Viata in Japonia (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

ocris, de profesie este profesoara de engleza? ce varste au copii carora le predai? cum iti gasesti elevii?

[/quote]

Da, Eli, in Romania am fost profesoara de engleza. Copiii carora le predau engleza au intre 3 si 14 ani, dar am si 6 adulti.
Mi-am pus firma in fata casei si preturi mici. Este super bine, mai ales ca fetele se joaca in alta camera in timp ce eu predau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Pentru cei care nu stiu: http://www.ortodoxa.jp/

Prima biserica ortodoxa romaneasca din Japonia.Detalii despre locatie si program veti gasi pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetele sunt pe aici... Racita (ieri cu febra) si fara chef de nimic...

Ocris nu vrei tu sa-ti iei slujba de prof la scoala sau nu gasesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare adunare!
Rocsana,tu esti bolnava?Numai influenta sa nu fie...desi cam bintuie acum (de unde ai luat-o ,de la copii de la scoala?)
Insanatosire rapida.

Bey,ia uitati ce am primit pe mess: "S-ar putea sa apara la stirile se seara la TV, o romanca tocmai a injunghiat un japonez care incerca sa o desparta dintr-o bataie cu o alta romanca. Fetelor, dar omul moare, e nasol pentru fata asta si indirect si pentru noi celelalte romance. Sa speram ca Japonia nu va deveni o alta Italie (si acolo imaginea romaneasca e periclitata din cauza a tot felul de omoruri si violuri provocate de romi si romani)."

Azi dimineata eu am auzit de o spargere in Ginza,la un magazin de bijuterii.Deocamdata n-au zis nimic de faptasi dar mi-a tresarit inima putin gindindu-ma ca in trecut a fost o romanca implicata intr-o spargere la o banca.Eram "mas...saaakaaa"!Acu` avem una si mai si,evoluam din furturi o dam in omoruri.
Valeu mama.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

mesaj de la Adina (YASHI):

"la 14:04 l-au scos. a plans ca un voinic pana mi l-au adus sa-l ating. are 3276 si 49 de cm, parca...imi aduc aminte ca prin vis cand mi-au zis. trimit mai tarziu pozici. va pupic, multumesc ca v-ati gandit la mine!"

felicitari si bb sanatos, mancacios si care doarme noaptea bine! recuperare usoara!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Felicitari Yashy!!!
Sa fie bb sanatos ,mincacios si "somnoros".

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Buna!
Felicitari, yashy!
Eli,sper sa ajungem la voi ..sa-i treaca lui emili burtica.azi, am fost la docotor si mi-au dat mai multe pastile si ptr raceala si ptr burtica ,care merge non-stop.Cind sa plecam acasa , emili,bondar micut ,a tras 2 rafale de cred ca s-a spart omutul si era plina de kka pina la urechi. Am intrat in panica ptr ca nu aveam haine de schimb, dar am rezolvat-o pina la urma.
Am auzit ca vor face aeroport la shizuoka,adevarat??
Dariucha,si eu ma bucur ca ne cunoastem,sa ne auzim cu bine!!
O zi buna,si aveti grija sa nu va zboare vintul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nshiro

Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nshiro

Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)

Felicitari, Yashy! Multa sanatate tie si micutului si o refacere rapida!

Rocsana. Eu am inceput sa predau engleza acasa inca de cand fetele nu mergeau inca la gradinita, pentru ele si prietenii lor. Acum, ca sunt mai mari, am inceput mai serios, pentru bani si crede-ma, este mult mai bine decat la scoala. Atat la partea materiala cat si la faptul ca nu am sefi. Plus ca avem o parcare f. mare si spatiu suficient in care se poate preda. De fapt, cred ca voi avea scoala mea, pentru ca deja am gasit 2 filipineze care sa lucreze cu mine. Vin o gramada de elevi noi si cred ca imi pot permite sa le platesc.

Toate cele bune si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Yashy felicitari!

Sa-ti traiasca voinicul si sa te faca fericita !Mult laptic si refacere rapida

Samburel 9+

Mergi la inceput