scuze, va mai dau o data PM la cele la care am dat deja sa rectific.
Si apoi ma duc la somn, va imbratisez si va pup si va doresc un somn lin si plin de vise frumoase! 
I never fake ... sarcasm
rhoneea spune:
fetele fara numar!!!
Umflatel sper ca analizele sa iasa bune

Vio pi mini m-ai sarit di la pupat ![]()
Celmaimic cica le are cu umoru(negru,rosu...) de aia s-a carat
Koky am mai intrat pe blog dar numai e nici o veste de catel.Cum e?Mi-e frica si sa intreb 
Si io m-am indragostit de MadamBovary
,nu numai ca frumoasa de pici da e si fata buna si desteapta 
Vreau si el parola dr numai cand merge da?![]()
Ps: Nu va ingrijorati de Coana.Da la ratze ca sigur batzu a iesit cu ochi
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!