*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

si eu sunt in zona!
Incerc sa scri maine, Micaalsa, wow, o fratioara, si Bia spune la toate papusile "soia mea"!
Elvie, nu fi trista, si eu de cele mai multe ori sunt "invizibila". Pupam Lara, aveti grija!

va pupez ca-i tare tarziu
Incewrc sa pun poze

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Si eu si eu sint pe aici, insa ma organizez f prost si nu apuc sa scriu mai niciodata.Va citesc insa cu mare placere.Si cand am si io cate o zvacnire de scris atunci nu stiu sa imi formulez propozitiile nici ca la casa 1... drept pt care renunt repede.
Va pup impreuna cu ghioceii cei voinici si atat de mari( nici nu imi vine sa cred ca nu mai avem bebelusi)
sa va fie cald la inima

Stefanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianad

Mai sunt si persoane invizibile care citesc subiectul. Na ca ma vedeti acum.

DianaD & Alexandru

Daaa? Pai ia treci tu acusica incoace si spune-ne cateva vorbe despre voi .

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, wow, ce frumusele poze. Ce par bogat are Rudy. A mea are un par fff slab, nu stiu cui ii seamana ca noi amandoi suntem cu par des. Ma chinui sa-i fac un mot acolo-n varful capului cu 3 fire
Stefanna, pai se poate? Tu care sciai asa frumos, cum nu mai ai idei? Hai mai, revino-ti. Mai zi-ne ce se mai petrece sub soarele Canadei
tania, am vazut pozele cu bradutul. Si filmuletul l-am vazut, tare frumusel. Si pozele de la sanius, suuper. Noi n-am prins anul asta nici un sanius, nici de mers la munte n-am mers Poate la anul cu bebe mic ajungem mai repede

Multumesc fetelor de felicitari. Chiar ma bucur de a doua mea printesa Iulia acum s-a schimbat, cand i-am spus ca e o surioara in burtica, a rispostat ca nu e surioara, e bebe. ea vrea sa fie bebe si atat

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani AMBRA!!!!! Multi ani fericiti, si norocosi!

Asa, deci v-am pus pe lucru cu cartitza… eu la computer ma uit cu oana, si negociem, mai doua si gata. Si la inceput a fost ceva plans, vreo sptamana, dar acuma zice ea singura care-i ultimul, si mai mult de juma de ora nu stam. Dar in fiecare seara, e lege. Ii pun scutecul si o imbrac in pijama (si merge repede si fara probleme, ca stie ca dupa aia urmeaza cartitza)
Zo. Si de 2 nopti doarme in patul nou, cel mare… Patul de baby l-am demontat impreuna cu ea, cu surubelnitza electrica, sa vada ea ca si fetele pot! Si i-am tinut numai salteaua, am pus-o pe jos, sa sara pe ea, sa se tolaneasca, etc. Am fost la IKEA (am o slabiciune pt IKEA, stiu ca altii o urasc, dar eu o iubesc) si pt ca am decis ca sa fie verde cu portocaliu camera ei, am luat draperii verzi, cuvertura verde pt pat, pernutze verzi si portocalii, taburete verzi, si o masutza portocalie. E incantata, si e si mai mult loc in camera. Aaaa, si un dulap mare de tot (inalt, de fapt, 2,36 m)
Si cade din patul nou, ca nu i-am luat gardutz din ala, si aterizeaza pe saltelutza de la patutzul mic, ca o pun seara acolo strategic. Dimineata nu mai tine minte ca a cazut, asa ca nu mai deschid subiectul. Plange un pic si adoarme inapoi.

IRINA, MICAALSA, ce ma bucur ca va place cartitza. E un desen animat asa de frumos, si frumos facut, linistit, simpatic…o prietena de-a mea de aici care a studiat scenografie e total incantata, si acuma s-a molipsit de la noi si cel mic al ei numai la asta se uita

ELVIE, acuma zau!!! sa stii ca eu tot am citit si am si raspunsWow, malaezia… si cam spre ce varianta inclinati? E bine sa scoti polipii, o cunostinta tot asa avea probleme cu polipii la micutza ei, si dupa ce i-a scos a dormit si respirat mult mai bine, ba si-a dat si drumul la vorbit (nu e cazul vostru), micutza ei avea 2 ani si nu prea zicea multe.
MICAALSA, felicitari! Mai, ce repede zboara timpul, parca numai ieri ziceai de 2 liniutze!!!

