Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 14
kokiy spune:
Misho iti raspund aici, la aia cu alegatu'...nu de alta,da' bulversam fetele pe'acolo ...ca-i topic serios ala,nu MB ![]()
Nu conteaza caloriile,cat conteaza prelucrarea muschiului
...pe mine ma avantajeaza pozitia pe la spate,ca-mi intetin fesele ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Haideti deh acum, chiar ca nu mi-au murit laudatorii. Ma faceti sa ![]() |

Eu am o propunere. Cine mai are conturi de e-mail libere sa faca un cont comun pentru subiectul asta: plesneala, nebunele, nebunakele, cum o fi sa se cheme, insa sa avem acces toate la deschis subiecte si modificat prima pagina
OK?
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui kokiy Nu conteaza caloriile,cat conteaza prelucrarea muschiului |
Eu mi le intretin cu palme
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Misho iti raspund aici, la aia cu alegatu'...nu de alta,da' bulversam fetele pe'acolo ...ca-i topic serios ala,nu MB Nu conteaza caloriile,cat conteaza prelucrarea muschiului **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ma termini!!!!! io numai din cauza ta o sa ma ingras!

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Misha, daca vrei, facem o adresa de mail comuna unde putem sa mai trimitem prostii si o folosim pe aia pentru un cont nou. Asa am facut la topicul cu "fecioarele"
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
NARAVASHELOR!!! FACEM CONT COMUN AICI??????
AM SCRIS MAI SUS!!!!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Misha, daca vrei, facem o adresa de mail comuna unde putem sa mai trimitem prostii si o folosim pe aia pentru un cont nou. Asa am facut la topicul cu "fecioarele" I never fake ... sarcasm |
BUNA IDEE!
MadameBovary spune:
Bre, nu mai scrie mare, ca nu-s oarba.. casca tu ochii mai bine ca te-am intrebat ceva mai sus!! ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
SI IO TI-AM RASPUNS TOT MAI SUS!