Viata in Japonia (40)
Raspunsuri - Pagina 16
eli spune:
ADICA EA PLEACA PE 14 SI EU PE 15? SI-A cumparat deja biletul? era fain daca mergeam impreuna.
eu la dus stau doar 3 ore, la intors sunt 7. la pretul la care le-am gasit, sunt multumita.
deci, cum strangem banii?
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
yurika spune:
hi!
pika-pika ti-am trimis un PM ,l-ai primit?
Nu prea mai este timp ... daca se poate sa ne dai ceva detali ,pls!
Va doresc o zi placuta!!
pika-pika spune:
Buna fetelor!
Eli ti'am trimis PM.
Yurika multumesc!Cum ajung banii intru sa te anunt.
pika-pika spune:
Yurika au ajuns banii ieri!Multumim mult.Azi ma intalnesc cu Violeta,asa o cheama si ii dau impreuna cu banii de la mine,Rocsana si alte doua prietene.Sunt 35000 in total ,mai aveam eu sa'i dau 5000 .Ma bucur tare mult!
Ea pleaca duminica in Romania dar daca mai doreste cineva sa ajute eu mai strang si ii trimit in Romania.
Merge cu sotul ei si copilul in Romania dupa care ei doi se intorc iar ea ramane pana la sfarsit.Mama ei are si tensiune mica si diabet , deci nu poate face chimioterapie, nu poate lua orice tratament...
Vad ca nu prea mai intra nimeni sa scrie.NU vreau sa dispara subiectul din cauza mea,va rog nu ma bagati in seama si continuati sa scrieti ca inainte.
yurika spune:
pika-pika, multumesc ca m-ai anuntat!imi faceam griji ca, poate nu am scris bine adresa
Multa sanatate, si numai bine prietenei tale!
Va doresc o zi frumoasa!
yurika spune:
Buna Ziua!
Nu mai scrie nimeni nimic? cred ca sunteti ocupate cu munca.eu am intrat sa va salut, si sa va urez o saptamina placuta si spor la treburile casei.
Eli,ai ajuns acasa?asteptam sa ne povestesti cum a fost drumul cu 2 bb
O zi placuta!
eli spune:
buna! va scriu din Romania. a trecut deja o saptaman de cand suntem aici.
i-am cunoscut-o pe Violeta, copilul si sotul ei. in avionul spre Moscova au stat chiar in spatele nostru. sunt o familie tare frumoasa. Cris s-a imprietenit repede cu Stefan si cu exceptia momentelor cand dormeau, au tinut-o numai intr-o joaca.
drumul a fost relativ scurt si ok dat fiind faptul ca am plecat cu 2 pui dupa mine. Stef, destul de ascultator, Florence dormit, papat, gangurit.
cel mai greu mi s-a parut a fi transferul din/in avioane pt ca ne luau cu autobuzul. in Moscova cam multe scari, deloc (daca nu ma insel) scari rulante sau lifturi. aeroprtul cam urtel, mi-a displacut faptul locurile pt fumatori nu erau despartie cu nimic de restul.
in avion , mancare buna, tv propriu, agenti de zbor foarte amabili.
in Rom, cred ca Florence s-a adaptat cel mai bine. e rasfatata de toata lumea. pe Stef l-am inscris la o gradinita particulara in speranta ca va invata sa vb si romaneste. mie, sincer, imi lipsesesc sotul, Japonia, prietenii de acolo. si Stef duce dorul tatalui de care isi aduce aminte maiales cand il cert
sambata o voi boteza pe Florence, acum suntem in febra pregatirilor si a exercitiilor fizice pt slabit (eu).
o sa incerc sa mai revin cat de curand. fug la nani ca maine ma asteapta o zi plina! pupicei si sanatate!
PS pus poze noi il link-ul de la semnatura
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
yurika spune:
Buna !!!
Ce mai faceti fetelor? cum merge munca ,ce mai fac mamicile cu burtici ,sunteti bine ?
Noi ,adica al meu baietel mak, mai are o saptamina si va intra la scoala emotii mari!!
Eli,cum e vreamea in tara? cred ca va simtiti tare bine in romania,nu ?si eu sunt nerabdatoare sa ajung dupa ce i-a mak vacanta.
Fetelor ,poate mai intrati si ne povestiti si noua cum a fost in prima zi de scoala....
Sanatate si numai bine!!!
hannen spune:
Salutareee!
Bey,s-a schimbat titlul subforumului??Ca am cautat de mi-au iesit ochii din cap,noroc cu Yurika ca a scris si-a scos subiectul la lumina.De cind se numeste "diaspora DC"???
Yurika,ce vrei sa stii despre prima zi?Stii tu,te duci acolo la tzol festiv,probabil ca "obiceiurile" difera de la scoala la scoala,cert e ca stai acolo de ti se lungesc urechile si-ti vine sa-i bati pe toti ,foiala de colo-colo,ba in clasa,ba in sala de sport,speech-uri multe,lungi si plictisitoare,poze bla,bla,bla,camere de luat vederi...plictiseala multa ,nervi...cind ajungi acasa zici "bogdaproste"
Asa,celelalte pe unde umblati?Sunteti bine?
Rocsana,Kawaichan,Ocris,Amina ...halouu,halouuu,mai traiti bre?(doamne ce scot din mine)
Habar n-am ce sa mai zic,sunt ocupata pina peste cap si m-am potcovit si cu o admiratoare ,vorba vine, stalker,o frustrata cu creier de gaina lovita de gripa(aia aviara).
E plina lumea de tembele,da` nush de ce am impresia ca in Japonia e concentratia cam mare .
Va pup,si sa mai dati pe aici,O.K??
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades