versiune pentru imprimanta
Raspunsuri - Pagina 4
Avalon spune:
Multumim! Asta e chiar o veste buna!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 20+
Ioana75 spune:
La mine tot nu merge. Misha, verifica te rog inca o data, poate nu-ti mai merge nici tie.
Tethys spune:
Ioana, mergea functionalitatea asta, cand a anuntat Misha... amu, e iar dezactivata temporar... probabil inca mai au de lucru ...
Ioana75 spune:
Multumesc Crina ca m-ai linistit ("capra vecinului" functioneaza).
Admin, poate reusiti sa urcati aceasta functionalitate pe lista de prioritati - e foarte greoi de citit pagina cu pagina. Multumim.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Avalon spune:
Da, e absolut necesara optiunea aceasta! Cand caut ceva este extraordinar de greu sa iau pagina cu pagina, pe cand daca as avea tot capitolul as da "find" si as gasi ceea ce caut... De multe ori apelez la google pentru a gasi... Din pacate...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 21+
misha71 spune:
Uf! Asa e, iar nu merge Atunci mergea si am reusit si eu, in sfirsit sa ajung la zi cu toate restantele la citit.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
admin spune:
Versiunea pentru imprimanta functioneaza din nou DAR cu paginatie. Este singura metoda de a implementa aceasta functionalitate fara a afecta performanta forumului.
Ce inseamna paginatia: Raspunsurile sunt paginate cate 75 pe pagina (deci cu 65 de raspunsuri mai mult decat pagina normala)
Acum, cine folosea aceasta optiune ca sa scoata efectiv la imprimanta NU VA FI AFECTAT! Va trebui doar sa dea de mai multe ori Print!
Cine folosea aceasta optiune pentru cautare in subiecte... va fi un pic afectat caci va trebui sa caute de mai multe ori dupa ce va trece la pagina urmatoare. Avantajul: sunt mai putine pagini decat la prezentarea normala.
Inca o data: este singura solutie.
misha71 spune:
N-am inteles nimic dar bine ca merge oricum.
Multumim pentru tot
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
elyanne spune:
Acum am vazut ca merge iarasi, un pic diferit... bun si asa... decat sa iei 20 de pagini la rand