Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:

Andreea baga ceva naturiste

Cum ar fi?...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata fetelor...am pus-o....cred ca mi-am rupt meniscul....la al doilea picior.La primul am fost operata in tara acum 9 ani la stangul iar de catva timp a inceput sa ma doara si dreptul.Ieri m-am jucat cu copii mult in genunchi iar asta noapte nu mi-am mai putut misca piciorul de durere.M-am uns cu Diclofenac si am bandaj dar nu pot calca pe el,daca-l indoi cu greu ,nu-l ma pot indrepta si viceversa...nu stiu cum v-a fi ,eu nu as vrea acum sa merg la operatie ca nu-i pot lasa asa pe copii,soacra-mea nu se descurca de nici o culoare sa faca si mancare la copii...dar daca n-am incotro merg la urgenta diseara...imi vine sa urlu...
Careva din voi a facut interventie artroscopica la genunchi aici in Italia?Sa vad cam cum e percursul,ca am citit pe net ca poate fi facut si in day surgery,dar ti-l face sau te trimite odata sa faci fizioterapie?(asta nu ma mai ajuta acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut fetelor
mai tirziu sper sa recuperez tot
deocamdata va salut si
toate bune aparte un pic de raceala si tuse iar la piti
Ginger-sper sa nu fie cazul de operatie
eu m-amlovit de craciun f tare tot asa nu puteam sa indoi piciorul sa ma aplec dar a tinut 2 zile durerea mai mare apoi a trecut
in 2-3 zile o sa treaca
apropo de ultimul vaccin dupa o saptamina la a mea i.-a venit febra dar fara alte complicatii si nu f mare
daca le vine febra poti sa-i lasi cu soacra daca trebuie sa mergi la servici,alte reactii nu vin chiar daca ei insira mai multe
ei zic ca ar putea avea etc.... non e detto
revin mai tirziu sa "vad" ce mai faceti si cum mai sinteti

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Katia-si eu sper sa nu fie de operat dar din pacate nu e primul episod...mi se blocheaza piciorul chiar si mergand ,fara sa fug....deja tare ma tem ca a cedat...acum ma doare in partea interioara a genunchiului,intre oase,ca si data trecuta la celalalt picior,atunci mi s-a sfaramat meniscul cand m-am ridicat brusc din fotoliu sa merg la telefon,am stat in ghips 2 saptamani (cum erau operatiile la noi,am o taietura ca eu zic in gluma ca mi-au schimbat si rotula)

Mergi la inceput

ginger-sotiorul meu a fost operat de menisc,acum
o luna.A asteptat 3 luni,pana s-a eliberat un loc(a mers la
doctorul respectiv,prin niste cunostinte).E adevarat ca a stat
doar o zi,l-au operat pe la 10 dim,si la 17 am plecat din spital.
Sotiorul meu nu a facut fizioterapie,doar recuperare.

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!Am intrat si dimineata si am scris dar nu stiu ce sa intamplat ca mesajul na ajuns, vad.
Si noi ne-am trezit tot pe la 7,30;asta e.
Ginger imi pare rau sa aud asta,sper sa nu fie nevoie de operatie.
Katia sper sa se faca bine Giulia repede,si Andreea se chinuie cu Ambra

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput

Berarpiri-cum 3 luni????a mers cand -a durut rau,cand s-a blocat sau cum ?Ce naiba...eu nu pot umbla pe picior,va sa zica o sa stau schioapa pana cand se elibereaza loc daca chiar e de operat????Pai atunci merg pe vechiul sistem -in Romania pe bani....

Mergi la inceput

ginger-noi nu am vrut sa mearga la privat,am
inteles ca e minim 200 euro o operatie de genul.S-a operat prin USL,
si aici,in zona noastra asa functuoneaza,te trec pe lista,si cand
e loc liber,te opereaza.Am avut noroc ca il unostea pe doctor,ca
altfel astepta minim 6 luni.Sper ca in zona ta sa fie altfel.Sunt
care asteapta si cu piciorul blocat,asta e...Stiu ca e f. dureros,
sotiorul ininte sa-l opereza,nu dormea noaptea de durere.I-a zis
doctorul,cand l-a operat,ca nu a mai vazut asa ceva...era rupt in
multe bucatele osul...ceea ce se intapla rar,dar din cauza ca pune
parchet,la sotior i s-a intamplat.Eu zic sa te interesezi cat de
repede poti ce tre' sa faci,nu sta asa,ca tot la operatie ajungi,daca
zici ca se blocheaza genunchiul.

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Multumesc,eu as da si bani doar sa ma opereze maine daca e necesar...il astept pe sot si merg la Pronto soccorso la spitalul cel mai apropiat,macar sa-mi vada cum e si sa-mi zica ce sa fac,ca nu mai pot de durere...de blocat a inceput in toamna dupa ce am fost in Romania ca am umblat cu copii in brate pe scari ,3 etaje cel putin de 4 ori pe zi iar cand am venit aici si din cauza climei am inceput sa am probleme,se vede ca l-am solicitat prea mult dupa operatia celuilalt picior...Mi-e groaza ca luni incep serviciul si deja am probleme....apropo ,stau in Milano,asa ca precis e mai nasol ca la Pisa....

Mergi la inceput

ginger-abia acum am vazut ca am scris 200 euro,
vroiam sa zic 2000 euro,cred ca m-am grabit,ca nu avea stare Ambra.
Faci bine ca megi la pronto soccorso,doar ca o sa-ti spuna acelasi lucru,ca trebuie operat.Sau poate nu e meniscul,cine stie...Imi
aduc aminte ca pe sotior il supara genunchiul cu 1 an jum,inainte
sa-l opereze,doar ca eu trebuia sa nasc atunci,si nu s-a mai dus,
a preferat sa ma ajute...
Macar sa-ti dea ceva calmante.
In tara habar nu am cat costa operatia,oricum ai grija mare pe mana
cui te lasi...eu nu am o parere tare buna despre medicii din tara.
Vor o gramada de bani,si unii duntre ei nici nu sunt buni medici.

andreea, Ambra

Mergi la inceput