Modele tricotaje
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Medeea, niste preturi ne spui? Macar pe pm.
Sint foarte frumoase modelele alese de tine, pacat ca doamna respectiva nu locuieste in Bucuresti...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gabitzza_zzz spune:
Te rog frumos Medeea,imi trimiti si mie pm cu preturi la rochite si spune-mi mai ales daca esti multumita de cum au fost lucrate!Multumesc anticipat!
symona1981 spune:
stiu ca s-a discutat sb acum mult timp, dar as vrea si eu mai multe detalii despre doamna cu tricotajele; multumesc pt ajutor
mariah_stc spune:
pentru medeea76
buna vreau sa stiu daca se poate face comanda la doamna aceea si daca poate trmite prin posta.....as dori si niste prreturi daca se poate va rog frumos ca vreau si eu sa imi faca o rochie ca cele de la victoria's secret...multumesc
mifares spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Medeea76 Delidana, ti-am raspuns pe PM. Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006) www.medeea76.blogspot.com |
ziua buna
medeea, rogu'te sa imi trimiti (pe pm sau cum preferi) date despre doamna de care spui. inclusiv preturi. din nefericire nu am reusit sa vizualizez linkurile tale (nu mi se deschid). is din ploiesti si mi'ar fi de mare ajutor. multumesc
sara2002 spune:
Buna Medeea
Te rog mult imi poti da si mie detalii despre doamna cu tricotajele?Locuiesc in Ploiesti si caut pe cineva care are masina de tricotat ,as vrea si eu cateva rochite.
Multumesc mult de tot
Adresa mea de mail:stefandoina64@yahoo.com
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Medeea76 Maine voi merge la o doamna care tricoteaza orice (!) cu masina de tricotat, orice culoare, orice marime, abia astept (am vazut o rochie tricotata de ea la fina mea, rosie, superba). Va rog frumos, imi puteti da vreun link cu tricotaje frumoase, rochii, hainute de copii etc.? Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006) www.medeea76.blogspot.com |
http://forum.7p.ro/Modele.aspx?g=posts&t=4482&p=1