Un pui de leu pe nume Christian

Un pui de leu pe nume Christian | Autor: misha71

Link direct la acest mesaj

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Stiu clipul si plang la el ca proasta!! Decretez: vreau si eu un leu

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

mi-am amintit de fostul meu catel

edit:misha,aici ma lasa sa postez
Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pe mine m-a lasat masca. Deci un pui de leu crescut de cei 2 si lasat apoi in salbaticie, ii recunoaste pe oamenii aia dupa 1AN DE STAT IN SALBATICIE ????? Este INCREDIBIL!
ca sa nu mai zic ca sint acceptati si de leoaica pe care ei nu o stiu, si nici ea pe ei.

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am vazut si eu clipul acuma cateva zile. E minunat.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io daca ma intalnesc cu exu' cu care am fost 6 ani, sunt sigura ca nu-mi sare asa de gat! Sau poate sare....sa ma muste!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

iti sare LA git! mai bine iti iei un pui de leu pe post de ciine de paza

Mergi la inceput