nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Cris, dr. Nastase a fost mana a doua la mine, pot sa spun ca face niste "broderii" foarte frumoase, nici nu se vede unde m-a cusut. Si e intr-adevar draguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marijan90

alex25, cum a fost la control?
sper ca esti bine

35+

Scuze, nu am mai apucat sa intru ieri. A fost ok, toate sunt la locul lor, dupa-amiaza ma internez si maine dimineata imi face cezariana.....revin cu vesti cand o sa pot. Am niste emotii de nu va puteti inchipui...

Tin pumnii tuturor de pe acum.

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 1 zi
25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Mult succes, Alex! Sa fie totul ok si sa te recuperezi repede! Si nu uita, oricat ti-ar fi de greu in primele secunde, misca-te cat mai repede, ca asa o sa iti revii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, puteti sa-mi trimiteti si mie un pm cu preturile la cezariene? ca nu mai am mult si vreau sa fiu pregatita. multumesc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

alex25 tinem pumnii sa nasti usor. Ai grija de tine

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

alex, ai nascut? Cum a fost, sper ca esti bine si tu si bb. Pupici si asteptam vesti de la tine

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira781 spune:

Buna ziua,
in primul rand toate cele bune tuturor mamicilor si bebicilor.Pentru ca si eu urmeaza sa nasc in curand (14 octombrie-cezariana) si pentru ca pana acum toate sfaturile si discutiile pe care le-am citit aici mi-au fost de mare folos v-as ruga sa ma ajutati si cu sumele de bani pe care le-ati dat la maternitate pentru ca vreau sa fie totul ok si din punctul acesta de vedere.
Adresa mea de mail este amira781@yahoo.com
Mii de multumiri si multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor!
Voi naste si eu la jumatatea lui noiembrie la cf2, ati avut nevoie de tampoanele de vata infasurata in tifon de acasa sau sunt date in maternitate? Despre cezariana vorbesc, dar nu cred ca difera.
Va citesc din umbra, ca sa zic asa, si ma bucur pt minunile mici care vin pe lume
Alex 25, cum e in rol de mamica? Asteptam vesti

32+ cu Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira781 spune:

Buna Dienutze,
asa cum spuneam mai sus si eu voi naste prin cezariana la cf2 peste cateva zile.In urma discutiei cu medicul care ma urmareste (Mihalache Florina) se pare ca sunt necesare tampoanele de vata cu tifon pe care trebuie sa le ai facute de acasa. Mai mult decat atat mi-a dat o intreaga lista de medicamente, inclusiv manusi sterile asa ca cel mai bine ar fi sa discuti si cu medicul tau despre ce ar mai fi nevoie sa ai cu tine data fiind situatia sistemului sanitar.
Multa sanatate si tie si puiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna.
Da aveti nevoie de tampoane... In afara de lista aia cu "medicamente" (in care intra si manusile), mai aveti nevoie de calmante si de seringi de 10ml o sa faceti ntibitic intravenos... Ca si Calmante: Ketonal, Piafem si algocalmin.
Listuta aia care vi se da, e pt nastere; pt recuperare, separat...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput