*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce visuri ati avut!
Eu cand eram mica visam ca plec de acasa cu o undita, ajung intr-o padure cu un lac si un luminis si gasesc acolo o coliba si o oaie si-mi petrec restul vietii pescuind si facand branza de oaieAm si scris o povestioara despre asta...poate o mai fi pe la ai mei...
Mimo, reactie tipica de varsator la Vladut! Deci omul a bagat la cap FFF BINE unde-i pomul, din proprie initiativa ti l-a aratat binevoitor, DAR cand s-a simtit constrans, a facut mrrrr
Elara, la fel cred si eu despre miere...Si cred ca nu e singurul aliment care e "interzis" din cauza vreunei isterii provocate, f probabil, tot de un american. DAR, pe principiul ca "daca totusi..." nu am riscat si m-am luat cuminte dupa tot ce zice "cartea".
Am primit masina de paine!Inca nu o pot studia dat fiind ca a ramas in masina care e cu randunoiul, la noul apartament. Astept sa mi-o aduca sa citesc instructiunileE o chestie fff grea?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Beeeyyyy..M-ati innebuniiit...Vreau si eu masiii-naa de paaaiiineeeeeeeeee
Gata. E deja pe lista de "vreau" pt cand o sa fie bani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

oare ce credeti voi ca urmeaza dupa...2 saptamani de raceala, 11 zile de febra, 12 zile de refuzat mancarea, 2 saptamani si mai bine de 1-2-3 kkciosi mucinosi pe zi, 12 zile de varsatura, 11 nopti de somn halandala...no ziceti voi ce ar putea urma...dupa ce in sfarsit am avut prima noapte fara febra...dupa ce in sfarsit respiram noaptea mai de Doamne ajuta...dupa ce in sfarsit nu mai e marait si parait si nu se mai cere doar si doar in brate...ei da dragutelor...raspunsul este...NOI MUCI...o luam de la capat...desigur ca acest nou rand este atent selectionat din gradinita nr. 2
cine spunea ca virusul buclucas din Ro este venit din Australia se inseala. Nu domle, pe asta australian il tine fiu-miu strans cu dintii...sa nu scape. Deci dupa cum spuneam, 10 raceli in primul an la copiii din colectivitate...noi mai avem 7 si ne facem planul
Rezultatul acestor zile...Patrick si-a castigat dreptul de a fi unicul mostenitor al averii noastre...ca eu altul nu mai fac (doar daca ma imbata barbatul dar stau cu impresia ca si el si-a pus lacat pe inotatori).
Ah da, si succes la diete. V-am facut loc pe cuiul meu...eu deja ma mut pe un ac cu gamalie...ca imi e suficient.

Asa-i ca v-a placut mesajul meu???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

oare ce credeti voi ca urmeaza dupa...2 saptamani de raceala, 11 zile de febra, 12 zile de refuzat mancarea, 2 saptamani si mai bine de 1-2-3 kkciosi mucinosi pe zi, 12 zile de varsatura, 11 nopti de somn halandala...no ziceti voi ce ar putea urma...dupa ce in sfarsit am avut prima noapte fara febra...dupa ce in sfarsit respiram noaptea mai de Doamne ajuta...dupa ce in sfarsit nu mai e marait si parait si nu se mai cere doar si doar in brate...ei da dragutelor...raspunsul este...NOI MUCI...o luam de la capat...desigur ca acest nou rand este atent selectionat din gradinita nr. 2
cine spunea ca virusul buclucas din Ro este venit din Australia se inseala. Nu domle, pe asta australian il tine fiu-miu strans cu dintii...sa nu scape. Deci dupa cum spuneam, 10 raceli in primul an la copiii din colectivitate...noi mai avem 7 si ne facem planul
Rezultatul acestor zile...Patrick si-a castigat dreptul de a fi unicul mostenitor al averii noastre...ca eu altul nu mai fac (doar daca ma imbata barbatul dar stau cu impresia ca si el si-a pus lacat pe inotatori).
Ah da, si succes la diete. V-am facut loc pe cuiul meu...eu deja ma mut pe un ac cu gamalie...ca imi e suficient.

