Viata in Japonia (40)
Raspunsuri - Pagina 14
hannen spune:
Nati ,aseara si azi am primit acelasi mesaj de la tine care incepe cu BUZZ-ul ala rosu si apoi mesajul in engleza.Eu stiu ca tu nu ma buzuiesti si cind l-am vazut in engleza(aseara n-am avut timp sa ma uit) si azi cind a intrat al meu iar a venit (el m-a sunat sa-mi zica).Cind am ajuns acasa direct la asta m-am uitat si mi s-a parut curios,era exact ca aseara ,am zis ca-i ceva necurat,bine ca nu l-am deschis.
Stii ca acum vreo doi ani ma mascaream si eu pe Pilates,da` crezi ca m-a tinut mult?Am faze si faze,la fel si cu stepper-ul...sunt o lenesa.Mi-a luat al meu si Billy crezi ca am facut vreodata??El cu Amira se mai strimba ,dar eu n-am curaj.
A,si cu alea care se onduleaza,Yurika zice ca si ea tot cu ele se "danseaza" .Daca-i zic lu` barbata-miu ca le vreau si pe astea asa cum am vrut si Billy si stepper si zac neatinse ,cred ca ma fugareste de acasa.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
yurika spune:
Buna seara fetelor!
Intr-adevar ,este foarte frig..azi ,in tokyo a nins de dimineata,era asa de frumos
Eli,m-am interesat de chestia aia care te acopera cind alaptazi,se numeste Nursing Cover(sper ca am scris bine)pretul este 3449yeni,dar poate gasesti mai ieftine .
Hannen, hai sa facem sport.. eu am inceput de citeva zile sa merg la sala,si alerg cite 5km...cam 50 minute.Pina incepe mak scoala ,vreau sa slabesc 3kg ..(sa nu spun mai mult)
O seara placuta,si vise placute!
hannen spune:
A,da chiar vroiam sa te intreb.Azi dupa ora mi-a zis eleva mea ca a primit mail de la un prieten din tokyo si ca ninge .am fost asa ...wow,tre ` s-o sun pe "yurika" sa puna camera pe yahoo pe geam dar am uitat,adica am ajuns acasa tirziu.
Te duci la sala,unde,cum??Ce duamna bine esti eu hmmm,am vrut sa ma duc in toamna cu Miwa ,la sala aia "curves"(ca e numai de fumei si noi doua cum suntem "imbrobodite") dar dupa ce a fost ea de proba nu stiu ce nu i-a convenit din sistem si-am renuntat.
Vreau sa zic ca si azi am balotat la greu,am luat-o cu "diet bar" si-am terminat cu "pan",ringo si sweet potatoes.n-am sanse sa slabesc curind.
yurika spune:
hi!
Ce faceti,sunteti la plimbare?
Hannen,eu fac sport aici la mine..cobor pina la etajul 4.nu te ingrijora,o sa slabesti tu ...asa ca DON`T GIVE UP!
Va doresc o zi placuta!
eli spune:
va urez sa aveti parte de cea mai frumoasa primavara! multe multe martisoare, pacat ca-s virtuale
yurika, hannen, succes la slabit! ma alatur si eu voua. mai am multe, multe kg adunate de-a lungul sarcinii pe care trb sa le dau jos. core, am si eu. ceva asemanator cu billy am, stepper, da. NU AM AMBITIE , dar am o pofta de mancare de zici ca vine foametea
yurika, cu cine o lashi pe Emily cand mergi la sala? noi pe 15 cred ca decolam spre Romania. sper sa ne vedem cu bb-linele pana atunci, tu la mine sau eu la tine
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
yurika spune:
Hi!
Azi ,am fost la doctor cu emili, ptr ca ieri ii aparusera niste bubuline rosii(varsat de vant).
Hannen,nu cred ca ne vom putea vedea asa curind
Eliza , cred ca ne vom vedea dupa ce vii din ro.dar mai vorbim noi la tel.Am crezut ca a scapat si nu o sa faca ...dar la cit s-a jucat mak cu emili ,era de asteptat ca se va molipsi si ea
Va doresc o zi fumoasa ,si spor la munca!
hannen spune:
Bubulinelor rotunjoare (piticutzele dar si mamicile) va
eli,multumim de martisoare ,drum bun (zbor lin si placut) copii cuminti ,cit mai putina oboseala si o vacanta placuta.Sanatate celor dragi,copiilor si mai ales bunicii.
Yurika
Pai avem sanse sa ne vedem la pastele cailor,acushi incepe Mak scoala .
Insanatosire grabnica lui Emili ,o pup dulce sa-i treaca uritenia de boala (la mine sper ca nu se ia, ca am facut-o la 21 de ani )
Restul fetelor sunteti bine,sanatoase?Burticile pe unde se plimba?
AYUMI spune:
Nati,si noi plecam in Romania acum duminica,pe 8 martie.Gemenii mei au un an jumate si vreau sa iau carutul cu mine.Am sunat la Finnair si le-am spus ca vreau sa iau carutul si ca este foarte greu.Are 13 kg.Mi-au zis ca e ok si m-au trecut acolo ca voi avea si un carut pentru bebe de 13 kg.
Noi vom merge cu Finnair,suntem foarte multumiti de ei.Zborul pana in Bucuresti este de 10 ore jumatate si escala nu are nici 2 ore.In plus de asta,aeroportul din Helsinki este micut si foarte curat.Vom ajunge in Bucuresti la ora 19.25 seara;mi-a convenit foarte mult ora asta ca pana acum,mereu ajungeam nosptea si acasa,la Brasov,ajungeam mereu dupa ora 3AM.
Sa stii ca si pretul a fost destul de convenabil,zic eu.
Acum sa vedem cum ne vom descurca si daca totul va fi bine o sa scriu luni de acasa,din Romania.
pika-pika spune:
Buna fetelor!
Nu am mai trecut de muuult timp pe aici si incep prin a-mi cere scuze ca dau buzna asa tocmai ca sa va rog ceva.Va scriu pe mare fuga,lucru pe care urasc sa-l fac de aia m-am si abtinut sa nu deschis DC-ul atata timp.
In cateva cuvinte: am o prietena romanca in oras la mine a carei mama este grav bolnava in tara.Doctorul i-a mai dat doar o luna,ea trebuie sa mearga cat mai repede in Romania dar sta foarte prost cu banii.Sotul ei este in somaj de cateva luni iar ea nu a lucrat de ceva timp pentru ca s-a pus pe studiat engleza pentru Tofle cu gandul sa-si gaseasca un job mai bun (a lucrat o perioada buna de timp in fabrica).Eu si Rocsana (nshiro) o cunoastem demult si ne-am gandit sa va cerem ajutorul.Va rog din tot sufletul sa strangem toate cativa bani, nu conteaza cat...oricat ii va fi de mare folos acum.Vrem sa-i usuram un pic suferinta si din pacate e singurul lucru pe care il putem face.
O sa revin cu detalii.Si va rog scrieti-mi PM pentru adresa sau sa vedem cum facem cu banii.
nshiro spune:
Fetelor sunt atat de trista si ma simt atat de neputincioasa... E CUMPLIT prin ce trece prietena noastra. Si noi nu putem sa-i spunem nici macar "Lasa ca va fi bine..." Va rog din suflet ajutati-ne sa strangem cativa banuti pentru ea... sotul nu e nici el japonez si nu au pe nimeni aici... cat de putin puteti... nu stiu cate dintre noi mai intra pe DC, dar fiecare daca mai aveti prietene pe aproape, oricat de putin e bine-venit... saraca nu are nici macar bani de avion pentru ea si baietelul ei... ca sa nu mai spun pt ceea ce o asteapta in Romania, spitalele pe ultima suta de metri si punctul culminat intr-o luna... doua maxim...