Leoaicele DC *(29)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
ne-am intors de la CT.
Am vazut si BB la eco,se pare ca pana la urma se aseaza cum trebuie ,adica cu capul in jos,Acum il are spre zona inghinala de aceea nu prea pot merge
.Ar trebui sa iau Ca si sa incerc sa-mi mentin anemia sa nu intre in picaj.
Am facut vaccinul care trebuie repetata peste o luna,in greutate am inceput sa iau
(acum am 15 kg luate),dar toate pe si in burtika.
Cata
cel putin sa nu doara![]()
Ledi insanatosire grabnica puiutzului
Daria
cum e semnatura mea partea noua,asa se vede acum
Aurorra
ce a crescut delfinasul tau
Dany sper ca super la munte;
Katty
;
Raluca,Anca,Ema.......

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Dodo, wow,
minunata semnatura ta 
Catutza, 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Gabi, sa inteleg ca BB2 poate fi fetita??? Am neuronul cam obosit! Asta ar fi super veste sa mai avem o gagalice zana aici!
Ce vaccin ai facut?
Annie, ce mi-a plaut anul trecut Biodo in preselectia de la Eurovision!! Ai fost inspirata sa il pui aici! Merci de clip!
tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katty Gabi, sa inteleg ca BB2 poate fi fetita??? Am neuronul cam obosit! Asta ar fi super veste sa mai avem o gagalice zana aici! Ce vaccin ai facut? |
Katty am facut antitetanic,in caz ca ustensilele sunt"f sterile

...e preventiv si se repeta peste o luna.Da se pare ca poate fi fetita
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aeperju spune:
Doamne ajuta sa fie sanatos bebicu'! Mult noroc!
Eu....cica stau bine cu moralul. Cand imi mai aduc aminte mai trag o partida de plans apoi merg mai departe si ma joc cu Andrei si uite asa. PArca e o vesnicie pana vineri. Atunci o sa fie mai greu si apoi sper sa ma impac cu ideea si sa pot ramane cat mai repede insarcinata. Doamne ajuta intai sa ma refac complet cat mai repede!
In rest.... incerc sa par ok ca si sotul sa nu mai fie trist. Alaturi de Andrei e viata frumoasa!
Pupici! si seara buna!
emma
Leditia spune:
Buna fetele,va zic repede de noi,ca nu am timp nici sa respir.Copilul meu s-a invatat in brate si nu suporta sa stea singur in pat la el..noo,doar in brate la mine,nu mai pot face nimic de el,nici sa mananc,nici nimic..
Deci am fost la orl,Doamne atata lipsa de profesionalism n-am vazut in viata mea.Ea zice ca n-are nimic,sa nu-l mai aspir,sa nu-i mai dau tratament,nimic.Deci tusea,mucii multi,faptul ca din cauza lor nu poate respira bine,ca haraie pe gat sau piept ca nu-mi dau seama,stranuta,imi si varsa,pt ca nu poate respira cum trebuie pe nas se inneaca cand mananaca..deci astea sunt ok in viziunea dnei dr!
Cica mai dureaza pana se matureaza toate cele si de aceea e asa.Intrebarea mea,ai vostrii au facut asa?Ca poate chiar is eu nebuna,ea zicea ca-s prea paranoia sa las copilul in pace!Bun,is paranoia,nebuna,dar cum e posibil sa fie ok si sa aiba simptomele astea?Nu mai zic cat a costat consultatia ca am ramas blocata..ce consultatie,ca e mult spus consultatie!Abia s-a uitat o sec in urechi,in nas la fel si cam asta...Ma rog,ar fi multe de comentat,dar ma abtin sa-mi expun parerea aici..sunt plina de nervi oricum!
POZE CU NOI
de David Christian
Annie80 spune:
Neata, cafea si ceai am plus saleuri
saleuri care dupa cum stiti are branza, si am pus muuulta, al meu sot a mancat , el nici sa nu vada vreun produs lactat, nici nu iam spus 
Katty eu ii iubesc pe baietii de la Biondo, si recitalul de la eurovision 2009 a fost superb
plus ca tipul cu plete,seamana cu frate-miiu de care imi e asa de dor 
Ledi eu as sugera sa mai vezi un medic, e adevarat ca , cu cat il aspiri mai mult produce mai multe secretii, dar sa il lasi asa....e strigator la cer, multa sanatate si
sa scapati cat mai repede, solutie salina ai incercat sa-i pui in nasuc?
Dodo ce semnatura minunata 
Pup trupa 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Ledi, NU. Cauta un medic pneumoftiziolog-pediatru. Si noi avem unul singur in oras, deci nu e usor de gasit cred nici la voi.
Eu zic ca mucii care nu ies raman undeva mai adanc si asta nu cred ca e bine. Caile respiratorii trebuie sa fie curatate.
Noi am folosit batista cu lunile, fi`mea a mucit 5 luni ! Adik mucit non-stop, facuse o rinita alegica la nu stim ce, ca i-a trecut
Ii dadeam antihistaminice, astea au ajutat-o enorm de mult sa respire mai usor si sa combata alergenul. Cum era mica, nu-i puteam face teste de niciun fel. Asa ca am mers mai departe asa.Intreaba mamicile de CT la ce medici nuni au fost si ele si mai mergeti. Noi asa am fost.
Ai sa vezi ca va fi mai bine, doar sa mai creasca un pic David. Si lasa-l sa profite de bratele tale
NU dureaza mult, crede-ma. (io aveam o teorie: mai bine tin in brate si`n scoica dupa mine un bb de 8 kg decat unul de 20 mai incolo
).
Dodo, acu` ca ma gandesc mai bine ... ce ma fac cu toate hainutele albatre ce le am pt voi ?
Edit: Ledi, nu vreau sa te speriu, insa eu am facut otita de la muci acum la 30 de ani ca nu mi-am achizitionat din timp un spray de nas
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va doresc o zi buna si numai bucurii
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, acu` ca ma gandesc mai bine ... ce ma fac cu toate hainutele albatre ce le am pt voi ? |
Daria problema ar fi daca ar fi rochite si ar iesi baiat..in rest noproblem

