Leoaicele DC *(29)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Leditia, super faza cu puiul tau!!! Eu sper s-o fi botezat-o pe doctorita!!!
A luat bine in greutate, are aproape 4 kile, dragul de el!
Imi plac planurile voastre de viitor! Abia astept sa te vad mireasa!
Adriana, ma intrebai de manutele lui Andrei, nu mi-a mai facut de-atunci petele alea, deci tind sa cred ca a fost de la frig!
L-am si dat in prostie cu crema pe maini, de toate tipurile, si medicinale si hidratante... acum sper sa nu mai faca!
M-a amuzat si la tine faza cu facutului a inca unei jamatati de praji si sa faci sa para ca e de ieri!!![:D))]
Daria, sanatate multa Giulei, saracuta, sper sa se faca bine repejor!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dragelor sa va pup si io repede de tot intre doua sedinte. Am intrat iar intr-o perioada d-aia in care toata ziua e o sedinta si dupa aia tre sa faci ce s-a stabilit in sedinte, asa ca estimez o luna februarie de munca la greu, iar o sa ajung noaptea acasa cand imi doarme pruncu.
Dany, nu-i deloc a buna ce i s-a intamplat sotului tau. Nu stiu daca e neaparat de la lipsa micului dejun (doftoru meu ala ciudat, sustine ca pana la 12 ziua organismul are nevoie de detoxifiere asa ca e bine sa nu mancam - ca adulti). Dar totusi e de mers rapid la un doctor pentru analize si explicatii: de ce anume nu rezista la efort si ce e de facut ?
Leditia, mamica, nu te mai stresa pentru toate cele. Mai lasa si altora, ca prioritatile tale acu trebuie sa fie altele: esti mami, centura de siguranta, centrul universului si legatura pruncului tau cu lumea. Normal ca vrea numai cu tine, esti singura pe care o cunoaste de-o viata (intreaga lui viata). Bucura-te de David, ia-o mai usor, deleaga muncile si stresurile catre tati si restul familiei. Ca daca tu esti agitata, si bebe se agita, normal nu?
Daria, ce face Giulia, va tin pumnii sa se faca bine. La cata e de frumoasa si la ce personalitate are cupila ta ... si io as cam giugiuli-o cu orele. Numai sa stea :).
Cata, sanatate multa si Biancai si tatalui tau. Cred ca ai o perioada destul de complicata, iti tin pumnii.
Dodo, zi-mi si mie lui Bogdan ii plac puzzle-urile (si cu cate piese crezi ca i s-ar potrivi)?
Al meu ma intampina in fiecare seara la usa cu "mamiiii, te iubesc si te pup" ... ma zapaceste nu alta, e o placere sa ajung acasa. Ca sa nu mai zic, ca acu dupa ce spune cu mine Tatal nostru, ne rugam amandoi pentru Emma Aida.
Baietii mei se pregatesc ca maine vin in bucuresti pentru o saptamana, iar we urmator vin si eu pana marti ca am o tona de rezolvat. E o nebunie aici cu declararea pentru rezidenta si trebe sa apostilez o tona de acte ... placerea naibii.
Va pup si Doamne ajuta

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat
Dodo, zi-mi si mie lui Bogdan ii plac puzzle-urile (si cu cate piese crezi ca i s-ar potrivi)?

Da ii plac.Acum rezolva destul de usor puzzle de 12 piese.In mod normal ar trebui puzzle de 16,20,24 piese
Bodo azi m-a impresionat teribil.M-au luat brusc niste arsurii ,care sigur m-au facut sa-mi schimb culoarea.Donu' a sarit din canapea si ma mangaia pe burtik-mi-a spus "masas mami,masas"-apoi "Edy nu au au mami".BB2(Edy )s-a potolit-facea tumbe-iar mie imi-mi venea sa-i pup pe amandoi asa l-am pupacit doar pe Donu'

