M-am hotarat sa fiu frumoasa

M-am hotarat sa fiu frumoasa | Autor: sabineta

Link direct la acest mesaj

Sa nu radeti de mine. De un an si jumatate nu am mai trecut pe la cabinetul de cosmetica, si de un an (numai) pe la coafor. Nu consider ca ma neglijez, pur si simplu nu-mi mai pasa asa de mult de naumite chestii, mi s-au schimbat prioritatile de cand am bb.
Am hotarat insa ca anul acesta voi avea mai multa grija de mine, ca voi merge la coafor, cosmetica, analize, dentist etc.

La inceputul saptamanii viitoare am decis ca merg la coafor (poate si cosmetica, daca sunt foarte cuminte:D) si m-am trezit ca nu stiu unde. Vreau o schimbare de look. Nu cine stie ce nebunii, dar ceva care sa ma avantajeze si sa pot intretine usor.

Am nevoie de AJUTOR! Imi puteti recomanda un salon/coafor (zona Tineretului sau apropiere, de preferat) din care sa nu ies cu o caciula indesata pe cap si -culmea - buzunarele goale?
Visez la o coafeza care sa tina cont de forma fetei, caracterul omului, sa aiba idei indraznete si sa-mi faca o frizura relativ simplu de aranjat in 3 min dimineata.
Sper sa ma ajutati sa nu raman cu visul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

sabineta foarte bine faci, ca vrei s ain cepi sa ai grija de tine. faptul ca avem copil nu inseamna ca nu mai trebuie sa ne pese de felul in care aratam. Sincer nu cunosc niciun coafor prin Tineretului, dar cred ca daca intr-adevar vrei o coafura reusita mersi la un salon mai bunicel si eventual recomandat. Eu am fost la radu Serban, un super stilist cu preturi acesibile. La cosmetica e bine sa mergi macar odata la 6 luni. Incearca sa ai grija de ten si acasa cu masti. Iar ceea ce-ti recomand cel mai mult, ce te va face sa te siti mai bine, sa ai un ten mai luminos, si sa arati mai bine, este sa mergi la aerobic(tae-bo)daca nu ai timp, macar odata pe saptamana. Mai bine rar decat deloc, creder-ma ca asta te va ajujta sa iesi din amorteala in care ai intrat odata devenita mamica. Bafta multa

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu merg la coaforul Diva, de pe blv Sincai. este constructia aceea noua cum mergi spre metrou la tineretului pe partea dreapta, unde e banca transilvania la parter. sunt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Buna Sabineta,
Daca vrei, iti recomand pe cineva la un coafor pe Calea Vacaresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si eu am luat acceasi decizie de curand, si am si fost saptamana trecuta la coafor si manichiura. Chiar ii spuneam sotului meu recent ca atunci cand eram nemaritata aveam card de fidelitate la Perfect Nails, iar acum nici nu mai dau pe acolo:)...dar asta doar ca o autoironie, ca doar nu ma tine el saracu sa nu ma duc, ar fi culmea...doar ca parca mereu imi ocup timpul cu altceva, nu stiu de ce se intampla asa, este important sa avem grija si de noi, ne obisnuim sa ii punem pe ceilalti membri ai familiei si treburile casnice pe primul loc..offf, cred ca meritam si noi un pic de timp acolo!

Mergi la inceput