Ledi sunt de aceeasi parere mai cauta un medic
Astrele spun:
Simti, astazi, ca vrei sa cuceresti lumea. Este in regula sa-ti faci sperante, insa numai efortul sustinut iti va garanta reusita.
Spre dupa-amiza, fie ca esti la birou sau in afara acestuia, se pare ca esti asaltata de barfe din toate partile si nu stii cum sa stai departe. Fa conversatie, dar nu te implica prea mult!
Prezinti optimism in tot ceea ce faci si incerci sa te implici in cat mai multe lucruri pentru a capata experienta.
Aceasta seara te surprinde intr-o tinuta eleganta. Se intrevede, o iesire la o piesa de teatru sau opera, sau poate participi la un eveniment organizat de compania la care lucrezi.

drag sufletului meu.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza.
Dodo,hmm,ce semnatura interesanta ai?I-a disparut intre timp putzulica sau?
Catutza,off,ce aiurea..Multa sanatate iti doresc.
Daria,nu stiu unde sa ma duc,David are o luna jumate asa ca vreau sa merg undeva cu programare,unde sa nu stau sa astept printre oameni bolnavi!Nu stiu la ce dri sa-l mai duc,ca deja vad ca ma crede lumea paranoia si nebuna.Si totusi,copilul nu e ok..
I-am zis proastei aleaia de drite,ca mi-e sa nu faca vreo otita ceva sau mai rau...dar ea,nooo,e ok copilul,mama e nebuna,adik io!
Sunt multe de comentat,insa cea mai tare faza a fost,cand am iesit eu din cabinet si m-am dus sa chem un taxi si intreaba barbata-miu..ii pot da cu apa de mare?la care ea :da ,puteti sa-l duceti pe malul marii,dar sa-l inveliti bine.De rasu'plansu!Nu s-a spalat pe maini,usa de la cabinet era deschisa,deci consultatia a fost cu spectatori,ma rugam de ea sa-i faca una alta,sa-l consulte naibii ca de aia il adusesem,nu sa se holbeze la el cum doarme!I-am zis sa-i recolteze secretie nazala sa-i facem o analiza..noo,n-are nimic,ce tot aveti!Dupa lungi insistente,ce-a facut?Mi-a adus mie niste betigase din alea de recoltat,sa-i recoltez io azi de dim!Eu nu ma bag la asa ceva,ca nu-s dr si mi-e frica sa-i bag eu betisoarele in urechi si nas,plus ca aia se face imediat,ca sa nu apuce sa se usuce secretia.I-a pus putina vata cu betadina in urechi.habar nu am de ce!Ca doar "copilul nu are nimica"I le-am dat jos imediat ce am iesit din porcaria lor de clinica!Aa si mi-a zis sa-i pun vata cu rivanol in urechi..si la baie sa-i pun vata imbibata cu ulei!
In loc sa-mi zica ce are,imi povestea de fii-su,cum facea ea cu fii-su acum 15 ani!Aaa,o alta faza,cand i-am zis ca o sa-i iau umidificator si ea imi spune,da ce e bun aparatul ala?ce face? brrrr,numele produsului probabil nu e destul de explicativ pt neuronul ei obosit!.Nah,gata,ma opresc ca ma apuca toate spumele..deci am dat o gramada de bani,m-am carat cu copilul prin frig si vant degeaba!Aaa ba nu,sa ma enervez,ca si acum cand imi aduc aminte ma apuca spumele.
O zi frumoasa va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian