schimbare de titulatura - eroare

schimbare de titulatura - eroare | Autor: carmita_baby

Link direct la acest mesaj

Dragi moderatori, sunt convinsa ca voi sunteti cei mai informati in aceasta privinta. Am tot incercat sa imi schimb titulatura in 'nasica de Sebastian' insa primesc acest mesaj :'Oops, A fost o eroare...
Titles cannot be more then 25 characters long.' dupa cum vedeti, cele trei cuvinte din noua titulatura dorita de mine plus spatiile dintre ele nu depasesc 19 caractere. Ma puteti ajuta, va rog?

Mello motanelul iubit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Dar chiar nu-mi raspunde si mie nimeni?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok sa vedem daca sunt probleme.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

s-a rezolvat ceva?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

haideti sa va spun eu care era problema.. Nu pot fi folosite diacriticele pe DC. oricum va multumesc ca a trebuit sa-mi dau seama singura.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ma gandeam eu ca trebuie sa fie alta problema pt ca alti utilizatori si-au schimbat de mai multe ori titulatura si nu au fost semnalate probleme. Diacriticele nu sunt acceptate pe forum si dealtfel nici un caracter special. Bine ca s-a rezolvat.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpy_nensy spune:

Am si eu o intrebare daca nu-i cu suparare: as vrea sa-mi postez citeva imagini dar am inteles ca trebuie sa-mi activez un cont de album, cum procedez? Va rog sa-mi dati un raspuns daca se poate. Multumesc frumos!

Mergi la inceput