Mamici si Gravidute de Italia (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Raluk31 spune:
Salutare,fetele!
Noi cam la fel,plus probleme cu netul..
Roxali,cu intarziere,sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos si cu noroc!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ely2304 spune:
fetele..ce se intampla cu voi,nu prea faceti prezenta pe forum...
sunt convinsa k sunteti ocupate cu bebelushii dar macar un salut![]()
![]()
ce sa zic imi pare rau k va pierdeti pe drum![]()
roxali-iti tin pumnii k bebelul sa se simta bine,vaccinele sunt cu plata?asa am auzit k sunt in jur de 70euro unul..aici in zona mea!
georgyana.sper k sunteti bine si sa reusesti sa-ti rezolvi pbl cu net-ul pana la nastere!
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Irina20 spune:
Buna seara fetelor!
Eu ma simt rau tare,curge din mine ceva de speriat,am luat o pastila sa vad poate imi trece macar durerea.
N-am putut sa intru azi,Fabian a fost smiorcait toata ziua,in seara asta nici na mancat,mia adormit amtrun final.
Andreea, Fabi aseara sa trezit pe la 12 jumate si apoi la 7 dimineata.In seara asta nu stiu ca daca a fost asa de sclifosit,nici na mancat sigur se trezeste cu foamea in gat.
Azi lam masurat si are 71 de cm si 8 kg,e bine?

nu stiu daca mai rezist sa stau in seara asta la calc,asa ca va spun noapte buna de pe acum.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Berarpiri spune:
ely-cum ai dormit azi noapte?Sau mai bine zis
cat?
irina-eu iti zic cat ava Ambra la 8 luni:7.700
kg,si 72 cm.Eu zic ca e bine cum e Fabian.Pediatra zicea ca erau
bune masuratorile la 8 luni.
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
ely-vaccinele obligatorii sunt gratuite,
doar cele optionale sunt cu plata,pretul depinde de vaccin.
(de ex. pt prevenar am platit 59 euro-face parte din seriile
antimeningococ).
Am mers acuma dupa-masa cu Ambra la pediatra,ca tuseste f. rau.
I-a dat un sirop,sper sa-i treaca in 5 zile.
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
ANDREEA-nu ma pot plange am dormit bine..dupa ce s-a terminat G.F am mai stat putin si m-am dus la 

m-am trezit pe la 9dim as mai fi dormit dar m-a trezit catelusha avea chef de joaca,apoi a trebuit sa o dau afara sa-si faca nevoile si tot asa mi-a zburat somnul mai ales k afara era atat de frumos si cald parca venise primavara.ti-am rasp la msj lasat azi

despre vaccin inca sunt prost informata am intrebat pt k auzisem de la o prietena k a platit suma de 70euro dar nu am intrebat despre ce anume este vorba!ms oricum pt informatie o sa-mi fie de folos mai tarziu

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
INSANATOSIRE GRABNICA LA PITICA

mititik cat trebuie sa indure..si cum este tusea pacatoasa
imi imaginez cum va simtiti amandoua.

poate va trece mai repede de 5zile![]()
![]()
![]()
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
Roxali spune:
Ely am auzit ca nu se vor mai plati nici cele optionale.
Berarpiri la baietoi azi au fost prezenti doar 10 copii din 26, deci e un virus...sanatate piticei
Ginger daca nu au avut nici o reactie la celelate , cred ca nu vor mai face
a pus pozici
O zi buna fetelor
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
bb_yasmi spune:
ma scuzati ca insist, daca stiti cumva cat e nan junior de la nestle in italia??? macar aproximativ....sa stiu daca sa imi iau din ro sau nu. eventual daca stiti sa imi spuneti ceva site-uri de la supermarketuri care au oferte online.
multumesc
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ginger00 spune:
BB yasmi-sa fiu sincera eu nu am vazut pe-aici laptele acesta.Nu sunt aceleasi feluri de lapte aici ca cele de acasa chiar daca e aceasi firma (de ex Milu Mil nu este aici...).Am sa incerc sa ma uit la site-urile farmaciilor din zona ,poate au si eu nu stiu...
Cam astea sunt pe-aici: Aptamil,Mellin,Humana,Hipp,Plasmon,Milupa,Nidina.
De la Nestlè este Latte Mio care costa in jur de 1€ - 500 ml care e lapte de crestere(de la 1 la 3 ani)
Poate fetele celelalte te pot ajuta mai mult...