Asa-i ca v-a placut mesajul meu???!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

hihi Naty si in visele mele era cu casa din luminis, cu pajiste in fata si raul aproape si muntii in zare (feng-sui, ce sa mai) numai ca in loc de oaie, eu aveam o capra pe care sa o cheama cristina, si tot asa, lapte, branza, behehe... a, si un "yellow dog" care se joaca cu copiii. Si uite asa am ajuns in Bucuresti

deci nu m-am visat cu cofetarii, inghetatarii, ca aveam impresia ca bunatatile veneau oricum :))

Mimo, cred ca e adevar in ce zici tu despre portii. Ca eu am avut intotdeauna liber la orice, mai ales bunamea, cand mergeam la ea, ne facea de toate bunatatile, placinte cu orice, dulci si sarate ca sa putem sa le luam la purtator si sa fugim cu ele. ce vremuri... Si nici eu, nici un var (din 13) nu are probleme cu greutatea, portiile, etc. DAR asta poate fi si chestie de gene. Caci inaintasii nostri, oamenii Deltei nu prea aveau din ce sa se ingrase.

Gecko che tristes mai... sanatate multa!

Oare Lyvy mai traieste?

Luny, unde crezi ca m-am dus aseara? La Real sa imi caut lapte de capra numai ca la noi nu aveau si nimeni n-a stiut sa imi dea informatii. Asa ca tot la iaurtul de capra am ajuns.

Si pupici revigoranti la Sufletel de Zoze!

Mai tineti minte cand v-am pove ca am trimis un retur la quelle si a ajuns coletul aproape gol (furat)? Ei bine, Quelle a decis ca eu merit sa mi se returneze toti banii oricum! Asa mai da! ieri am incasat 4 mil.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt fresh..a, nu va ganditi ca odihnita, doar epilata si pensata:))
mimo superulrtamegaextra mama, traiasca pomul!!si eu visez inca la fel ca tine, daca se poate sa ma inchida in Agapitos sau la arab(Fadel)!
gecko muciosul! macar poate se imunizeaza~!
sovi acu venii de la Realul din Vitan, au standul bio cu d-astea e la raionul cu iAurturi!si la carrefour unirii,la parter, pe partea cu casele, aproape de intrare!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ahhh Luny, nu mi-a trecut prin cap ca au stand bio! si nici angajatii de acolo nu au stiut a ma indruma (paraleli, oricum, cam cu tot). Cam in ce zona este acest stand, ca presupun ca magazinele seamana intre ele la aranjare.
Ai mai luat iaurturi sa pacalesti Mufik adormit?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Sovi, pai raionul de lactate, e mare bre, il gasesti..i-am luat iaurt Tnuva, sa vad cum e la consistenta, vad ca e si 4% grasime, Milli e mai slab nitel si prea moale, se da greu cu lingurita,ma enerveaza..tu ce iaurt ii dai?
Ce tare! ti-au dat banii inapoi aia de la Quelle, dar ceva produse tot ai primit, p-alea le-au lasat din partea casei?:)) misto asa!!

Mergi la inceput

Cum, nu te-ai prins? iaurt de capra! :)))) de la covalact, ar manca Sash galoane! de-ar putea sa traiasca numai din asta... cred ca orice durere ar avea, tot e loc de iaurt.
Standul de lactate de la realul "nostru" l-am puricat pe tot, deci clar, suntem defavorizati. Dar daca ma enervez , voi comanda de pe net, ca am gasit.

Editez:
mi-au dat banii doar pe cele returnate la quelle, ca hotii n-au furat si formularele de retur, in care am bifat ce am trimis si de ce.

Mergi la inceput

sovi banuiam eu ca din ala ii dai! dar cum, soro, ca e asa de lichid, ca e de baut?:) sau il amesteci cu cereale?..eu ii dau si simplu si cu diverse..cu laptele ala de capra..e de import! e pasteurizat la greu, dar are termenul de valabilitate mare...nu stiu ce sa zic cu el..

Mufa a gasit pe masuta paharul cu vin a lu' ta-su, l-a varsat, s-a balacit bine in el, apoi se lingea pe degete!

Mergi la inceput