CAMELIADA, prin ce ati mai trecut si voi… sanatate maxima puiului!!
CATRINUTZA, sanatate x 2 si voua! Ma bucur ca ai mai scris, asa imi place sa citesc de atomica!

ALINAALEX, sunt desene mai vechi, da, de prin 70. Cu pampersul… si oana mai poarta noaptea, desi de vrei 3 – 4 ori a fost uscat, dar nu am chef sa risc acuma iarna. La vara ma apuc.

DIANAD, ce mai ziceti voi?

Gata. Nu mai scriu, las si pe altii. STEFANNA? CIUF? DELIA? ANDREEA? MIHA zi cum te simti?

Poate maine va zic cu ce m-au enervat bunicii mai nou. Dar am a doua oferta de gradi, si cand vor mai veni aici, va fi numai in vizite scurte.

Aaa, va mai pun un desen animat, asta e in egrmana din pacate, dar e minunat. E vorba de un batran simpatic (Petterson) care era cam singur, si vecina lui ii aduce o pisicutza care-I insenineaza viata. Si asa mult vorbeste cu pisicutza aia si ii tot povesteste, ca incepe si ea sa vorbeasca. De fapt e motan, si il cheama Findus. Findus se pierde, si se intalneste cu niste soricei mukla, pe care numai el ii vede si intelege, si care il ajuta sa scape de un viezure…ca pun niste semne ca sa il gaseasca Petterson care il cauta disperat. E asa de frumos desenat, e superb. Si sunt si carti, ce bine ar fi sa se apuce o editura sa traduca din seria asta cu petterson si Findus, e genial, si aici e un succes.

Deci:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

dianad, deci sa inteleg ca sunteti 6 frati la parinti ?? Woooow ! Dar cand este ziua ta de nastere ? Dar a lui ALexandru ?

Catrinel, interesant si filmuletul ala cu Patterson si Findus. Pacat ca sunt in germana. Bine ca ne-ai tradus. Misto faza cu Oana care cade din pat noaptea, dar dimineata uita.

tania, uff, si pe tine am uitat sa te mentionez. Si pe cameliada. Si pe Stefanna, si pe nshiro. Neuronul mi s-a necrozat.
Sa stii ca si mie mi se pare ca sunt invizibila, mai ales cand intreb ceva si nu mi se raspunde. De ex, cand am intrebat fetele din Ro despre vaccinul bcg, singura care mi-a raspuns a fost micaalsa. Pe mine ma roade ca-mi pare vanat rau acolo la umar, si parca nu a colectat tot puroiul, ma tem ca peste un timp iar va sparge .... nu a ramas gaura in piele, asa cum tot aud. Ca sa nu mai zic ca, la 5 mm de vaccin a ramas un punct vanat (separat de vanataia cu vaccinul), si sub el e tare si umflat. Poate sa sparga in 2 parti vaccinul ? Numai ganduri imi fac.

catrinutza, multa sanatate puilor ! Faza asta cu astmul, o sa tina toata viata ? Sau trece mai incolo ? Scuza-mi ignoranta.

Delia, super poze. Ma mananca limba , asa ca te intreb : cine e baiatul ala din poze, langa tine si Rudy ? Sper sa nu te superi ca te-am intrebat. Daca nu vrei, nu-mi raspunzi.

ciuf, ce mai faci ? A plecat Luca ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ambra,la multi ani,sanatate si noroc din plin!

elvie, cred ca fiecare dintre noi are impresia,uneori,ca nu e auzita.si eu uneori,dar,mi-am spus ca poate nimeni n-a stiut ce sa spuna sau ca dupa subiectul meu a urmat altul,nu neaparat mai important,ci poate doar mai interesant. wow..Lara are 17 kg? Si 1.08m? pai picea mea..chiar ca e pice acum,are doar 92 cm si cred ca nu are 13 kg..sunt site-uri care spun ca asta e inaltimea unui copil de 2 ani,dar sunt si altele care spun ca,desi la limita inferioara,e normala inaltimea asta si pentru 3 ani.

micaalsa, felicitari pentru bebe, daca asa vrea Iulia sa-i spuna,asa sa fie. Nici Ana nu vrea nici in ruptul capului sa-i arat eu ceva,numai daca cere ea ajutor. Eu respect asta,atat cat pot,dar soacra-mea tine neaparat sa-i deseneze"corect" nu stiu ce.

