Super album Fuego!
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
TOmcai vroiam sa mai dau o dedicatie, dar nu vreau sa stric bunatate de subiect despre fuego, asa ca dau aici o stea si ma duc pe dedicatii pe dc follow me
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
kokiy spune:
Eu cred ca Denizel asculta numai muzica culta
Chiar iulicutza,ce muzica mai asculti ????
eu in incultura mea pot asculta :
si din asta
si pe asta
hai si d'asta
si ar mai fi multe,da' poate treci pe la topicurile deja deschise despre muzica
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
iulicutza spune:
Si daca votati cu cate o stea credeti ca ma afecteaza pe mine cu ceva? Va pierdeti doar timpul!
Da,mai ascult si alte genuri de muzica,da chiar si asa,saraca de mine,nu ma ridic la "nivelul" vostru de cultura.Off!
Androix spune:
M-a afectat atat de tare fuego al tau incat am si uitat sa-ti dau steluta.
Acum pe bune, gata, cine te-a facut inculta si-a luat carton in piept, subiectul s-a inchis, in continuare cred ca o tii ca surda pe mormant. Chiar imi pare rau ca nu mai apare macar un fan sa-ti tina isonul cu fuego.
Oricum iti multumesc ca datorita subiectului tau ascult concertul de adio al Tinei Turner. sweet music to my ears...
CorinaDani spune:
si-atunci de ce insisti sa fii bagata in seama ?
fa-ti un blog, un fan-club, gaseste-ti ascultatori de muzica din acelasi domeniu...fa-te redactor muzical la taraf tv sau alta televiziune/radio/revista de acest gen...
pe bune, chiar ai chef de contre ? nu vezi ca pana la urma, mai mult sau mai putin elegant, ti se da sa intelegi ca propunerile tale "muzicale" nu sunt pe placul muuultor de aici ?
abia am scapat de "manelizarea" televiziunilor si ne bagi tu pe gat diverse genuri muzicale si interpreti de calitate indoielnica ? zau, exagerezi...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
denizel spune:
Vezi mai, iulicutza, ce rele-s fetele astea? Io macar am recunoscut cinstit ca-s demna de mila .
Da' recunoaste si tu ca au si calitati: uite, nu-s lashe dilok . Mai lasa-le si tu putin si ofera-le un Cotabita ceva. Tre' sa le dai pe brazda, nu se poate .
Androix, pliiz, pliiiz, ce-nseamna "a o tine ca surda pe mormant"?
E foarte haios cum suna (e prima data cand o aud) da' habar n-am ce-nseamna .
Androix spune:
Eram sigura ca cel putin o persoana o sa ma intrebe asta. E o expresie din multele expresii ale maica-mii, care vrea sa spuna ca o tine una si buna cu aceeasi chestie.
iulicutza spune:
Offtopic: Ati vrut Cotabita,poftim Cotabita! :)))))
http://www.trilulilu.ro/TonyciK/3b6c9ef8e417ec