Sindrom premenstrual

Vitamine, sport, gandire pozitiva, vitex agnus, mladite de zmeur, tinctura de marar etc... multumesc de sfaturi.
Balonare, nervi dusi la extrem - ce sa fac ca ma satur de ciclu si-mi fac histerectomie totala la 34 de ani !( mai rabd cativa dar nu stiu cati!)
Pana sa raman insarcinata nu stiam ce inseamna PMS ( 29 de ani ) Dupa nastere la 30 de ani am inceput sa simt, ca o saptamana pe luna ma transform intr-un monstru! Efectiv parca traiesc in prezent 3 saptamani pline de viata si de bine si 1 saptamana sau 10 zile in zona crepusculara in care sunt un drac rau si cretin!
Va rog daca ati descoperit un tratament minune sa-mi dati reteta !
Nu am luat si nu consum anticonceptionale, fac sport mult, iau vitamine...
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Raspunsuri

rory76 spune:
Uite ce a functionat la mine: sex mai mult, autosugestie la greu. Adica in loc sa zic:"eu am PMS, sa zic eu nu am astfel de probleme!SUnt o femeie puternica, sanatoasa si corpul meu functioneaza perfect!" Dar trebuie sa crezi ce spui, altfel nu are efect!
"sky is the limit!"

didi-anda spune:
Deus,la fel sunt si eu! ma mir ca ma mai suporta sotul.....pur si simplu nu ma pot controla...vorba ta.:sunt un monstru.
Rory...scuza-ma ca-ti spun...dar nu cred ca vreuna din noi se gandeste:" aha...trebuie sa-mi vina...hai sa devin un monstru,sa le fac viata imposibila celor de langa mine,c-am scuza".... pur si nu-mi dau seama ca devin o insuportabila,doar in momentul cand sotul nu mai poate de nervi si ma intreaba : "iar trebe sa-ti vina?"
sincera sa fiu,as face orice sa nu mai am starile astea....pur si simplu nu se poate vorbi cu mine...sar ca arsa si ma cert cu toata lumea...nu suport pe nimeni in perioada aceea....

LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi-anda Deus,la fel sunt si eu! ma mir ca ma mai suporta sotul.....pur si simplu nu ma pot controla...vorba ta.:sunt un monstru. Rory...scuza-ma ca-ti spun...dar nu cred ca vreuna din noi se gandeste:" aha...trebuie sa-mi vina...hai sa devin un monstru,sa le fac viata imposibila celor de langa mine,c-am scuza".... pur si nu-mi dau seama ca devin o insuportabila,doar in momentul cand sotul nu mai poate de nervi si ma intreaba : "iar trebe sa-ti vina?" sincera sa fiu,as face orice sa nu mai am starile astea....pur si simplu nu se poate vorbi cu mine...sar ca arsa si ma cert cu toata lumea...nu suport pe nimeni in perioada aceea.... |
Same here!Si eu la fel!Simt ca turbez,ma simt rau,ma enerveaza orice .Al meu intreaba :"Tre sa-ti vina ciclul sau ti-e dor de fi-ta?" .

.............................

Adela99 spune:
io am mai scris pe forum ce am luat io cu succes: omega 3 si 6 cu ulei de seminte de in si ulei de luminita de noapte - capsule.

rory76 spune:
Didi-Anda, si eu am suferit ani de zile de PMS-ul asta nesuferit. Am incrcat toate metodele posibile, de la babe, de la asisente, de la medici, de pe net...eram disperata! La un moment dat, le ziceam la ai mei:"mai, daca ma vedeti in treningul asta roshu sa stiti ca sunt la PMS, nu care cumva sa vorbiti cu mine ca ma reped la voi, orice ati zice!" Si ma lasau saracii, in pace...deja stiau:"haoleo, e in treningu' ala! las-o, nu ii mai zice nimika!" Si peste toate, mai si mancam ca nebuna, zici ca se termina lumea maine. Pana am realizat ca si asta se poate controla mental. Asa cum unii oameni reusesc sa scape de boli, asa poti sa scapi si de asta. Este o auto-conditionare. Stii ca trebuie sa-ti vina, ca asa e mereu, bla-bla...daca esti cu mintea in alta parte, ai o perocupare intensa, si uiti ca esti la PMS...dupa cum am mai zis, daca nu crezi in metoda asta, ea nici nu functioneaza...dar eu ma saturasem de cati hormoni bagam in mine, de pastile si am hotarat sa incerc si altceva! daca nici asta nu mergea, eram hotarata, vorba lui Deus, sa fac histerectomie!!!
"sky is the limit!"

dooku3 spune:
Atunci eu sunt o norocoasa,la mine inca mai functioneaza sportul intens si ginseng in pms.Problema e in zilele ms,mi se intampla sa am ameteli atat de puternice ca stau in pat juma' de ziCat despre autosugestie,daca ai o minte "educata",functioneaza pentru orice!

Carrye spune:
Buna! Nici eu nu sunt foarte amabila cu o saptamana inainte. Eu credeam ca este din cauza pastilutelor si chiar ma gandesc serios sa nu le mai iau desi imi fac foarte bine. Stiu exaxt ziua si ora cand imi vine si ma tine 4 zile fara prea multe probleme.
Ultima data am stricat vacanta a 3 persoane din cauza crizelor mele...
Adela, povesteste-mi si mie ce ai luat tu!

crinuta spune:
Incearca Feminin Herbal Complex si Wheat Germ Oil de la GNLD ( Golden Neo-life Diamite International).
Am vrut sa iti trimit PM, dar nu ai activata optiunea.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

geniest spune:
A aparut un produs numit PMS Control. Din pacate de o luna intreb din farmacie in farmacie si nu il gasesc. In cele din urma o sa-l comand de pe site-ul firmei producatoare... Este naturist.
Ce spune rory este corect...apropo de mai mult ...si mie mi s-a parut ca functioneaza.
Eu as da o lege ca femeile sa aiba liber platit in perioada aceea, sa nu iasa din casa...
www.andreialmeu.piczo.com

IonescuOana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Same here!Si eu la fel!Simt ca turbez,ma simt rau,ma enerveaza orice .Al meu intreaba :"Tre sa-ti vina ciclul sau ti-e dor de fi-ta?" . ![]() ![]() ............................. |
Si eu sunt in aceasi situatie...si tot asa dupa nasteri...nu stiu ce sa mai fac, uneori nici nu pot sa raspund la telefon