nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

SA VA TRAIASCA FETITELE SI SA VA BUCURATI DE ELE. NISTE BOMBONICI

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sa va traiasca minunatiile si sa va bucurati impreuna de clipe frumoase!

TATI, multumim de informatii si poze!

Sa ii transmiti lui mami refacere usoara si ca o asteptam cu vesti!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

alex25, vad ca ziua cea mare este pe 25 septembrie. Nastere usoara, sa fie bebita sanatoasa si tu pe langa ea, si sa vii cu vesti proaspete despre nastere. Pupici multi si tinem pumnii

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc multe de tot, maine am ultimul control sa vedem cum ne prezentam si daca totul e ok asa cum simt eu, joi internarea ptr analize si vineri vine minunea....revin cu vesti cat de repede voi putea.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor sunt isarcinata si as vrea sa ma ia si pe mine in evidenta dr tanase eugen. vroiam sa va intreb stiti cumva daca ma pot duce direct la spital sa vorbesc cu dansul sau trebe musai la polisano? vin tocmai din comuna pantelimon si pana in baneasa fac jumate de zi cu traficul asta asa ca as fi preferat sa ma duc direct la spital. aveti idee cand il pot gasi in general si daca s-ar supara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Il gasesti in spital in general dimineata la 8... dar ar fi bine sa il suni inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela77 spune:

pt zodie_de_foc:

Da,eu am nascut normal fara cezariana sau epidurala,cu Dna doctor Marinca(care nu prea este adepta cezarienelor fara rost!) Trebuie doar sa ai incredere in tine ca va fi bine si sa o asculti pe Dna doctor,si atunci nasterea normala va decurge fara probleme!
Nastere usoara,fetelor

Mergi la inceput

alex25, cum a fost la control?
sper ca esti bine

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Petronela, multumesc de raspuns!

Eu nasc cu dr. Tanase si din cate am citit eu pe aici el numai cezariene face.
Si aproape toate fetele care povestesc de cfr vorbesc de cezariene si intrasem la idei ca asta e spitalul "cezarienelor"
Ma intgreb de ce nu incurajeaza medicii nasterile naturale? Daca nu sunt probleme medicale, e mult mai bine si pentru mama si pentru copil.
Dar banul primeaza ca intotdeauna, desi eu as plati pana la urma si o naturala ca pe o cezariana numai sa ne fie bine mie si copilului.

32+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Buna seara,
Ma alatur si eu voua. Sunt la a doua sarcina, una dupa alta... Prima data am nascut la Medlife si acum m-am reorientat catre CFR2. Sunt din Ploiesti si am cunoscut o doctorita tare draguta care vine pana in Ploiesti si face consultatii la o clinica moderna, iar nasterile la CFR2.
O cheama Ana Maria Nastase.
Imi pare bine de cunostiinta, acum voi citi din urma sa mai alfu amanunte.

Mergi la inceput