Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele!
Noi cam la fel,plus probleme cu netul..

Roxali,cu intarziere,sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si cu noroc!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetele..ce se intampla cu voi,nu prea faceti prezenta pe forum...
sunt convinsa k sunteti ocupate cu bebelushii dar macar un salutce sa zic imi pare rau k va pierdeti pe drum

roxali-iti tin pumnii k bebelul sa se simta bine,vaccinele sunt cu plata?asa am auzit k sunt in jur de 70euro unul..aici in zona mea!

georgyana.sper k sunteti bine si sa reusesti sa-ti rezolvi pbl cu net-ul pana la nastere!

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Buna seara fetelor!

Eu ma simt rau tare,curge din mine ceva de speriat,am luat o pastila sa vad poate imi trece macar durerea.
N-am putut sa intru azi,Fabian a fost smiorcait toata ziua,in seara asta nici na mancat,mia adormit amtrun final.

Andreea, Fabi aseara sa trezit pe la 12 jumate si apoi la 7 dimineata.In seara asta nu stiu ca daca a fost asa de sclifosit,nici na mancat sigur se trezeste cu foamea in gat.

Azi lam masurat si are 71 de cm si 8 kg,e bine?

nu stiu daca mai rezist sa stau in seara asta la calc,asa ca va spun noapte buna de pe acum.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-cum ai dormit azi noapte?Sau mai bine zis
cat?

irina-eu iti zic cat ava Ambra la 8 luni:7.700
kg,si 72 cm.Eu zic ca e bine cum e Fabian.Pediatra zicea ca erau
bune masuratorile la 8 luni.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-vaccinele obligatorii sunt gratuite,
doar cele optionale sunt cu plata,pretul depinde de vaccin.
(de ex. pt prevenar am platit 59 euro-face parte din seriile
antimeningococ).

Am mers acuma dupa-masa cu Ambra la pediatra,ca tuseste f. rau.
I-a dat un sirop,sper sa-i treaca in 5 zile.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

ANDREEA-nu ma pot plange am dormit bine..dupa ce s-a terminat G.F am mai stat putin si m-am dus la m-am trezit pe la 9dim as mai fi dormit dar m-a trezit catelusha avea chef de joaca,apoi a trebuit sa o dau afara sa-si faca nevoile si tot asa mi-a zburat somnul mai ales k afara era atat de frumos si cald parca venise primavara.ti-am rasp la msj lasat azi
despre vaccin inca sunt prost informata am intrebat pt k auzisem de la o prietena k a platit suma de 70euro dar nu am intrebat despre ce anume este vorba!ms oricum pt informatie o sa-mi fie de folos mai tarziu

Mergi la inceput

INSANATOSIRE GRABNICA LA PITICAmititik cat trebuie sa indure..si cum este tusea pacatoasaimi imaginez cum va simtiti amandoua.poate va trece mai repede de 5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ely am auzit ca nu se vor mai plati nici cele optionale.

Berarpiri la baietoi azi au fost prezenti doar 10 copii din 26, deci e un virus...sanatate piticei

Ginger daca nu au avut nici o reactie la celelate , cred ca nu vor mai face

a pus pozici

O zi buna fetelor

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma scuzati ca insist, daca stiti cumva cat e nan junior de la nestle in italia??? macar aproximativ....sa stiu daca sa imi iau din ro sau nu. eventual daca stiti sa imi spuneti ceva site-uri de la supermarketuri care au oferte online.
multumesc

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

BB yasmi-sa fiu sincera eu nu am vazut pe-aici laptele acesta.Nu sunt aceleasi feluri de lapte aici ca cele de acasa chiar daca e aceasi firma (de ex Milu Mil nu este aici...).Am sa incerc sa ma uit la site-urile farmaciilor din zona ,poate au si eu nu stiu...
Cam astea sunt pe-aici: Aptamil,Mellin,Humana,Hipp,Plasmon,Milupa,Nidina.
De la Nestlè este Latte Mio care costa in jur de 1€ - 500 ml care e lapte de crestere(de la 1 la 3 ani)
Poate fetele celelalte te pot ajuta mai mult...

Mergi la inceput