Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumim fetelor de urarile de sanatate!Febra i-a mai scazut,dar de muci numai aspiratorul ne scapa!Saracutul asa imi e de mila de el ca atata mi-a plans azi ca asa ochisori rosii si umflati are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
tiiii, ce bine pozele tale. Si ce fain arata muntii Madeirei. Numai bine de cocotsat. Se ppoa merge si cu cortu? trasee?harti?
Azi, tati s-a uitat prin hartile noastre de munte. Uooofff, lasa ca vine primavara!!

Mai mult Bogdan se cocota pe acolo, adica mergea cu masina pana-ntr-un loc (mai, cum gasesc eu mereu cuvinte din astea cu cate 2 cratime?? ) si apoi o lua la picior. Eu ... vizionat doar din poze, ca stateam la plaja la hotel... Cu cortu' nu prea am vazut, se renteaza mai degraba o camera la hotel si apoi excursii cu masina, insula e relativ mica, insa ai ce vedea si o luna daca stai acolo, nu te plictisesti.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cleo, ma tenteaza si pe mine asta cu nemancat dupa ora 18, ca nu mi-e asa greu seara sa nu mananc, la mine foamea in gat e dimineata. Sa citesc si eu topicul acela sa vad care e treaba. E cazul, ca trec de la categoria hipopotam la elefant deja.

Edit: nu ma mai joc, Cleo, m-am uitat pe lista aia voastra si sunteti toate niste slabaturi. Oricum, am prins ideea si o sa va urmaresc de la distanta.

Exact asa mi-e si mie. Mai bine ma joc singura. Cu vechiul meu Weight Watchers, ca asta a functionat cel mai bine la mine.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Ha, mi-am luat blugi. Cu 49 ron de la prodmod. Sarumana de pont, fetelor! L-am luat pe Cosmin cu mine in Plaza, si a fost super incantat. Intai am vazut cat de lung este si cat de mare, ca nu-l mai scosesem de mult p=afara, si nu-l mai pusesem in carut. Mi s-a parut cel mai frumos copil din cati am vazut p-acolo :D S-a bucurat de plimbare, radea si vorbea cu toata lumea, nu s-a plictisit deloc... Inica sunt racita moarta, ma doare capul de-mi crapa, sper sa nu ia si bebeloiul de la mine ca innebunesc...

Andreea, multa sanatate lui Eric, sper sa-si revina repejor, mititelul...

Cleo, super rochitele tricotate!!! Mah, dar si bebelica ta le poarta cum trebe, altfel, cred ca n-aveau farmec.

Miss... de vis locurile... Eu inca visez ca o data si o data sa ies si eu din Romanica cu bebeloiul. Sa mergem sa ne plimbam in locuri superbe. Caut si eu suport pentru baita, desi m-am cam speriat nitel de cand Vladuh al lui Alysh s-a taiat in el... dar trebuie sa ne mutam o data si o data in cada mare.

Gabi, daca gasesti o dieta comoda si cu efecte rapide, te rog mult, zi-mi si mie: ca eu nu apuc sa halesc decat noaptea si cand am putin timp liber lucrez la calc, deci nu fac miscare. Mi-e groaza ca vine caldura si iar mi se vad burtile...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Noapte nasoala. Mirci mi-a vomat si mi-a facut febra toata noaptea...
Nu stiu ce sa cred, probabil e de la out, desi a mancat cu pofta la pranz...
soacramea mi-a spus ca nu a vrut sa pape iaurtelul cu cereale de la ora 5, deci cred ca ousorul a fost problema: si data trecuta l-a vomat. nu-i mai fac...ii dau numai carnita...poate e prea greu pentru el, mai incerc pe la 10 luni iarasi...
toata seara a stat numai lipit de tzitzi, am schimbat patul de 2 ori ca voma lapticul, i-am dat nurofen, i-am pus novocalmin ca nu scapam de febra 38, 38 si, l-am tinut dezbracat si cu comprese reci pe cap...oof ce m-am panicat iarasi...acum e ok, doarme, iar eu am facut curatel in toata casa..
Micaela superbe poze cu dariutza, cu tortul, cu mami si tati...nu stiu ce sa zic de papica...decat sa insisti...se obisnuieste in timp cu gustul. blenduieste-le bine bine, pune o lingurita de ulei...nu pisa ceapa, poate nu-i place.. succes..
DanaH in seara asta avem acelasi film, viky, cristina, barcelona Sotii nostri s-au vorbit, se pare... Nasol ca vad ca ati avut si voi seri cu voma...ofof
Nastere usoara surorii tale...mai, eu am cautat la ian febr si nu am gasit unde scrie povestea naseterii bietei fete, am cautat si cap 118, dar nu scria nimic acolo
O sa incerc si eu sfecla rosie coapta, mie imi place tare...sper sa-i placa si lui...
Nicole felicitari pentru dintoci! Imi place Davidutzu ca e un mancacios si un indraznet...papa de toate, mesteca...se uita dupa fete
Noi da, suntem cam plimbareti...nu prea stam locului..
Adriana intr-adevar, nu e bine sa scoli copilul, am citit undeva ca nici chiar daca face febra, cica ii e mai folositor somnul decat orice altceva...eu asta nu am putut sa o respect, chiar si aseara, l-am sculat sa-i dau nurofen, novocalmin, sa-i iau temperatura din cand in cand, chiar daca faceam astea cu el agatat de tzitzti...Anika si mamica.
Subscriu la ce ziceGabitza mixerul vertical de la Brawn e f bun...si intr-adevar, daca nu e pasata bine, nu e la fel de gustoasa mancarea si poatea d-aia nu papa bebicii...
Cleo si io doooor de duuuucaaaaa! MISTO POZELE...Pai arata-ne si noua ce ai mai lucrat...daca inca te tii de treaba..
Socrate sa-ti traiasca baiatul si mie imi face la fel Mirci, musca si pupa pe unde vede piele...cred ca e in cautare de tzitzi..
Andree santate multa!
Ylari si eu sunt cu frica de avion, desi imi place sa zbor!! La multi ani si sper ca ati avut o zi frumoasa azi! Am vazut pozicile frumoase cu bubulina..
Miss mama mama ce vacanta in Portugalia mi-as face si eu!!! Ma ispitesti si tu acuma, cand nu se poate... Sa stii ca si la B al meu uneori Mirci doarme mai usor decat la mine...pe noi ne simt probabil ca vrem sa scapam, sa terminam treaba sa dormim...eu stiu...oooof. Sa ne spui cum a fost cu scaunelul de baie...si eu vreau sa-i iau.
Alysh sper ca suntei bine, ca ultimul post era cu Vlady urlind.... eu ma programez maine la Medicover pentru ca Mirci nu mai papa cum papa...si dupa episoadele de voma si febra...mai ales ca mi se pare c ainghite mai greu uneori si zgomotos, ca si cum ar avea reflux...sper sa fie ok...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Laurita, imi pare rau ca aveti probleme cu Mirci. Poate mai amanati nitel cu ousorul ala, ca nu-i asa graba. Sanatate multa.