Daria cu mare drag as povesti in fiecare zi progresele lui Bodo,dar nu apar asa de repede pe cat mi-as dori desi el a recuperat ff mult.Cel mai tare ma bucura ca vrea sa lucreze(coloreze,participa si repeta cuvintele dupa PC lui)-iar astea toate mi le cere .
Aveam in casa un dvd "baby Einstein" de cca doua zile l-a descoperit si-mi cere"Bebe dadan"ca-i place .Dvd spune in engleze iar el direct in romana

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gabi, ce dragalas e Donu, m-a impresionat! Merita un pupic!
Ma bucur ca aveti progrese...indiferent de ritmul lor, bine ca progreseaza!
Raluca, interesanta teoria doctorului tau ciudat! Ce dulce e si printisorul tau, doamne ce copiii mamosi avem, ca si-al meu e la fel! Alergatura placuta cu actele!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca va mai aud cu copii lipiciosi ma fac galbena de invidie
Ledi, super tare David al tau
Dodo,
Ralu, ce program incarcat ai
Adriana, esti ca o furnicuta, nu stai o clipa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata

Daria, multa sanatate Giuliei

Adi, dar de ce sa faci juma de praji, mai bine fa una intreaga si trimiteo prin tari straine

Ledi .bravo ouiului tau, stie ce sa faca pe sistemul sanitar (scuzati daca ofensez pe cineva)

Dodo... nam cuvinte...asa de dulce Bodo,

Dany, cum e al tau sot? L-ai dus la dr?

Nush cei cu barbatii astia de au oroare de dr, asa e si al meu

azi program de curatenie....praful asta ma dispera...gresia parca naste puf...
papi am facut Ardei umpluti si chiftee cu sos, salata de vinete,

aseara am fost la sauna... cel mai super lucru pt ziua de ieri, si probabil azi!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Neata!
O noua zi de munca!
Ploua marunt si e inca mohorat! O sa ne muram de tot!

Va astept pe canapea cu o aburinda in mana!

Annie, ce papi bun ai facut! Ce idee de ardei umpluti sau dovlecei umpluti, si ce pofta mi-ai facut!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Noi abia ne-am intors de la analize,luni vom avea rezultatele;
Donu' a fost cu mine si asa urat s-a uitat la asistenta si nik cioco de la ea nu a vrut"De ce buba mami?"

Astrele spun:

Indiferent de vremea de afara in viata ta va fi senin astazi.

Stii ce se doreste de la tine iar zambetul cu care esti intampinata in orice situatie te va face sa iti doresti sa nu se mai termine ziua. Optimismul tau deosebit te poate face sa risti si sa iti oferi inima cuiva care nu va aprecia si te va rani.

Ai spor in tot ceea ce faci mai ales pentru ca anticipezi recompensele si muncesti cu drag cu gandul la concediile viitoare.

Gandeste-te unde ai putea sa iti petreci weekend-ul, ce elemente ti-ar face garderoba personala inedita si ofera-ti aceste capricii.

Azi sunt bucatar sef caci se pere ca maine am musafiri

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Dodo, pupam curajosul
Annie, ce harnicuta esti
Noi raportam ca luam siropuri
Revin mai incolo ca se agita sefu`

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Revin mai incolo ca se agita sefu`

fa-i o cafea cu fenobarbital

hai sa va scriu 2-3 bancuri, ca , chef de curat ioc

Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie". Vinzatoarea: Utopie si sf-uri la etajul 1 va rog.

Fiul: E adevarat, taticule, ca in unele parti ale Africii barbatul nu isi cunoaste sotia decat dupa casatorie?
Tatal: La fel se intampla in toate tarile!

Sotia ii spune sotului:
* Mai bine ma casatoream cu dracul!
* Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!

Secretara noua
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara.
Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire:
* Secretara asta a ta are picioare frumoase?
* N-am bagat de seama.
* Ochii ce culoare au?
* N-am observat.
* Dar de-mbracat, cum se-mbraca?
* Foarte repede.

Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput