*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...gata am sosit am fost afara un picutz,pana s-a p
us ploaia,l-am culcat pe andrei si am venit sa va salut...
andru azi noapte a fost f frichinit ,dela ora 1 pana la 3 s-a frichinit ,era marait..apoi a dormit pana la 5 ,iar s-a trezit a mancat si s-a trezit la 8...eu sunt un pic zombi,pana acum am 2 cafele la bord...
bubu-lui andru cand incep sa-i cant melodia alunelu'.alunelu e in delir...e tot un zambet si un joc...de multe ori ma intreb nu il dor picioarele de atata topait..
vad ca nu s-a ciripit prea mult pe crengutza...
adriutza sorry-uff hai ca trec sii astea..eu ma consolez...la noi e doar inceputul...
mihap-f tare auzi nuditate..
naty-trebuie sa-l antrenez f bine sa fie mandra iulia de partenerul de dans...bafta la cumparaturi si LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE PT MAINE...sunt prima ...ca poate nu mai am timp sa intru pe forum ......f misto cadoul...
pidana-uff vad ca si teo e racita...multa sanatate..
mai eu lui andru nu i-am dat deloc vitamine pana acum decat calciu ...
blankar -sa-ti fie de bine...f buna combinatia
zoze-ma bucur ca blondutzul e mai bine ....sanatate va doresc .
si eu azi i-am dat lui andru supica de pui cu painica...bagam painica apoi supica iar dupa vreo 15 min a papat si piure...cei drept nu a papat aceeasi cantitate...acum cand o sa se trezeasca o sa-i mai dau un pic de piure ca nu sunt multumita de cat a papat...
deci eu iii dau un fel de mancare la pranz si apoi cand face nani laptic...
acum o sa mai pun niste pozici...recente...
pupacesc tot stolul ...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Bubu, de 3 zile e vant, eu ma simt semi-televizorsi taman acu am o limbarita...
...io o tin una si buna cu mierea mea...si-mi amintesc de Mimo...cica nu-i dai pana la 1 an ca face botulism. Pai si la 1 an si o zi gata, nu mai face? Ce aiureala!

hai sa-ti zic parerea dr Culcer:
cica treaba cu botulismul e o prostie, lansata prin 1970, parca, de un american si s-a iscat o intreaga isterie...desi ea zice ca a intrebat la un congres al pediatrilor sa i se spuna de un singur caz...si nu i-a putut zice nimeni

Eu insa tot nu i-am dat fi-mii...decat acum cateva zile si fff putin, asa o picatura linsa de pe degetul meu. Vad ca se simte bine......

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Repede ca "am alimentat"
"Pomul" episodul II
Dis de dimineata, papa copilul si descinde pe covor. Cu o viteza uimitoare se duce direct la POM si pune degetul pe el.Apoi intoarce capul spre mine si ma sageata cu o privire care parca ar fi vrut sa spuna: "Uite-ti pomul ,nebuno! Sa nu te mai aud! " Eu, fericita nevoie mare : PO-MU , PO-MU , da Vladutz , ala e POMU
Dupa o ora repet experimentul ..."Unde-i pomul?"
Raspuns : MRRRRR
A-ha-ha-ha Ce suparata sunt
Apoi am vazut un film frumos pe HBO , "cutia cu secrete" si am picat in meditatie

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
Raluca, nu prea stiu ce sa iti raspund, sash a dormit bine dintotdeauna. Si de adormit adoarme singur demult (ptiu, sa nu zic intr-un ceas rau!). A inceput sa adoarma singur de la 6 luni, cand dupa un weekend de rasfatz cu bunicii, am venit acasa si cateva nopti s-a trezit cam de 5 ori si se linistea numai la san, de m-a capiat, ca eu adorm greu la loc. Intr-o noapte l-am lasat sa planga, spre durerea tuturor. A plans juma de ora. Noaptea urmatoare 10 minute, si apoi gata, nu s-a mai trezit! ba mai mult, a inceput sa adoarma singur. Poate cele cu Attachement Parenting m-ar injura rau, dar ata ete, bila neagra pt mine

Eu nu ti-as da...Desi nu e un copil ca altul. La tine a functionat schema, dar nu garanteaza nimeni ca ar functiona si la altul. INSA daca e de incercat nu mi se pare nicio crima sa incerci doua nopti sa lasi copilul sa planga (sigur, in niste limite, dupa suportabilitatea fiecareia...). DACA e sa functioneze...mi se pare mult mai bine si mai putin traumatizant decat LUNI de zile in care si copilul si mama se chinuie cu nopti fragmentate, cu nesomn si cu o oboseala ce GARANTAT se acumuleaza pe sistemul nervos al fiecaruia. Parerea mea!Dar, repet, nu sunt sigura ca functioneaza la oricine...

Deci..tu te-ai gandit la cat suporta maimica? Nu? Dar copilul?

Eu una prefer varianta cealalta...si daca as avea 7 copii... Mai bine ne chinuim amandoua luni in sir (cu a si fost) decat sa o fi lasat sa planga. Din fericire fi-mea nu s-a intamplat decat rar sa stea treaza noaptea cate o ora...Dar am preferat asa, sa imi stric si eu somnul, decat sa sufere emotional... Mergeam la tv, o leganam, ii cantam...ne ganguream....Mai bine usor obosita decat sa o lipsesc de sprijinul meu afectiv... Iar ea niciodata nu s-a resimtit obosita din cauza asta fiindca intotdeauna compensa bine cu somnicul de zi.
Chiar si cand simteam ca mi-e rau de oboseala, cum zicea Luny, am continuat sa ma trezesc si sa ma ridic sa ma duc la patul ei de cate 5-6 ori pe noapte sa o pun la san si iar sa o adorm si sa o pun inapoi (intotdeauna in patutul ei) decat sa aplic metoda asta.
Eu am avut un deziderat: Ma adaptez eu nevoilor copilului si nu invers! Parerea mea! (cum a zis si Naty)

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Vad ca mai sunt copilasi mofturosi si rasfatati ca al nostru, ca dintre toate cunostintele numai 2 copilasi stau mai prost ca noi la dormit.

La mancat stateam bine, dar acum a inceput sa nu mai vrea piure, numai bucatele. A invatat sa si scuipe.
Inainte cand il intrebam ceva ii ziceam :"Da, Iorgo, da ?" si el raspundea soptit si scurt "Da". Astazi scuipa mancarea cand avea pe ea un pic de piure cu carne si ii ziceam un pic rastit" Nu, Iorgo, nu !", iar el radea si zicea "Da". Mai zice "maaaaa-ma" cand cere de mancare , nu cand ma striga pe mine. Daca ii zic " baaa-ba" (inseamna tata) zice si el dupa mine. Cand zic " Haaaaaapciu !" zice si el pe acelasi ton" Aaaaaap" si "p"-ul e cu buzitele stranse si iese un pic de aer printre ele. Zice "aaaa-pa" cand ii e sete si-i arat apa si cand are el chef zice "pa !" cand face cu mana.
Cam asta e vocabularul nostru.

Sovi,mai m-am linistit cand am citit cat de mare e Sasha, mai ales ca voi sunteti inalti si trebuie sa se faca si el. Eu, fara sa vreau, tot il compar un pic pe Iorgos cu Ioanna, care e o lungana si mi se pare el o miniaturica. Chiar asa il si strigam: miniatura sau miniaturica. Mai ales ca majoritatea prietenilor au copii de 10 kg la 7 luni...Iorgos avea la 10 luni 9.100kg si 74.5cm.

Aseara nu l-am mai lasat pe Iorgos sa planga, dar a adormit si el mai bine si dupa 30 min de tinut la san de 3 ori azinoapte nu se mai trezea imediat ce-l puneam in patut.
Alaltaieri , insa, cand l-am lasat sa planga, nu plangea chiar asa de rau ci mai mult nervos, fara sa se inece sau altceva. Altfel nu as fi putut sa-l las sa planga nici eu.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Hai inca unul, scurt Miha, mie obezitatea cred ca mi se trage de la stavilele care mi se puneau in copilarie, portiile pe care mi le faceau ei "ca mai mult face rau", certurile pe tema "o fetita nu trebuie sa fie grasa" Efect obtinut? Toata viata am visat ca ma prinde ora inchiderii in cofetarie, nu-si da nimeni seama si ma incuie vanzatoarea inauntru pe mine cu toate prajiturile Si am mai visat sa fac eu o tava de prajituri si sa o mananc pe toata...si nu va mai spun ce-am mai visat, ca nu vreau sa va oripilez, dar multe din vise mi le-am realizat si de aceea acum tin regim
Morala: nu faceti portii copiilor!
PS Luny, se pune Bravo Mufi

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Ela, si eu am stat cu el in brate fara sa inchid un ochi nici 5 minute, acum vreo cateva luni cand a fost randunoiul la o canferinata 3 zile in Franta. Dar acum plangea si in brate si leganat si dansat... Vrea numai la san intruna si asta nu pot sa fac pt ca la un moment dat incepe sa ma si doara. Nu pot sa stau cu el la san 8-10 ore.

Mergi la inceput

Mimo, mie nu mi-au facut niciodata portie si chiar cand eram in liceu facea mama ciocolata de casa si chiar am mancat singura o tava intreaga. Si tot grasa sunt. Si acum cand am 36 de ani si 70 de kg, cand sunt cu mama ma tot imbie cu tot felul de mancaruri de ma si enervez si tot mai zice ca " Nu ai mancat nimic"...

Mergi la inceput

P.S. Eu visam, cu ochii deschisi, sa ma fac vanzatoare de inghetata la cornet si ma gandeam ca m-ar fi dat repede afara pt ca nu as fi vandut mai nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

P.S. Eu visam, cu ochii deschisi, sa ma fac vanzatoare de inghetata la cornet si ma gandeam ca m-ar fi dat repede afara pt ca nu as fi vandut mai nimic

Nu, nu ...eu cred ca erai angajatul ideal , doi intr-unul :vanzator si cumparator" Ma faci sa am mustrari ...eu visam doar sa mananc pe ascuns nu si sa muncesc
Gata, ca mi s-a facut foame iar

poze

Mergi la inceput