Noi azi am facut turul bunicilor, dimineata la unii, dupamiaza la altii.
Acum pe seara programul de "distractie" obisnuit. Calcat, pregatit ghiozdanul de gradinita lui Andrei, baie, taiat unghiile (cu scandal). Mai stau sa-mi trag sufletul nitel.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare si de la noi
nu am citit nimic din urma..poate dupa ce culc scorpiutele sa reusesc cateva pagini sa rasfoiesc..
Sara are o perioada rea..dintii,criza de la 7 luni..ptr.prima data azi noapte nu a dormit..adica trezit din ora in ora,plus pe la 3-4 chef de gangureala..plange,cred ca-i e foame,fac un bibe,bea 30 ml si gata..peste 1 ora se repeta povestea...sper sa-si revina ca sunt..cu mancarea..nu va mai zic ca e la fel...da' acum a papat to piureul de legume pe acre la rpanz l-a refuzat!era rupta de foame...o sa aplic metoda sa-i dau numai cand o vad moarta de foame..poate reusec...
Mariuca tuseste un pic,dar probabil pana la primavara asa va fi..Sara sper sa scape,deocamdata doar vesnicii mucisor!
Am intarcat-o acum 3 zile;laptele meu era cam incolor...asa ca am luat decizia sa terminam..7 luni e relativ ok(zic eu)...uneori imi pare rau....dar macar asa stiu ca laptele care-l bea(praf) are consistenta care trebuie...ma rog,sper sa nu dati cu rosii cele care voiati sa alaptati si nu ati putut.
am scapat de adormitul in scoica..o adorm in brate(cu suzeta..alta noutate),apoi o pun in patut..uneori nu-mi reuseste din prima incercare,se trezeste cand o asez si o iau de la capat..dar perseverez.la fel,uneori se trezeste dupa 30 min si o iau iar cu bataitul..sper sa creasca si sa se obisnuiasca cu un program mai normal....
in continuare nu se ridica singura..astept
hai ca fug...sper sa reusesc sa mai intru
alte noutati nu prea am..

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
Ylari, vreau si eu sa-i bag al doilea somnic al zilei cam intre orele 15:30 si 17:30, in functie de cat doarme, ca dupa aia sa stea treaz cel putin pana la 20:30. Sa vedem cum ne reuseste. Ia zi, baga cutitul in rana, unde o sa stati in Barcelona?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Scumpica, o sa stam la Ayre Caspe. Iuby l-a ales. Eu vroiam la Zenith Borrel. Asta e, arata bine si asta. Voi unde ati stat? Noi ne-am cumparat deja un ghid si abia astept sa ma plimb pe acolo.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analis spune:

Inscriem printisorul nostru Antonio Gabriel nascut pe 4 iunie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
LA MULTI ANI EDVIN!!
Andreea, sanatate lui Eric!
Micaela, Ylari V-am admirat printesele!

Vreau sa va spun ca pana acum toate incercarile de a o lasa pe Sara sa se joace frumos in tarc au esuat...O pun acolo si urla neincetat.. i-am pus si o paturica, sa fie mai moale salteluta. Dar vorba Micaelei, o voi lasa si eu pe Sara acolo doar cand e stricta nevoie.
azi a mancat bine dimineata: un iaurt cu jumatate de bnana. Iar la pranz piureu de legume (dovlecel, zucchini, broccoli, putin morcov, telina) cu peste (pangasius) care i-a placut f mult. Insa la ora 19, cand era ora de lapte cu cereale, nu a vrut sa manance. Si ieri am patit la fel. A vrut doar tzitzi.. Acum mergem sa facem baitza si ii dau apoi bibe cu lapte.
Ma gandesc ca si-a schimbta programul..Dar totusi, asa pauza lunga intre mese?? De la 13.30 la 19 - nimic... plus ca a avut si un episod serios de plans (de vreo ora) si ieri si azi.. Cred ca ii iese cat de curand si un dintisor de sus.

Va doresc o saptamana frumoasa, linistita si usoara!

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput