LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Matei

Amandine

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

AMANDINE

La multi ani prajiturica scumpa si dulce si frumoasa! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de mult noroc in viata, sa fii fericita, desteapta si iubita!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata zuzici

multumesc de cafea!! e tare buna .. o savurez cu placere.

nati offf Doamne, mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit de stefiuta. iti dai seama cat o deranjeaza si pe ea. eu una m-as duce la spital cu ea sa ia o proba de acolo sa-i faca analiza. imi pare tare rau ca treceti prin asta .. ma rog sa-i treaca stefiutei.

danutza cum mai esti?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun
ELLENUTA sunt ok.Nu fac nimic toata ziua si mor de plictiseala.Ma mai joc de pe pat cu piticii dar nu exagerez.Cred ca vom da faliment la cate porcarii am putut cumpara de pe net de cand stau in pat.In fiecare zi suna postasul sa mai aduca ceva.Am treminat de recitit in 4 zile Crima si pedeapsa si mor de ciuda ca nu prea mai am carti in romana iar in franceza nu am chef sa citesc.Trebuie sa sun acasa sa imi mai trimita niste carti.Voi ce mai cititi?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MATEIAMANDINE

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neata! Imi servesc portia de cafea cu voi si ma tin si de taclale, cine a mai pomenit cafea fara taclale?

Sunt praf, aseara am iesit cu niste prieteni si ne-am simtit asa de bine ca ne-am trezit ca s-a facut 5 ceasul si noi n-ajunsesem acasa! Bag somnicul de dupa-amiaza cu David

La multi Ani Matei si Amandine!!!

Ven, daca mai fac un copil o sa-i trec numele sub cel al lui David. M-am gandit si la asta. Am reusit si am gasit o gagica care deseneaza frumos si o sa mi-l stilizeze ea pe hartie. Eu sunt foarte perfectionista cand mi se pune piticul si vreau sa fiu sigura ca iese cum vreau eu. Mai mult, am gasit si o prietena care vrea sa se tatueze si ea si o sa mergem impreuna pe 1 mai, de ziua sotului meu.
Ca exemplu, pe inelul din lord of the rings era scris in limba elfa.

Nati, da-ne de stire cand vii de la dr cu iubita mica. Sper sa va reveniti curand cu poponetul si pasa.

Elle, multumim. Intr-adevar David e identic cu mine cand eram mica, am poze si zici ca e el in pozele alea, nu eu. Acuma sper ca pe masura ce o sa mai creasca o sa mai aduca si cu Andrei; oricum copchilul are de la mine fizicul si de la ta-su psihicul

Pup, ma duc sa citesc presa si mai revin. O zi placuta va doresc!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua fetele

LA MULTI ANI !!!

pentru clopoteii

Amandine

Matei sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi

LA MULTE LUNITE pentru clopotelul

Stefan Dacian

sa fi sanatos , sa cresti mare si frumos

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata la toata lumea!

AMANDINE si MATEI La multi ani cu sanatate si fericire.Sa va dea Domnul toate cele bune!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Naty asteptam vesti de la doctor.Sa va treaca repedesi sa scapati de iritatia aia.

Ce curajoase sunteti cele care vor sa isi face tatuaj.Si mie imi place emisiunea aceea de la Discovery, sunt foarte talentati gagii.

Dana eu citesc acum cartile astea care le da ziarul Adevarul.Nu le-am citit inainte pe multe din ele, si acum vreau sa recuperez.

Si noi am iest la un club azi noapte.Azi e ziua fratelui meu si am sarbatorit de aseara.A fost super bine, am dansat pana la epuizare.Am stat pana la 3, eu as mai fi stat si pana la 5 da sotu a mers azi la servici.Vreau sa va spun ca m-am descarcat de toata energia care o tineam in mine.Eram ca leul iesit din cusca.
Sper sa mai prind nopti din astea.
Puiu l-am dus la mami, acolo e si acum ca a zis mami sa ma odihnesc, sa dorm dupa atata dans,da ce credeti ca am putut? La ora 8 am fost sus, obisnuita cu ora de trezire a lui Razvi, si nu am mai putut dormi.
O sa beau o cafea de la voi, sa nu ma ajunga oboseala mai tarziu cand o sa vina piciu.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ramonab vreau sa urez si eu la multi ani fratelui tau

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danybv

ramonab vreau sa urez si eu la multi ani fratelui tau

danybv

Album poze

Multumesc, dragut din partea ta.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput