nasterea la crf 2
Raspunsuri - Pagina 26
blue_karina spune:
Fetelor, tot vineri merg si eu la ultimul control, urmand ca saptamana viitoare, s-ar putea chiar luni, sa fiu si eu programata la inatlnirea cu fetitele mele!!
Tessh, bafta multa si sanatate! Luni s-ar putea sa fiu si eu pe acolo...sper sa nu ma amane, ca deja imi este greu, de abia merg prin casa din cauza durerilor de bazin si de pubis, si mai nou si sub coaste ma inteapa rau una din fetite. Sper sa fie suficient de mari si fetitele mele si sa le poata scoate saptamana viitoare!
tuturor, mamici, burtici si puiuti!
Karina 37+ cu Eva Maria Sofia Andreea
bucati de fericire
si maine e o zi
Tessh spune:
Karina, multa bafta si tie , sa te programeze repede! daca te programeaza pt luni da-mi un mail sa iti spun despre spital... banuiesc ca o sa fii curioasa de detalii. o sa am telefonul la mine si iti pot raspunde daca imi scrii. adresa mea e tessh_tessh@yahoo.com
--------------------------------------------
40+ viitoare mami de Francesca-Maria
Ce e mai bun abia urmeaza! Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!
alex25 spune:
Fetelor, multa bafta si sa aveti parte de nasteri usoare si bbei sa natosi, iar voi sa va recuperati rapid!
Abia mai asteptam detalii proaspete despre spital, mai ales dupa cezariana (eu).
Si noi venim tare din urma, mai avem vreo 2 saptamni, dar deja si mie mi-e tare greu, mai ales cu diversele dureri care apar noaptea.
Va pup!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
marijan90 spune:
Fetelor nasteri usoare sa aveti si sa veniti sanatosi toti. Sa ne povestiti si noua cum este si ce preturi sunt pe acolo. Va pup si va doresc numai bine
32+
blue_karina spune:
Buna fetelor , se pare ca cele 2 ale mele nu vor sa iasa si in cazul in care nu intervine nimik saptamana viitoare cezariana a fost programata pentru 21 sep . Daca este cineva pacienta de a d-nei dr. Florina Mihalache si are ideee cam ce tarife se practica la o cezariana , va rog P.M. si la mine . si va multumesc .
Karina 37+ cu Eva Maria Sofia Andreea
bucati de fericire
si maine e o zi
blue_karina spune:
Fetelor, am luat ieri legatura cu Tessh si astepta sa fie externata. A nascut vineri prin cezariana o fetita de 3,990 si 51 cm. Din pacate au fost ceva probleme cu adaptarea fetitei la viata extrauterina (respiratie, etc) dar la incubator s-a rezolvat problema si de luni a avut fetita cu ea in salon. Acum cred ca sunt bine, acasa, si le asteptam pe aici cu poze....
FELICITARI TESSH, SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE!
Karina 38+ cu Eva Maria Sofia Andreea
bucati de fericire
si maine e o zi
marianebuna spune:
Eu am nascut la CF2 prin cezariana acum o luna, cu dr Tanase. Poate ca am fost un caz mai fericit decat media dar cred ca e si meritul dlui doctor ca m-am recuperat extraordinar de repede m-am externat dupa 50 de ore de la operatie, ca mamicile care au nascut natural.
Nu stiu ce sa va povestesc eu ca au fost alte fete inaintea mea care v-au dat detalii, asa ca daca vreti sa aflati ceva intrebati si va raspund cu drag.
Pentru ca intreba cineva de anestezisti, eu am nascut cu dna dr Visarion, si vreau sa va spun ca e o doctorita si un om extraordinar, o sa-mi amintesc toata viata cu drag de ea pentru ca mi-a fost aproape tot timpul operatiei si a avut grija de mine. Iar anestezia nu a durut deloc si a prins imediat, m-a durut de 10 ori mai tare recoltarea de sange din preoperator decat intepatura de la rahi.
La neonatologie am avut-o pe dr. Raluca Doaga, mi-a lasat o impresie buna mai ales ca am "urmarit-o" prin spital doua zile cu plicul si nu a vrut sub nicio forma sa il ia.
Una peste alta, am fost foarte multumita de nasterea la cf2, a doua oara tot acolo as merge, tot la Tanase.
alex25 spune:
Multumim tuturor de vesti si de informatii!
Si eu ma duc maine la control si sper sa stabilim si data cezarienei...imi dati mult curaj cand va citesc povestirile...va pup!
----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt
marijan90 spune:
Buna Maria! poti sa dai mai multe detalii? Te rugam Vad ca nu ai PM activat. Preturi, cum se poarta cu tine, etc
Felicitari pentru bebe. Sa dea Domnul sa fiti amandoi bine
32+