catrinel,desenele astea sunt pe minimax si in Ro,zilnic. eu una cred ca le stiu pe de rost!! Ana incearca sa fredoneze cantecele de pe la desene,iar pe mine nu ma lasa deloc sa faca asta,cica nu sunt ale mele.Uneori"imi da" si mie unele, de care ea s-a plictisit sau pe care nu le nimereste.super faza cu oana si cazutul din pat! Si Ana adora sa repare impreuna cu bunicul diverse chestii prin casa,in general ceva care vsa presupuna si o surubelnita. Si-a cumparat si "trusa de reparator", "total neindicata pentru fetite", dupa parearea soacra-miica,de altfel,si jocurile cu pirati,pe care fiica-mea le practica foarte fericita,tot cu bunicul...iar eu stii ce m-am gandit sa-i cumpar Anei de ziua ei:"cum sa te faci pirat in 7 zile'",asa,ca sa-i fac "pe plac" soacra-mii!
..si mie-mi place ikea,da'n-ajung prea des,din pacate!

Irina,mey,sa stii ca si eu ti-am spus ceva despre "bubita" de la manutza..,cred ca doar te trimiteam la medic,da'tot am spus..

Va las,ca husband tot misuna pe aici,se pare ca laptopul asta e al lui...ma rog!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,mai spune-ne si noua doua vorbulite de printesa ta,nu te zgarci!

Catrinel,felicitari draga pentru mutatul lui Oana in patul ei!!!!la noi cred ca va mai dura ceva,...poate 1-2 ani pana ajungem la asemenea intelegere si fapte
Irina,nu ma supar scumpa.iti dai seama ca nu e amantul,... caci e muuult prea tanar pentru gusturile mele.E un prieten,fiul unei profe de-ale mele din liceu,...ajuns aci la studii si...venit in vizita pe weekend.Noi nu avem prea multe cunostinte/prieteni asa ca,daca vine cineva la noi....suntem tare bucurosi ca putem primi in vizita si socializa.iar Rudy adora sa aiba audienta ....la public nou.
noi numai ce ajunseram de la librarie,...si ma inarmai cu vreo 4 carti sa am ce citi.....sa ma mai educ un pic in privints copiilor .....Miha,am gasit si cartea aia scrisa de nany,Jo Frost,in engleza,binenteles.Simt ca e nevoie,...caci mnealui Rudy are momente peste zi cand imi epuizeaza toate argumentele si contraargumentele aduse de mine,...asa ca sper sa am si cate un pic de timp de citit,...cartile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, petterson si Findus sunt pe Minimax?? serios? mai, cum sa fac rost de filme, mai ales daca-s dublate in romaneste?

MIHASERU, am uitat sa zic ca de fapt chiar ma chema pe bune (si) Catrinel!!! (ca m-am apucat sa citesc din urma tare) sa vad daca chiar i-am raspouns IRINEI sau numai am intentzionat ca puteam sa jur ca i-am raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetele, am citit din doi in patru. Luca pleaca joi si nu am chef de nimic. nici macar bagajul nu i l-am facut. Aseara am reusit sa il tund si m-am uitat cu masina in capul lui , drept urmare ... o freza mai scurta nu tocmai potrivita pentru anotimpul asta.
Trag tare la serviciu ca sa imi iau liber joi si vineri.
In rest, scoala merge ca naiba, adica nu am chef de nimic. Astia de la gradinita nu au sunat sa ne anunte de locurile disponibile de le au pentru Eva. Astept un semn de la ei. Sper sa se rezolve pana la urma.
Evei i-am luat niste sandalute foarte frumoase de pe Amazon cu $20 si ceva de dolari. O piele in ele nemaipomenita si sunt facute in Spania. Asa arata: http://www.amazon.com/gp/product/images/B0018B5FOG/sr=1-199/qid=1233942145/ref=dp_otherviews?ie=UTF8&s=shoes&img=MAIN&qid=1233942145&sr=1-199&color%5Fname=2
De abia astept sa o incalt in ele. Mama i-a tricotat o fustita de zici ca e Frosa in ea. Sper sa am dispozitia sa o pozez. Am si uitat sa mai filmez/pozez copiii astia . Cred ca trebuie sa fac ceva sa ies din amorteala asta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput