Buna fetelor,
am citit impresiile voastre si mi-ar prinde bine o mana de ajutor. Sunt noua peforum in primul rand si nu prea ma descurc dar sper sa prin repede.
Eu am o fetita de 1 an si 5 luni si sunt in cautarea unei gradinite in zona Tei, Mosilor si v-as ruga sa imi dati si mie cateva detalii.
Inca nu stiu exact cum ar trebui sa fie gradinita asa ca niste ponturi mi-ar prinde tare bine din partea celor cu experienta. Voi cum ati ales gradinita ?
multumesc din suflet
Buna
vezi ca este deschis un subiect legat fix de gradinitele din sect 2:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118938
multumesc pentru informatie si pentru link !
imi vor prinde tare bine si impresiile acelora dintre voi care au deja copilasi la gradinita in acest an.
seara placuta
Buna
am citit postul tau si mi-am adus aminte cand cautam si eu gradinite...ufff ce dificil a fost.
Noi suntem la Gradinita Tonia, este in zona vatra luminoasa, dar eu asigura transport asa ca ar fi ok in zona ta.
Noi suntem cu adevarat multumiti, in primul rand nu sunt multi in grupa lucru care mi se pare ideal, sunt mai multe sali de clasa, dormitor foarte mare,sala de mese, loc de joaca . Ti-ar place daca ai vedea gradinita sunt mai mult ca sigura. Daca te mai pot ajuta da-mi un pm si iti raspund cu placere la intrebari.