America (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca reusesc si eu sa mai intru pe aici...bun venit fetelor noi...vad ca sint 2 new-yorkeze prin preajma!!!

Tin pumnii gravidutelor...Lisa si Crisspoliss...ce facem, pariuri? Care naste prima? Io pun banii pe Lisa.

Ramona, eu am vazut ultima jumatate din primul episod cu Tara...dar mi s-a parut putin tras de par (si eu o ador pe Toni Colette..."Muriel's Wedding"). Ii mai dau o sansa.

Vazut pozici...Sinzi esti o fatuca superba iar David e delicios!!!

AB...drum bun si asteptam sa te intorci...sfatul meu e sa inchiriezi la inceput schiuri si clapari...cresc asa de repede ca nu mai sint buni de la un an la altul. (Io am luat ca am fobie la papucei imprumutati...chit ca dam cu Lysol...dar baietii mei cresc mai greut acuma...si am luat cu un numar juma mai mult). Nici noua nu ne place la inghesuiala pe pirtie...gasiram loc mititel, relaxat si aproape (dar noi nu sintem schiori de performanta...sintem incepatori)

In rest, nu-mi vad capul de treaba (si sper s-o tin asa ca si la noi au fost layoffuri pe capete-si inca sint)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

ocebine spor la treaba...ufff om scapa si de asta. Eu cand aud cum dau plini de candoare pronosticul cu doi ani si mai bine...

Amami multam fain de tot. Ce vazui la Rei pe net e mai ieftin ca-n Franta si oricum la 150 per pereche schiuri de transportat nu merita sa le car dintr-o tara in alta decat daca esti ceva campion si ai schiuri pe masura.
In Colorado sau Utak mi-ar placea si mie, dar cu doi si avion eu sunt satula.
In Franta nu e scump daca nu te duci la chestii gen Chamonix. Noi mergem de ani de zile in Vallée de la Maurienne in Savoie.
Puteti ajunge si din Grenoble airport http://www.maurienne-tourisme.com/index.aspx
Dar e putin turistica in general si-n altele chiar salbatica. Sunt piste de toate feluri , zapada mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Fetelor, ca tot vorbeati de United states of Tara, eu am vazut ca au pus tot primul sezon pe netflix instant watch...eu nu am televizor si ma scot cu netflixu, asa m-am uitat si la primele 2 sezoane din 30 rock si mi-au placut de numa..sunt fan de-acu.
RAmo, super faza cu Jethro Tull, pe mine m-a tot batut soacra la cap sa pun muzica clasica prin casa sa auda si copilu, dar asa m-am plictisit ca m-am dat pe pandora la classic rock..doar tot clasic e, nu? asa ca si al meu sper sa fie fan Jetho tull si pink floyd ca si maica-sa..ca daca era dupa taica-sau, numele copilului era John Paul George Ringo apropo de nume, am o lista cu vreao 20, dar nu-i chip de ales...voi stiati numele copilului inainte sa iasa afara?

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi am stabilit numele in primele 30 de minute dupa ce am aflat ca suntem pregnanti. Daca era fata o chema Julia (vroiam Iulia dar e greu pt americani) ca a fost facuta in iulie si daca a fost baiat Lucas ca fuseram in vacanta in Cabo San Lucas.
Sa scapam de o grija!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Ramona, eu am vazut ultima jumatate din primul episod cu Tara...dar mi s-a parut putin tras de par (si eu o ador pe Toni Colette..."Muriel's Wedding"). Ii mai dau o sansa.

"With sufficient thrust, pigs fly."

Hai mai, ca-i entertainment! Tipa e haioasa si arata tare bine. Eu abia astept sa mai vad si alte episoade!
Sorry de layoffs. Mi-e si groaza sa ma mai uit la stiri, toate companiile mari concediaza cu miile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Daca te uiti pe prima pagina de la yahoo news te sperii, nu alta..atatea companii au aununtat azi reduceri d epersonal si faliment..ceva de speriat, azi clar nu e o zi buna ptr multi..desi in calendarul chinezesc e zi de bucurie, ca incepe anul boului.

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Criss, la Alexandru nu ne-am putut hotari deloc cu numele. Eu aveam pe lista Luca(s) sau Victor, sotul n-a fost incintat. Alexandru era nume de rezerva, in caz ca nu ne gindim la ceva mai interesant. L-am pus pe asta, ca sa-i facem odata certificatul de nastere. Vreo doi ani nici nu l-am putut striga pe nume, aveam tot felul de alte porecle. Printre favorite - Prislea.
La Ana a insistat sotul sa-i punem numele Laura. Asa ca-i zicem Ana , de la middle name Anamaria. Ea nici nu cred ca stie c-o cheama Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am vazut ca si la Microsoft e scandal mare, dau afara 5000 de angajati dar angajeaza posesori de vize H1B pe care ii platesc mai putin.Cica asta e bine pt US.

Si noi am avut numele de cand am aflat ca sunt gravida dar nu am putut sa ma refer la bebe cu Aidan, parca era abstract si mereu ii spuneam bebe. Nu stiu de ce, rar ma refeream la el cu Aidan.

Mai am nume in saculet daca ma razgandesc si mai vreau bebe :), pt inca un baiat am Julian Isaac si pt fata am Isabella Marie sau Delilah Marie.
Atat imi place cantecul "Hey there Delilah" a lui Plain White T's de mor :)
http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Cat a fost in burtica noi i-am spus Junior si bebitza (mai rar).

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, si mie imi place enorm piesa...
apropos de nume, la philip eram cu mama in ro si ne chinuiam sa gasim ceva care sa existe si oarceum sa semene in ambele limbi, asa a aparut philip, imi place f mult. si pt ca eu am ales prima tura, am zis ca sa-i dau posibilitatea si sotului tura asta, numai ca lui nu-i plac numele mele: nicholas, thomas, matthew, si mai nou gasite: jack (pe asta il vrea philip) si nikita.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput