Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
o hotarare inteleapta fiule! dam petrecere! ![]() ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
si mie imi cam disp;acea preznta lui...parea un intrus...vb ta,kariinteleapta decizie a luat!

MB,vreau sa gandesc pozitiv,cel putin pana la aflarea rezultatului analizei!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
mey,toate sunteti niste scorpii cu bietu' kupilu' asta!
vine si el ,saracu' sa-l luam de suflet si-l dati afara ca e intrus...nu-i zisei si io ca e lupu'n blana de mile?
umflatel,nu stiam cum se fac vaccinurile...insa de ce la unii copii se manifesta asa de ingrozitor totusi?
si daca se face o detoxifiere sunt sanse mari sa-si revina?
poate ca asta ar fi inspre bine ca macar stii o cauza...zic si eu 
oriucm tb sa gandesti pozitiv,copii acestia sunt super dotati doar ca nu se pot manifesta...si sigur nu sunt mai prejos decat ceilalti 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Vio, daaaaa, iarta-ma, te
mult, am sarit la sedinta de pupaturi ca eram extaziata cu Gabitza si cu ochii ei din burta. Altfel nu te saream eu tocmai pe tine de la pupici
.
Celmaimic, gata, capitulezi? Intre atatea femei... doar un barbat adevarat poate rezista
.
Mihaela, asa, asa, cu gandirea pozitiva inainte si mutam si muntii din loc daca trebuie ca sa fie puiul bine! 
Kay, hai cu pozele cu tine, nu ne lasa sa asteptam pana ajungi la 30 de kile ![]()
Ma duc sa editez de la capitolul trecut sa imi pun si restul de probe la testul de admitere in club ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Asa Tantzo, ca io am fost cam puturoasa cap. trecut 
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
adica unde te duci ,Tanto?!
sa scrii testul pt copilu'?!
vad ca te urmareste si la cura de slabire...a facut o pasiune pt tine?!
vezi cum te iubeste lumea?
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 adica unde te duci ,Tanto?! sa scrii testul pt copilu'?! vad ca te urmareste si la cura de slabire...a facut o pasiune pt tine?! ![]() vezi cum te iubeste lumea? ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Io am zis ca e frumoasa rau tare, da' ea nu ma crede!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Io am zis ca e frumoasa rau tare, da' ea nu ma crede! *********************************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
io n-am vazut-o la fata
dar am simtit ca e frumoasa la suflet...si'n plus mai e si desteapta!
na,Tanto,ca nu ti-au murit laudatorii
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kokiy spune:
Pai era si normal s-o aleaga pe MB, doar nu alegea maritate si cu copcki ...sau babaciuni care mai au un pic pana la pensie ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Pai era si normal s-o aleaga pe MB, doar nu alegea maritate si cu copcki ...sau babaciuni care mai au un pic pana la pensie **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
subscriu!
MadameBovary spune:
Haideti deh acum, chiar ca nu mi-au murit laudatorii. Ma faceti sa
si eu nu
prea des sau prea usor
. Da, da, celmaimic vine tare din urma .. nici el nu m-a vazut la fatza, dar cred ca simte ca-s buna la suflet cand ma intreaba despre felatie 
Vio, am updatat lista de pe prima pagina cu caznele la care sunt supusi toti cei care vor sa ni se alature... sa nu cumva sa creada ca e piece of cake sa faca parte din nebunia asta. Iti trebuie diploma, nu e de joaca!
I never fake ... sarcasm

ne vedem pe alte topicuri