Gravidutze si mamici de Cluj-108

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marietarat

Buna tuturor!!!
Sunt (si ma rog lui Dumnezeu sa fiu pana la capat)o graviduta din Cluj si eu, acum in saptamana 10. Cu simptomele stam asa si asa, adica arsuri la stomac, varsaturi o singura data, cate o durere de cap ... greata..
Citesc acest forum de ceva timp, dar am vazut k aici mai mult mamici decat burtici si ma gandeam k nu sunt la subiect.
elenuta23 : la Dr. Boitor mergi sa-ti urmareasca sarcina? de el zicei k esti din ce in ce mai multumita? Vreau si eu sfaturi cu privire la medici buni din Cluj la care as putea merge pt sarcina.
AAAAA si felicitari si tie pt burtica si pentru baietelul dragut!!!
pietricel: Am inteles ca tu la Dr. Ona Dan mergi.Cum este? unde mergi la el...k am vaz ca are si particular si e si la gine1.
Felicitari si tie si sa fim sanatoase si bb nostri sa fie bine pana la capat. (Eu am avut o sarcina fara embrion anul trecut...dar acum am sperante pt ca embrionul este ...am fost la un control la 8 sapt. cu eco).

Astept vesti de la voi precum si de la DEJA mamicile noastre care poate ne ajuta cu sfaturi legate de medici, clinici ...etc. doar ele au trecut deja prin asa ceva stiu mai bine decat noi....Va roggg!!!!

In rest toata sanatatea din lume la mamici, burtici si pitici!!!

Marieta +10

Bun venit printre noi! Sarcina usoara si o nastere la fel! Te ajutam cu drag cu sfaturi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Va multumesc tuturor pt sustinere si pt incrajari!!Multumesc lui Dumnezeu e mai bine,ieri dupa masa am fost la Zahariesi i-a pus ceva crema iar acum e mult mai bine!Pielicica e lezata in 4 locuri.E nu voi lasa lucrurile asa pt ca am de gand sa ii fac o reclamatie dr de familie pt ca nu mai vreau sa treaca si alte mamici prin ce am trecut eu si mai ales ca nu i-am dat eu permisiunea sa umble.Si nesimtita,scuze dar altfel nu ii pot spune, ma minte asa pe fata ca ea nu a tras,nici nu are rost sa povestesc ce zi de cosmar am avut ieri!
Va pun aici ce am gasit si e super adevara ce scrie!!http://www.circumcizia.org/decalotarea.html pt mamicile de baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata tuturor! am avut o noapte groaznica, stefan s-a trezit plingind din doua in doua ore...cred ca de la dinti...spre dimineata n-am mai rezistat si l-am luat la noi in pat...a dormit citeva ore, intr-o pozitie foarte ciudata (el nu doarme pe spate deloc), eu si ovi ne-am trezit intepeniti, pt ca nu ne-am miscat deloc, sa nu-l trezim...offf...acum doarme iar. cred ca azi toata ziua o sa faca asa, dupa o noapte de nesomn...

Ani, . Stefi e o draguta , iar petrecerea de ziua ei a fost super. mi-au placut pozele. si sarbatorita!!!!

Ioana, dupa ora 22.00 poti sa chemi politia ... nu au voie sa faca galagie la ora aia...

Meli, incearca si cu afine, cum zice Alex. sint foarte bune. am si eu in congelator. daca ti-e mai aproape, hai pe la mine sa-ti dau.

Elena, . ma bucur ca iti e mai bine!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ANI puiule cum sa ti dau un semn ?lasa mi telefonul tau pe mess sau pm hai ca facem noi cumva si ne intalnim
ANDREEA27 ma bucur ca ii atragi atentia dr ,f bine faci ,altadata sa judece inainte de a face un gest care are astfel de urmari
am citit si eu ce scrie de decalotare ,f interesant ,ma documentez ca doar am si eu un baietel nu ?v ati prins Andrei
MELI te astept cu drag ,doar stam f aproape una de alta 0749210852

in dimineatza asta am papat asa :
ora 8:20 suc de mandarine ,jumate de mar
ora 9 -doi cremvusti de pui si f putina paine
ora 10:20 -250 ml laptic

acuma doarme puiutzu iar cand se trezeste ii dau supa de pui si felul doi pangasius cu piure

iar mai tarziu ...nu stiu
haideti cu idei

ANCA o zi mai buna astazi ,pune te si tu sa te odihnesti macar o ora ,iti va prinde tare bine

