Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
biky spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmi78 1. am vazut o fetita frumosa foc,Caterina, pe care mamica ei a tinut-o ascunsa sau cel putin eu nu am mai vazut-o de luni bune, si inca ceva nici mamica nu se lasa mai prejos, ai facut o schimbare de look sau nici pe tine nu te-am mai vazut? |
nu m-o lasat kitty s-o arat
cu noua mea frizura care ma intinereste cu dooj de ani
pe piciorul stang....fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
pisikuta spune:
crinuletz: ce pot sa ti spun...
. ma rog sa reuseasca data viitoare....
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
gaia.nevia spune:
ca tot vorbeati de poezii... nu toti copiii spun la varsta asta poezii. Depinde si de "material" oricat ar insista si s-ar ocupa parintii.
Socrul meu trage de Teo zilnic, sa il invete o poezie, im mod enervant, pentru ca fiu-sau stia la varsta aceasta (o, Doamne) melc melc codobelc (pe toata
). El repeta poezia de 50 de ori, si pana la urma obtine de la Teo repetarea ultimei silabe. Copilul, destept, rotunjeste buzele ca si cum ar vorbi si el, da' nu zice nimic, si asta se oftica...
Ieri in timpul acestei sesiuni plicticoase Teo s-a intors cu spatele, a luat un ziar si a inceput sa ii citeasca litere de-acolo. Pana la urma s-a resemnat socrul si l-a invatat sa citeasca cuvantul CONSTANTIN (era un nene acolo in poza, si avea numele scris cu litere mari de tipar, lui Teo i s-a pus pata pe el).
Acum, daca ii scrii constantin pe o foaie, el citeste constantin (ma rog, suna mai tintontin, asa...) cred ca a retinut imaginea. Literele separate cat si cifrele, in orice ordine, ti le gasesti imediat oriunde s-ar afla si ti le citeste (including coduri de bare). Da' nu spune nene melc-melc codobelc, fir'ar!
Si (sic!) am uitat sa ma laud. Si Teo stie ceasul, si anume "seasu!", orele 8 si 11, cand e Kioro. Imediat arunca un ochi, ne arata ceasul si zice Kyoro... fara gres, zilnic, la 8 si la 11 seara.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
pisikuta spune:
bianca: si noi ne jucam la greu cu plastilina. nu i a dat prin cap s o bage n gura, dar e o posibilitate
. se joaca foarte fericita, pe o masuta a ei, unde poate so framante dupa imaginatia ei. cutiile de ambalare au niste forme(animale, fructe) pe care le poate imprima pe plastilina si e fun, ca le recunoaste.
cu micul dejun, desi m am plans ca nu servea decat lapte si ou cu lamaie, printr o minune s a rezolvat de 2 zile. asa ca poate e o faza si la voi.
prajuturi-te serveste kitty, ca are ea un blooog...
cam lunga povestea cu hrana copiilor, puteai sa faci si tu o sinteza![]()
stefanyia: las o incolo de casa, ii vine vremea. ata de dragut a fost sotul tau, nu mai sta si pierde vremea. la treaba!
kit inca o data ma faci sa ma plec in fata ta si a retelor minunate. din pacate, cu mine, pierzi vremea ca tot nu fac
.
urmeaza pozele, ai rabdare, fii calmaaaa...pupam julie bolnavel si pe tine, sa ramai in forta.
absoluta: daca a invatat pana la urma, nu e de rau. daca n a mai invatat nimic, e si mai bine. ca ne o ia inainte si ne e ciuda![]()
martutza: e bestial! n ai nicio sansa cu asociatia aia denaturata. ano a lu' manole, esti sacrificata deja pe altarul artei, uite ce poet si artist ai in casa ![]()
joanna: n am recunoscut poezia...o fi aia cu pisika? iete ma, chiar aia era! de ce nu ma mir ca l ai inavat exact pe aia?! miorlaaauuu
. sa fiti cuminti, sa treaca tusea.
bicky:no, tu ori n ai ce face acasa si te gandesti sa pui de o curatenie, ori seti masochista si ti place sa faci curat, ori o indrumi pe cati spre bele arte de pe acuma, ori n ai zugravit demult si te orientezi spre un art nouveau infantil
. te astept cu interes la povesti despre pictura.
am vazut si pozele cu mandruta fir lalea. si ma roade invidia pe coadele alea mumoase
. (vezi ca in albumul ala am dat si de cumatru
)
revin!!
