nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, am si eu o intrebare urgenta, ca maine la 7.30 trebuie sa ma prezint la spital pt operatie si am uitat sa intreb cateva detalii. care e politica aici cu clismele si cu rasul in zona intima? trebuie sa ma pregatesc eu de acasa in sensul asta, se ocupa ei acolo sau nu e nevoie deloc?multumesc daca aveti timp sa-mi raspundeti si mie in seara asta

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mama mia ce de bani!
Noi am dat mult mai putin!
Si din ce am intrebat prin spital, mamicile dadeau intre 300-800 lei la dr cu care au nascut. La neonato a dat sotul cateva zeci de lei la asistente imediat dupa nastere, iar dr neonato a venit abia a doua zi sa-l vada si i-am dat eu vreo 30-40 lei. In a treia zi a venit alta dr neonato si nu i-am mai dat. La asistenta sefa de ce? Nici nu stiu cine e, nu m-am gandit sa-i dau.
La anestezisti se da cam 100 de lei in general, iar la asistente le dadeam cate 5 lei si erau f multumite.

Citat:
citat din mesajul lui marijan90

Dienutze, si eu nasc cu Tanase cezariana, pe 19.10.2009, daca nu ma apuca mai devreme. Eu l-am intrebat daca trebuie sa aduc ceva de acasa, medicamente si mi-a zis ca nu, ca in orice caz este o farmacie in curtea spitalului si daca e nevoie de ceva il trimite pe sot sa ia de acolo. Tarife eu vreau sa dau asa, nu stiu daca e bine dar mai mult nu am cum: Tanase-1500; dr.anestezist:400;asistenta sefa: 150; dr.neonatolog:400; si sa ai marunt de 10 pt asistentele de pe fiecare tura. Sper ca ti-am putut fi de folos si sarcina usoara in continuare

36+

Zodie-de-foc, ai mai auzit de mamici care au nascut natural cu dr Tanase? Din cate stiu eu face doar cezariene.

Andreiutzu, eu zic sa nu-ti faci griji ca vine. Mie mi-a spus ca pleaca in weekend din Bucuresti si cand m-a apucat nasterea, in weekend, a venit. Oricum e bine sa ajunga cat mai tarziu, ca dupa ce vine te baga pe oxitocina si doare mai rau decat contractiile toate la un loc.

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Petronela, cum e dna Marinca la nastere? Ti-a pus vreo perfuzie?
Eu ma gandesc ca la a doua sarcina, care sper sa fie cat mai curand, sa merg la dna Marinca.
Si eu am nascut fara epidurala si nu mi-a parut rau.

Citat:
citat din mesajul lui petronela77

Da,eu am nascut normal fara cezariana sau epidurala,cu Dna doctor Marinca(care nu prea este adepta cezarienelor fara rost!) Trebuie doar sa ai incredere in tine ca va fi bine si sa o asculti pe Dna doctor,si atunci nasterea normala va decurge fara probleme!
Nastere usoara,fetelor

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Tessh, multumim de info, f utile!
Sa iti traiasca puiuta si sa va aduca numai bucurii!
Cat te-au ajuns toate medicamentele, adica cam cat ai dat in total la farmacie cat ai stat in spital?
Cand ai timp poate ne vezi si pe noi cele cu intrebari
Te pup si iti doresc numai bine!

33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanas_mic spune:

Tessh, multumim ca ne-ai dat atatea detalii...pentru mine sunt foarte utile, pt. ca urmeaza sa nasc pana la finalul lunii. Am o intrebare in legatura cu bagajul pentru bebe(pampersi, servetele, hainute): ar trebui sa-l am separat de bagajul meu, sa-l dau dupa nastere la asistentele de la copii, sau il tin la mine in salon? Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanas_mic spune:

Pentru Adita...cred ca vin cam tarziu cu raspunsul, dar poate o sa le ajute pe celelalte fete care urmeaza sa nasca..mie doctorita mi-a zis sa vin la maternitate pregatita cu tot, si "frezata" :)..asa s-a exprimat, eu de aici deduc ca epilarea e bine s-o facem noi acasa, daca reusim :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Buna fetelor

Hai sa va raspund pe rand:

Marijan, am nascut cu Dna Dr. Margaritescu. Despre tarife, pe PM
Dienutze, la farmacie am lasat mult, cam 150-200 lei pt medicatia de cezariana... e destul de trist ca nu au mai de nici unele pe-acolo dar macar doctorii sunt de toata lauda asa ca se merita sa treci cu vederea suma de pe bonuletul din farmacie...
Papanas_mic, bagajul lui bebe poate sta la tine in bagaj. O sa vina o asistenta de la neonato dupa ce nasti la scurt timp si o sa te intrebe unde ai lucrusoarele. Iti cauta ea in bagaj si ia strict ce ii trebuie de-acolo. In cazul in care bebe face icter sa zicem si il tine la lampa, va avea nevoie doar de pampersi si iti va cere zilnic sau cand ii termina ca in rest il tine dezbracat. Oricum sa fi atenta cand ti-l aduce pe bebe in salon sa iti aduca si toate hainutele si lotiunea de baie si prosopul inapoi pt ca se poate intampla sa uite ceva la neonato...

Va pup! tre sa fug... aia mica :)

--------------------------------------------
40+ viitoare mami de Francesca-Maria

Ce e mai bun abia urmeaza! Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Noce asa am auzit si eu, dar eu nu am indicatii de cezariana si imi doresc sa nasc normal. Poate o sa fiu eu prima
Oricum merg la el luni si discutam despre asta si am sa-i spun ca are faima de "cezarian"

34+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Tessh felicitari!
Eu traiam cu impresia ca tu ai nascut mai demult nu acu', recent.
Sa fiti sanatoase!
Si multumim de informatii.

34+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutzu spune:

[quote]citat din mesajul lui noce

Petronela, cum e dna Marinca la nastere? Ti-a pus vreo perfuzie?
Eu ma gandesc ca la a doua sarcina, care sper sa fie cat mai curand, sa merg la dna Marinca.
Si eu am nascut fara epidurala si nu mi-a parut rau.

Noceinteleg ca ai nascut cu dna doctor Mihalache. Nu ai fost multumita de dansa sau de ce ai vrea ca a doua nastere sa fie cu alt doctor?

Mergi la inceput