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, . din pacate, am de invatat...asa ca nu se pune problema de somn...
stefan papa acum la prinz supa de fasole verde cu galbenus de ou...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

fetelor, credeti-ma, nu papa numai banane, fara alte fructe, orez fiert, zeama de orez, cu zeama asta ii prepar si lapticul, fara fructe sau suc de fructe,mamaliga cu cas, carne fiarta, orez fiert, morcovi fierti,si cam atat.ia smecta, eridiarom, biotics, hidrasec si NIMIC, tot la fel.nu, intradevar 3 scaune nu-s multe pe zi, dar nu-s normale, ca ea facea o singura data pe zi si scaun mai tare, nu moale pastos, cateodata chiar apos.si scaune i-am dus in astea 3 saptamani de cel putin 5 ori.nu stiu zau, sunt tare suparata, nu mai stiu ce sa fac...mersi de sfaturi, sunteti niste scumpe.

Meli, parerea mea e sa schimbi medicul, du-te la un alt pediatru...stiu ca dr. Man de la pedi 3 e foarte bun, mi l-au recomandat si mie cateva mamici...

in plus, pentru scaun, ia legatura cu Ramonella, stiu ca ea zicea de un medic bun din Tg. Mures la care a mers cu Bea...
altceva nu stiu ce sa-ti zic...sanatate multa...

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli la analize nu i-a gasit nimic. Dar bacteriile sau virusii(nu stiu exact) care dau enterocolita ies f greu la analize sau nu ies deloc.

Nu stiu exact ce avea copilul ala, cred ca nu stia nici ea, dar i-a tinut mai mult diareea. Pe P l-a tinut 4 zile, dar am mai tinut regimul inca vreo 3, pina a ajuns la consistenta normala pt el.

Nan fara lactoza se gaseste la farmacii, dar si la Cora s.a.... Mie mi-au spus la spital sa scot laptele normal, dr de familie nu imi spusese. Sa iei afine sau pastile de afine.

Alexia a Adrianei, avea diaree de la git rosu. Voi cum stati cu gitul?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

neata tuturor! am avut o noapte groaznica, stefan s-a trezit plingind din doua in doua ore...cred ca de la dinti...spre dimineata n-am mai rezistat si l-am luat la noi in pat...a dormit citeva ore, intr-o pozitie foarte ciudata (el nu doarme pe spate deloc), eu si ovi ne-am trezit intepeniti, pt ca nu ne-am miscat deloc, sa nu-l trezim...offf...acum doarme iar. cred ca azi toata ziua o sa faca asa, dupa o noapte de nesomn...

Ani, . Stefi e o draguta , iar petrecerea de ziua ei a fost super. mi-au placut pozele. si sarbatorita!!!!

Ioana, dupa ora 22.00 poti sa chemi politia ... nu au voie sa faca galagie la ora aia...

Meli, incearca si cu afine, cum zice Alex. sint foarte bune. am si eu in congelator. daca ti-e mai aproape, hai pe la mine sa-ti dau.

Elena, . ma bucur ca iti e mai bine!

POZE NOI
Povestea Nasterii

of, saracutu...si Eric a dormit agitat azi noapte, s-a foit, de multe ori a inceput sa planga, dar in somn...nasol am dormit si eu...offfffffff... bine ca daorme cu mine si nu mai fac ture intre camere...altfel as fi zombi...

ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

A sunat-o si sotul meu pe dr si sa vedeti cat tupeu are nesimtita a zis ca ea nu a tras tare .,ci cu siguranta eu am ajuns acasa am tras de puta!!!Nesimtita !!

VA rog daca ati auzit de urmatorii dr ,sa imi faceti unele recomadari!!:Dr Rusu Angela,Seuleanu Marinela si Vigu Dan!Ca am cautat pe net si astria ar fi mai aproape de noi,cu toate ca eu as opta pt dr lui Meli dar pacat ca sta in Grigorescu!

Mergi la inceput

Ramonella, stiu ca ziceai la un moment dat de Milumil Junior ca nu gasesti... si noi tot din ala bem, si vreau sa-ti zic ca am luat din Carrefour cu 33 ron, iar in Auchan e la 28 ron...destul de mare diferenta...

tu fetelor, vorbeati despre fructe... eu am inceput sa-i dau (si o sa-i fac o cura de vreo luna) suc facut din morcov, mar, sfecla(astea is de baza) si mai adaug cateodata portocala, rosii cherry, mango, para...ii place la nebunie, bea si 250 ml pe zi... e gustos, sanatos, si in plus e impotriva anemiei...

la noi masa de la 5-6 e cu branzica in care ii adaug fructe si cereale/biscuiti, sau iaurt cu fructe.

ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC

Mergi la inceput