Asa creste o fetita
Varsta mea
pisikuta spune:
ela: ah, de cand caut eu reteta aia de figurine din aluat...
andra: ma raportez si eu cu una incercare esuata de pipi la olita, aseara. s a jucat cu ciorapii si pantalonii, sus, jos, jos, sus, a calarit olita un ceas asa. in final a facut in ciorapi si pantaloni. si am mers la baie, ac tot se facuse ora de dush, si gata.
loradin: felicitari inca o data! sa l tii cu grija in burtika!
laura: hai, ca poate dormi la noapte. speranta moare ultima.
sa aveti o zi frumoasa...
Asa creste o fetita
Varsta mea
pisikuta spune:
pozele de pe plaja
http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=278094660/PictureID=6714343486/a=94600523_94600523/t_=94600523
Asa creste o fetita
Varsta mea
pisikuta spune:
| citat din mesajul lui Leditia Fetelor,nu va suparati ca intervin nitel si eu la voi,dar nu ma pot abtine sa nu va zic ca aveti niste copii unul si unul..Am ras cu lacrimi cand am citit ce poezioare zic ei ..Sa va traiasca! Rein,te pupic si te astept la odisee. ![]() POZE CU NOI de David Christian |
leditia, daca mai citesti pe aici, imi aduc aminte de tine pe cand activam la aspirantele din constanta...si acum te vad cu un bebe si sint bucuroasa ca ti a reusit si tie. sa va traiasca si sa l cresteti fericiti!

mama de papusha si cateodata balaur, NanaAsa creste o fetita
Varsta mea
biky spune:
pisiko- cam zgarcita cu pozele, dar era si normal, cu puteai sa-ti cumperi jipul din poza daca nu erai asa....
am de multa vreme in cap chestia cu pictura, deci nu ma las...
cred ca atelierul de pictura va fi bucataria, sevalet improvizat, culori, hartie pensoane si copilului ii pun o punga mai mare decupata in dreptul capului si al mainilor....
sa videm ci-o sa iasa!!!!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
pisikuta spune:
| citat din mesajul lui biky pisiko- cam zgarcita cu pozele, dar era si normal, cu puteai sa-ti cumperi jipul din poza daca nu erai asa.... ![]() am de multa vreme in cap chestia cu pictura, deci nu ma las... cred ca atelierul de pictura va fi bucataria, sevalet improvizat, culori, hartie pensoane si copilului ii pun o punga mai mare decupata in dreptul capului si al mainilor.... sa videm ci-o sa iasa!!!! ![]() fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995 |
nu i gipu' meu
. te am pacalit! doar copilul e al meu 
eu intr o punga d aia ma gandesc s o bag pe nora cand mananca
mama de papusha si cateodata balaur, NanaAsa creste o fetita
Varsta mea
riloasa spune:
Plastina, i-am luat cand era mai mic si o baga dupa toate canapelele. Asa ca i-am aruncat-o. O sa ii mai cumpar sa vad daca va fi incantat acum. La olita nu mai face de jos, face din picioare ca barbatii si se si scutura sa ii cada picaturile. Credeti-ma ca este bestial. Am ras sa mor cand l-am vazut. Sunt bucuroasa ca nu mai doarme in pat cu noi. I-am explicat ca verisoara lui Ana doarme singura in patul ei si de atunci doarme si el singur. Tot ce face Ana face si el. Cel mai mult tine la ea. Nu exista sa faca ceva si s a nu ma intrebe daca si Ana face. La mine nu statea sa ii pun pampers, la ea nu se misca. Cand am fost la munte, statea in fiecare zi pe partie nemiscat sa se uite cum merge cu schiurile cate 1,30. Nu vroia cu sania, el vroia sa o priveasca pe Ana. Ma ofticam ca ingheta sa stea nemiscat si sa nu se joace cu nimic? Am ajuns acasa si se trezea si noaptea si o striga. Si acum o pomeneste in fiecare zi. Oare la fel o sa-l iubeasca si pe fratior?

de David Christian