Viata in Japonia (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

yurika,cum a fost la scoala in prima zi?
cind ai timp,treci la

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nici eu nu sunt mai fericita...fff mult de munca...sunt pana in gat de nervi!Dar asta e viata...daca n-am gasit si io barbatu' ala ideal:"geltaman"...cu portofelul plin...de carduri,in bancile din Elvetia conturile dau pe-afara...si sa-si tina Diva in puf...si sa ma iubeasca si sa nu ma insele si sa fie devreme acasa,uitasem esentialul.

Multam de griji.Is bine merci...burta creste...si eu cu ea o data!
Se pare ca o sa avem tot o fetita(hannen ce zici,ma apuc de-al treilea? ca poate poate)Acuma ne gandim la nume si nu prea avem idei...daca aveti voi va rog chiar sa scrieti!

Ca tot a adus Eli vorba de permis.Eu am permisul din 2005,luat in tara,am cele trei luni deabia acusica(anul trecut)...asa adunate pe bucati.
Eu vreau sa imi i-au cateva ore de condus in poligon...ca's bata rau...ma pica aia cu brio la examen...n-am mai condus de cand am luat permisul.M-am uract acum cateva sapt la volan intr-o parcare...sunt prastie...
Oricum...vroiam sa zic ca am sunat la astia si mi-au zis ca inainte de-ami lua ore in poligon sa vin la interviu...sa-mi vada dosarul si daca am actele in regula.Apoi cica imi dau liber.
Hannen cum sunt alea 10 intrebari...ca intre timp am uitat sigur si teoria...

Vestea Emmei m-a terminat sufleteste...doar cand ii vad privirea din poza si ma rupe in doua...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sabina,si eu la fel ,cred ca sunt masochista.Am rascolit totul ,albume,filmulete,capitolele unde scria Aida despre ea,citesc,ma uit la poze si plaaang de cred ca imi bufneste teasta pina diseara!Iar pozica asta din stinga ,ma uit in ochii ei,la zimbetul ei,o mangai si o iau de la capat "DE CEEEEEEE?DE CEEEE????"
Azi nu sunt buna de nimic si daca eu,o straina care nu a cunoscut-o niciodata sunt asa,ma intreb ce-i in sufletul parintilor ei???Doamne,oare cum rezista???

Sabina,intrebarile la sala sunt intrebari banale,super usoare dar inainte de test sa-ti iei de la JAF o cartulie sa iti improspatezi memoria.Eu nu am condus vreo 7 ani si m-am dus la examen dupa ce-am facut citeva ture intr-o zona mai "necirculata",cunoscuta ca fiind folosita in scopul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Sabina,si eu la fel ,cred ca sunt masochista.Am rascolit totul ,albume,filmulete,capitolele unde scria Aida despre ea,citesc,ma uit la poze si plaaang de cred ca imi bufneste teasta pina diseara!Iar pozica asta din stinga ,ma uit in ochii ei,la zimbetul ei,o mangai si o iau de la capat "DE CEEEEEEE?DE CEEEE????"
Azi nu sunt buna de nimic si daca eu,o straina care nu a cunoscut-o niciodata sunt asa,ma intreb ce-i in sufletul parintilor ei???Doamne,oare cum rezista???

Sabina,intrebarile la sala sunt intrebari banale,super usoare dar inainte de test sa-ti iei de la JAF o cartulie sa iti improspatezi memoria.Eu nu am condus vreo 7 ani si m-am dus la examen dupa ce-am facut citeva ture intr-o zona mai "necirculata",cunoscuta ca fiind folosita in scopul asta.

Si euuuuuuuuuuuuuuuuu, am citit din urma, Doamne parca nu ma puteam opri, m-a luat si o durere de cap...sunt incremenita...

ptr prima oara de cand sunt aici, azi am simtit nevoia efectiv sa aprind candela, sa ma rog ore....ptr noi, ai nostri copii, ptr mila, nu stiu...imi curg lacrimile, nu reusesc sa-mi revin...

nu stim cand ne-o incasam de la viata, nu stim nici de ce...tot imi impun sa am mai multa rabdare cu cei din jurul meu, sa fiu mai smerita, mai buna...
ptr ca nu stii ce test iti arunca viata, sa fii fortat sa te schimbi...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Sabina, nu stiam ca esti burticuta...

sa vina cu sanatate si binecuvantare in casa voastra, mica bebelina

sarcina usoara

Edit, ca acu am vazut mesajul tau Hannen, da plssss, te rog, intreab-o pe studenta ta.
Cred ca din vara renunt la munca si as vrea sa ma apuc de studiat.
Eu ma cautat pe google, nu am gasit nimic, decat un institut ceva, de 3 ani, dar e f scump, plus ca in decembrie eu vreau sa plec, deci nu am tot timpul asta la dispozitie.
Astept un raspuns, cand o fi, daca poti scrie-mi un Pm, sau chiar si aici imi poti scrie, eventual mai ajuta inf. si pe altcineva, acum sau pe viitor.
Te pup cu drag, apreciez faptul ca esti f saritoare, nu ti-am zis-o niciodata, dar am gandit-o de multe ori

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Azi vorbeam c-o prietena la telefon, eu plingeam , ea plingea, imi venea sa-mi dau palme ca sunt asa slaba.
Am inteles, ceva , acum la 150 de ani ai mei. Dumnezeu trebuie sa ia , ca sa dea dupa aia.
Hannen, stiu , ca si tu esti slaba in astfel de cazuri.
Iftode , zice, ca a scapat de chinuri.
Mama , zice , ca a fost trimisa pe pamint ca sa se chinuie pentru noi, prin suferinta ei sa ne fie iertate pacatele, noua, pacatosilor de rind. Exact cum a fost chinuit Isus.
Eu, nu mai zic nimic.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Cu asta , chiar mi-am tornat acid pe suflet. Uitati ce spune Doris care a fost linga Emma mereu , si acum pe ultimul drum al vietii, si noul drum presarat cu flori spre Rai.

"Imi plange sufletul de durere...
Ce pot oare sa mai scriu? sau sa va spun?
Ce mai e oare de zis?

E frumoasa...si linistita...
Imbracata intr-o rochie alba cu floricele rosii si verzi, precum primavara din fereastra...
In sicriul alb, lacuit, doarme...alaturi de catelusul de plus, de jucarii si posetuta ei roz...
E ca o zana din povesti...cu diadema stralucitoare pe capusor...
Cu manutele impreunate si zambind parca smechereste...

Iar in jur, doliu...si liniste...O sfasietoare liniste...

Aida si Laci langa ea, ca-ntotdeuna...
Tristi, macinati de durere...

Licurici, iti multumesc pentru tot!
Ca te-am cunoscut, ca m-ai primit in viata si in inimioara ta!
Ca m-ai iubit... si mi-ai spus asta in cuvinte!
Eu OM MARE, trecut prin viata, am avut multe de invatat de la tine...
Promit ca nu te voi uita niciodata!
Te voi pastra in suflet cat voi trai!

Si-ti mai promit ca povestea ta o voi face cunoscuta!
Povestea unei Zane a Primaverilor noastre!

Fie-ti somnul lin, ingeras!"

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Fetelor, azi am luat-o de la capat cu
Ma termina pozica asta ,devorez tot Amina,toate mesajele le citesc si de-as putea m-as duce sa o vad!Daca eram in ro. negresit ma duceam la Emma,mica si scumpa Puiule mic ,frumos,pur,nevinovat ,cit ai indurat ,cit ai suferit si da,si eu pacatuiesc intrebindu-ma DE CE??De ce lasi Doamne atitea lichele pe lumea asta si DE CE ne iei frumusetile,puii astia superbi !

Imi cer mii de scuze,dar nu ma pot abtine ,nu stiu ce sa fac,cum sa "inteleg" toata drama asta.Cum sa o accept?

Am sa ies putin afara azi ca ieri toata ziua nu m-am miscat din casa,mi-am gasit cite ceva de facut dar degeaba,tot cu gindul la Emma am fost.

Nikole,te anunt negresit!Vrei sa pleci din japonia???de tot?Sau n-am inteles eu bine?

Amina, si tu te chinui singura?Iesi putin afara azi sa-ti revii.Eu asa am sa fac dar nu stiu unde sa o apuc...in parc?dar unde?sa fac o tura de magazine???

Mergi la inceput

Hannen, da,in decembrie plecam de aici...teoretic, sper ca destinul sa nu se joace cu noi sa amanam planurile, Doamne fereste
Next location:Brasil

Referitor la Emma...ieri a venit cumnata-mea pe la mine, si eram in fata DC-ului.
I-am povestit in mare povestea Emmei, care logic ca misca pe oricine, si mi-a spus o povestioara...
se intampla acum 20 de ani, in orasul din care provine ea, si implicit fam sotului, era aceasta familie foarte saraca, care aveau o fetita de 11 ani, bolnava in faza terminala de cancer.
Soacra-meea, si surorile ei, o luau pe rand si mergeau cu ea prin piata orasului, cateodata in orasele vecine, sa ceara bani de la trecatori, scoli, diferite institutii, ptr tratamentul copilului.
Fam era disperata, fetitei i se administra ceva morfina, nu stiu...offff...ptr alinarea durerilor, oricum.
Cumnata isi aminteste fatuca ei, era fff slaba , fara par, cu o voce f subtire, f calma, si matura ptr varsta ei...perfect constienta de ce i se intampla...
intr-o dimineata, fetita, Magdalena se numeste, o roaga pe mama ei sa o duca la biserica.
Mama,a luat-o in brate, si a dus-o la biserica din vecinatate, imediat langa locuinta lor...
fetita a stat acolo un timp, rugandu-se, mama in usa bisericii ...la un moment dat, fetita se ridica in picioare, iese din biserica, si spune mamei..."nu mai plange, Iisus m-a vindecat"...
biata mama..i-a zambit , si au plecat acasa...

astazi copila are 32 ani, este o femeie f frumoasa, cu un par luuung , blond, are familie, si doi copii...
si este unul dintre...din pacate...putinele mistere, si vindecari inexplicabile, dpdv medical.
Si absolut este f cunoscuta ptr povestea ei...nici un medic nu isi explica dispritia tumorei peste noapte...
ea spune ca a simtit, ca D-zeu a vindecat-o, dar nu se asteapta sa fie si inteleasa...ptr ca nici macar ea nu poate descrie ce s-a intamplat in acea zi in timpul rugaciunii ei..

Probabil cat de curand o voi cunoaste si eu, fam. ei e apropiata de familia sotului, sunt vecini chiar...

Mi-am dat seama ca ...nu prea avem ce face in fata destinului, si fiecare pleaca cand ii este randuiut de Cel de Sus...
nu stiu de ce, dar povestea asta mi-a luat un pic din durere, parca a facut-o acceptabila...nu stiu cum sa ma exprim...desi tristetea e apasatoare, nu mai simt furia aceea distructiva pe care mereu o simt cand un copil pleaca spre cer in astfel de chinuri...

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Nikole ce poveste frumoasa! Multumim mult ca ne-ai adus o raza de speranta. Si eu la fel ca si tine imi spun mereu ca trebuie sa fiu mai blnda, mai intelegatoare, mai rabdatoare cu cei din jur indiferent daca o merita sau nu, caci nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, numai ca nu-mi reuseste de fiecare data...

Noi am fost in Romania pt 3 saptamani. Saptamana trecuta am revenit....

Mergi la inceput