LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetelor,

Ieri n-am apucat sa intru, asa ca:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, AMANDINE SI MATEI!
SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, CLARA SOPHIA !
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MAYA IOANA SI VLAD MIHAI!
SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PRINTILOR!

Am admirat-o pe Clara - zulufata si pe Matei - alegerile de pe tava sunt ... ca la carte!

Am citit ca AJ are ceva pribleme; off !

La fel si little Fanny - Natalia, cum mai e? Ati ajuns la spital?

LauraD ; mai mult de stat in piciaore n-a mai facut, dar eu sunt super incantata si de-asta.

Roli, mi se pare de milioane Marc; i-ai facut subiect cu perlutzele lui (cum are Luca de Alina23)? Ca merita!

Un pentru Andrei de LalaD; cred ca e groaznica durerea.
(ps. nu pot sa fac revista blog-urilor ca link-urile sunt salvate in calc de la munca)

Cum mai sunt clopozteii bolnaviori? N-o mai tin minte ( ) decat pe Mariuca, dar erau mai multi (parca si Albert?!).
Sunt complet aeriana - stiti voi, din cauza 'dietei' de noapte.

Vroiam sa-i spun Ancai ca si Adela are o pata rosie, cam de 3cm la ceafa (de vre-o 2 zile); arata ca si cum s-ar fi iritat de la eticheta; este doar rosie, fara "model in relief"; pediatra mi-a zis ca este reactie la vaccin; si sa ma mai astept inca 10 zile, ca s-ar putea sa mai am 'surprize'.
N-o mananca, n-are febra, doar ca e rosie; eu i-am dat cu pudra; dimineata nu mai e, dar peste zi iar apare.

Si mai nou are muci; 'defilam' cu Colargol si ser cald.

Gata, ca prea m-am intins!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Of!!!!
Sa dea Domnul sa scape repede de ei!!!
Mie mi-e si frica sa-i mai scot pe astia mici afara , acum ca iar s-a incalzit si sunt virusii "zburdalnici"...

Din pacate, nepotica mea Ioana are o viroza de toata "frumusetea" cu febra mare de 39.9.
Si, colac peste pupaza a facut si alergie la vreun medicament si s-a umplut mititica de bube. Au crezut ca este ceva contagios si au ajuns la spital de infectioase cu ea - suspecta fiind de scarlatina.
Din fericire nu are nimic contagios dar se lupta din greu cu viroza si cu febra asta nenorocita

sanatate multa adelutei si sa treaca cat mai repede!!! Tu o mai scoti afara in conditiile astea?
Mi-e asa de frica si nici nu mai am curaj sa ma cert cu mama pe aceasta tema... Mi-a spus ca eleni nu mai iese din casa decat cand va da gerul din nou...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

LA MULTI ANI

Maya Ioana

Vlad Mihai

Va multumesc pentru felicitarile primite de Clara de ziua ei. Vesti bune nu am insa. Azi-noapte a urlat mititica de la 1 pana la 6 si s-a tras de ureche. Acum dimineata a facut febra 39, a primit Nurofen si peste aproape 2 ore febra era 39.7. Acum incercam sa ii dam ceva de papa si mergem la spital.
Asa ca no party. Incercam sa o punem un pic pe picioare sa ii dam macar cadourile si sa gustam tortul.

Eu am o stare extrem de proasta...nici nu pot descrie.
Va urez un week-end placut in continuare. Posibil sa dispar cateva zile de pe forum ca maine incep si job-ul si probabil va fi ca la nebuni.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Off, ce am dat cu nuca'n perete mai devreme...
Sanatate multa !!!!
Intra sa ne spui, daca vei avea timp, ce ti-a spus doctorul!!!
Cate s-au adunat si pe capul tau in ultimul timp... este normal sa te simti nasol... Noi suntem aici - alaturi de tine!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

miri frumoasa rugaciunea care ai scris-o , trist insa ce s-a intamplat pacat de acele suflete nevinovate acei ingerasi

Pacat ca uite in toata lumea asta se aud numai lucruri urate , crime , razboaie si cand te gnadesti ca viata este asa de frumoasa insa noi omenirea de acum nu stim sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara fiindca sunt oameni care nu gandesc ca noi , sunt oameni car vor sa faca numai rau , sa distruga pe cei din jururl lor , pacat

Lala D adevarat graita-i

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu am scos-o pe eva zilele astea afara .. am stat vreo 2 ore de fiecare data. sper sa nu se fi lipit ceva de ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu am scos-o pe eva zilele astea afara .. am stat vreo 2 ore de fiecare data. sper sa nu se fi lipit ceva de ea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

si eu am scos-o pe eleni in fiecare zi pana astazi.
dar prin ce am trecut aici gandidu-ma la ce va pati sor-mea internata cu ioana ei la sp. din ploiesti... Acolo in spital a aflat ( stiam eu deja) ca este epidemia de varicela iar virozele...
Sper sa se raceasca vremea cat mai repede!
lui evita cea frumoasa si mamicii ei!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

si nu in ultimul rand, dar mi s-a deschis foooarte greu fiecare poza:

FELICITARI MOTZATULE FARA MOTZ, DESTEPT, FRUMOS SI CU BANI

M-am si linistit cu ocazia asta caci am vazut ca s-a taiat putin din "mot" asa ca mateias a ramas la fel de pletosel cum imi place mie !!!
Ereena, sa-ti traiasca "motzatul", sa fie sanatos! Sunteti o familie tare frumoasa!!!
Bine ca ati scapat si de branula !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mama denaturata ce sunt manac chipsuri iar Andrei taman ce a fugit victorios cu unul in manuta , furat din punga, direct la frati-su in camera , la adapost sa nu il iau probabil
Si il linge de numa numa
Oare de ce se prind asa repede ca-s bune junck food ????

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi am inregistrat un progres si un regres in acelasi timp. Daca va intrebati cum e posibil asa ceva, iata: Andrei a servit pentru prima oara pranzul in ultimele 3 zile ...asta e progresul...insa borcanel de 8 luni (pasat f fin adica)...asta e regresul . De mancare facuta de mine nu doreste sa se atinga cu nici un chip.
Acum incercam sa iesim un pic, de nu ne-o alunga ploaia

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor eu sunt daramata la propriu...s-a reintors gripa, ieri seara deabia ma puteam misca, ma dureau oasele, azi noapte ma durea capul ingrozitor, clocoteam, nurofenul era frectie la picior de lemn, medicam pt adulti nu aveam asa ca am servit 2 supozit cu algocalmin de la Tudor...Tudor se ineca de la muci, l-am trezit la 3 dimineata si am pus Batista Bebe si a urlat de zici ca-l injunghiam, dimineata iara muci la greu, tuseste de la ei...febra nu are dar muncesc la greu cu BB de teama sa nu se suprainfecteze, pe mine iar ma dor toate cele, sinuzita s-a reactivat, capul da sa pocneasca si colac peste pupaza a venit si o vecina sa o ajut pe fata ei la mate...m-am dres cu o cafea si am prestat...bani nu am vrut de la ea ca si-asa aveam o stare de kko...macar sa se roage de sanatate pt mine...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Laura, sigur nu are nepotica ta altceva decat viroza?Laura mea a avut roseola, deja aproape nu se mai vad petele. Si tot asa a avut febra 40 cateva zile, dupa aia i-au aparut pete roz.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput