Are cineva aparat de vaslit pentru fitness? Am inteles ca lucreaza mai multe grupe de muschi decat bicicleta. Eu as avea nevoie sa lucrez cam tot corpul, mai putin picioarele. A folosit cineva? De unde poate fi achizitionat? Multumesc.
Iti lucreaza in mod special partea superioara a corpului! asta urmaresti? Vrei sa-l ai la tine acasa? Face ceva zgomot si nu vei face pe el mult timp sport. Mai bine este o banda de alergat sau sa te duci la o sala de sport unde vei avea tot timpul o varietate mai mare de aparate, colegi si antrenor care sa te motiveze si vei putea sa nu te plictisesti!Este bun, nu-i rau...
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Multumesc pentru raspuns. Da, ma gandeam sa am unul acasa, pentru ca la sala, as vrea eu, dar nu-mi permite programul zilnic. As avea nevoie in mod special sa lucrez abdomenul, bratele, spatele. Ce aparat e potrivit? Am vazut bicicleta sau stepper dar m-am gandit ca ele lucreaza mai mult picioarele. Si la banda de alergat, nu stiu, e indicata pentru ce ma intereseaza pe mine? Multumesc inca o data.
Ce bun e subiectul asta .Si eu acelasi lucru caut !!!
Hai fetelor ce aparate sunt mai bune?
Ce ati incercat voi?
http://www.waterrower.com/en/video_promo.htm
Modelul asta nu face deloc zgomot,sotul meu este posesorul fericit a unui asemenea masini cadou de ziua lui.
este exceptional si n face zgomot deloc garantez!
Sophia 2ani 06.09.06+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Am impresia ca acest aparat iti lucreaza si picioarele, poate ma insel
Eu am bicicleta krostrainer de la kettler dar intr-adevar lucreaza mai mult picoarele. Pentru maini si spate am gantere.daca stii ce exercitii sa faci cu ganterele iti poti lucra foarte bine partea de sus a corpului. As vrea dar eu nuu pot sa-mi mai iau alt aparat pt ca nu am unde sa-l pun
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
multumesc pentru raspunsuri. ne orientasem spre ceva sofisticat, dar am constatat ca pana la urma trebuie si sa ocupe putin spatiu si sa nu fie foarte scump si sa lucreze mai multe grupe muschi decat bicicleta. pana la urma am luat un vaslitor din cora, sunt foarte multumita de el. lucreaza picioarele, spatele, bratele, pectoralii si daca tagi intr-o anumita pozitie si abdomenul. Asa ca nu trebuie decat sa imi fac timp si sa-l folosesc zilnic. zile bune va dorim.