Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca am trimis mesajul fara sa il termin, Alex solicita cate ceva mereu, sper sa reusesc sa o culc si pe ea in urmatoarea jumatate de ora.

Pinacolada, are un castel pentru cai, dar nu se omoara cu el. A fost arestat o vreme, l-a tot cerut, initial parea ca ii place, apoi iar l-a aruncat. Laptop are si de jucarie si real. Off, greu cu ideile. Are si bicicleta, si motocicleta din aia cu pedala, si role. Nu stiu ce sa iau...

Sabina, daca ai drum pe acolo chiar te rog. Sa imi zici daca vrei sa o inscriu pe Sofia la Muzeu pentru ultima sambata din februarie. O sa iti dau si mailul cu pictura.

Teo, eu zic ca sunt dintisorii, sper ca nu s-au luat bazdacii de la Bubu. Si el a fost mai marait azi, dar mai degraba din cauza ca nu a vrut sa doarma.

Gabriela, multa sanatate fetei. Klacid am mai dat si eu Alexandrei, daca e musai, atunci asta este.

Annisia, sa va fie de bine iesirea. Vad ca si Yanis a avut parte de ceva paranghelie, ca doar l-am vazut in verva si cu berea la purtator. Tu esti super slaba nene, noroc cu pozele astea ca m-am motivat sa reincep de maine calvarul slabirii. Iar tzatzele vad ca erau bine mersi la locul lor, nu cred ca e cazul de operat ceva.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana, daca va doriti un caine de talie mai mare, iti recomand cu caldura aceasta rasa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Golden_Retriever

Este cu atat mai ok pentru voi, cu cat sunt super inotatori si extrem de devotati familiei si copiilor. Cum aveti voi piscine si vecini nebuni, cred ca un cutu din asta te scapa de multe griji... Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, daca dadeam tzatzierul jos, ramaneam io cu toata mancarea si bautura, ca o lua lumea la sanatoasa... Asa ca norocul meu fu civilizatia moderna si m-am rezumat la a bucura ochii cu o falsa impresie... Hihihihihi....
In consecinta, saptamana alilalta ma duc sa ma pipaie un doctor, sa-mi spuna ce si cum. Pana acusica cica nu prea are rost sa fac nimic, daca mai vreau bebei. Si daca fac bebei peste 6 ani, doar n-oi fi nebuna sa stau asa, in halul aista?!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Am pus si noi poze din acest weekend plin.

O puteti vedea pe Alex artista in atelier (pe prima pagina din album gasiti toate pozele de la eveniment, pentru cele interesate de asa ceva), pe patine si in forma .

Iata-l si pe Bubu cu carlionti , atomic si misunator . Si fermecator!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Ati ghicit si musafirii . Nasicul si finutul s-au studiat si inghiontit . Dar atmosfera a fost pasnica, dupa cum se vede aici . Alexandrei i s-a spus chiar si cum face leul. Finutul a obosit dupa atata joaca, iar Bubu i s-a alaturat la odihna

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am aparut si eu. Azi mi-a dat iar sotul liber la distractie. A fost tare bine, imi lipseste sa ies si sa stau linistita la un suc/pizza/whatever Cred ca o sa-l las pe Rares la Bistrita macar cateva zile. Este o idee care mi-a venit doar de vreo 2 zile si n-am rumegat-o bine, a venit mai mult dintr-o nevoie de-a mea de respiro. Nu stiu daca o sa si trec la fapte, dar in orice caz venirea uneia dintre bunici pt. cateva zile musai sa se faca Vreau sa ies la povesti! Rares a devenit marait, sper ca-s dintii, nu sunt obisnuita cu maraieli . Cred ca si de aia nu mai am rabdare, desi ca s-o zic dreapta, nu maraie el asa de mult si de tare, dar rabdarea n-a fost niciodata punctul meu forte. Nah, ca m-am plans, desi vroiam numa' sa va salut

Am vizionat pozele, foarte placute senzatii mi-au dat Am vazut distractie mare si voie buna si la Roxana si la Annisia. Annisia esti slaba fata, arati tare bine, si mi se pare ca bruneta (desi nu esti chiar bruneta ) iti sta cel mai bine.

Teo, e tare dulce Mihnea, pare asa cuminte si duios Foarte dragut cum facea el nani pe canapea.
Roxana, zi drept cu ce-o faci pe par pe Alex, ca arata asa de bine? Iar lui Bubu te-ai saturat sa-i pui parul pe bigudiuri, de aceea l-ai tuns? La capitolul caine, golden retrieverul are intr-adevar recomandari ffff bune. Am niste prieteni care dupa atente cautari s-au oprit la el. Ar mai fi multe rase de treaba, dar goldenul e cuminte, ascultator, fidel, rabdator si iubitor. Eu zic ca va puteti lua un caine, fiindca stati la casa si poate sta in curte, insa nu stiu cat de repede o sa uite Alex de el.

Betty, as vrea sa pot ajuta uneori cu mai mult de-o vorba buna, dar ma bucur daca ajuta si asta Injectiile astea se fac in burta? Ufff, suna dureros, dar curaj, e pentru cea mai buna cauza. Sunt doar 31 de injectii, dar ce urmeaza dupa ele face ca totul sa merite

Gabriela imi pare bine ca te simti mai bine, dar vestea despre Sara nu e buna. Nu te necaji insa pt. antibiotic, o sa-i faca bine. Cand ne mai suparam pt. lucruri din astea sa ne gandim ca sunt altele muuuuult mai rele, si atunci poate e mai usor de suportat. Fruntea sus si sa treaca usor . Hai ca avem si noi de manacat niste papanasi, n-auzi la hapsanele astea de la capitala cum ne tot dau pe la nas cu ei?

Urmy, sa-ti fie de bine cumparaturile, sa purtati sanatosi noile achizitii.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

toata ziua am avut senzatia ca am uitat ceva!

La Multi Ani Urmy, cu sanatate,fericire si multe succese!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu pot pe 21, offf.
oare duminica se poate?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Andreea imi pare tare bine ca ai trecut pe la noi si ai povestit asa de frumos despre Vladi. De acum te-ai scos, ai ajutor de nadejde in casa Sa treaca fara traume operatia de hidrocel. Despre mancatul lui, eu zic ca nu trebuie sa te necajesti, mananca bine. De cateva zile a inceput si al meu sa-si intinda mancarea pe fata, in ochi, in par, in nas, asa de distractie sau plictis (dupa caz). Fata si parul treaca mearga, dar cand il vad ca isi baga mancarea in nas si inspira (numa ca sa se amuze pe seama mea) mor
Mult succes cu proiectul BB2

Adimercedes, multumim frumos de compliment. Si eu cred ca toti sunt fantastici, si cred ca stiu mai multe decat ne dam noi seama, pe bune, doar ca smecherele astea de fete fac pasi mai mari si mai vizibili Ma bucur ca lui Lisa ii place sa doarma in camera ei, in patul ei (de om mare

Ceamica, daca poti sa te abtii de la tiramisu, fa-o, nu ca mine, care tot haleste la greu si apoi se plange ca-i grasa ce nesimtita si pofticioasa sunt, mai bine imparteam cu tine, si asa ieseam bine amandoua Nasol cu masina, poate ar fi mai bine sa anuntati spargerea si la politie.

Greyeras sa va fie de bine (la fund ) canapeaua. Ce fel de catel de plus? Mare?

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Noapte buna dragelor, ma duc sa adorm la tv Sa aveti o noapte linistita si o dimineata frumoasa

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput