Nou stil de viata (247)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, louisea, m-ati certat degeaba. Am fost la si le-am spus pa!

Deci, Puskin, cand vii in tara, te iau de mana si dam o tura de Magheru, da? Pe tocuri! Si pe Delidana o chemam sa ne traga in chip! Si pe Zuzilici si Gusta sa ne haituiasca!

Io ASA cizme mi-as lua. Si-as mai adauga un bici si m-as posta langa frigideru lu' Gusta si langa banda de alergat a lu' Zuzilici!

Apropo: eu am pe frigider o vaca kare se tine cu mainile de usa, ca si cand mi-ar interzice sa deschid usa. Poate ii fac o poza sa v-o arat....

Vikingo, hai sa te vedem!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

mai ce ai cu frigiderul meu.Cizmele imi fac cu ochiu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ziua buna, dragelor,

Meniul meu de azi:
7:00 un iaurt Activia cu fructe, o banana
10:00 doua sardine, o bucata de paine integrala, un ardei gras, cateva felii de branza
11:00 o cafea cu lapte
13:00 o cafea cu lapte
14:30 trei felii de rulada de linte cu ciuperci; salsa din rosii cu ceapa, cilantro, otet balsamic, un varf de zahar brun, un varf de praf de chili si cateva masline, trei feliute micute de branza; salata de arugula cu castraveti, ulei de masline, otet balsamic, o lingurita de mustar
mai am un mar, 35g nuci diverse si morcovei

Sport - 15min bicicleta + 15min eliptica + 25min banda (alternat mers cu alergat) + abdomene

Carolina, multumim pentru noul capitol si felicitari pentru inaugurarea elipticii, sa o folosesti cu drag si spor

Gabi, da, te rog Ma bucur ca e mai bine baiatul nasilor si ca a iesit bine encefalograma. Tin pumnii in continuare sa fie bine.
Simt si eu miros de zambila

Si mai simt miros de mere coapte Claudia

Ruxandra, sa-ti fie de bine
Multumesc pentru sfaturi. Voi incerca sa introduc mai multe oua si branza.

Tzuni, tie sa nu-ti fie de bine nachos sa le spui repede si alta data, pas

Ruxandra, Roxa, frumosi pantofii Spor la pantofiori si la treburile casnice! Si la mine e cam dezastru, da' inca ma fac ca nu vad

Si mie imi plac crevetii. Mai ales preparati ca www.silverfishlongboarding.com/forum/showthread.php%3Ft%3D85514&usg=U786ScBIGgmDPemuZlSb8U-nmEk=&h=300&w=300&sz=21&hl=en&start=5&um=1&tbnid=yYJmFLWIDM4X0M:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dceviche%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG" target="_blank">ceviche sau campechana .

Gusta, s-a intamplat ceva dupa cafeaua cu 5 prune?

Viku' cred ca e in pregatiri petrecarete

Zuzi, eu nu am alte idei in plus fata de sugestiile pe care le-ai primit deja dar voiam sa-ti urez petrecere frumoasa!

Happy, imi pare rau de dezamagirea cu tipu' din Romania. Dar daca el oricum nu vrea sa vina in Canada, tu banuiesc ca nu intentionezi sa mergi sa locuiesti in Romania - de ce nu te orientezi spre potentiali parteneri disponibili 100%, in carne si oase la tine in oras?

Lou, bafta cu aplicatia la programul pentru Human Rights!

Crystina, multa sanatate!

Aliclara

Anda, multumim pentru linkuri

Carmen, fain concursul secundar

toata gasca!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, nici eu nu prea port tocuri .

Lai, cu placere. pentru sport.

Carmen, ai lansat concursul si acum ne-ai lasat cu ochii in soare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Lou n-am mancat nimic pentru ca mi-a fost lene sa fac salata. Cand am venit acasa m-am schimbat si m-am "aruncat" pe banda. Dupa vreo ora eram in dus, si-apoi in pat. L-am tot rugat pe-al meu sa faca (dreaga) el salata dar n-a vrut. Si nici eu n-am avut chef. Asa ca atunci cand el s-a servit cu vin s-a gandit si la mine si mi-a dat un pahar pe care tot in pat l-am baut.
So cam asa au stat lucrurile.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

lai, ce bunatati mananci tu acolo....

Pai hai sa ne ocupam de concursul mephalei (desi n-a spus ce castiga premianta )

So:
- cea mai cu gandirea pozitiva a fost Delidana. La ea sunt rare caderile, poate doar in sesiune. Si Vikinga.
- cea care s-a abatut cel mai putin de la stilul de viata sanatos, e Puskin. Pt ea: www.candyforoccasions.com/Quickstart/ImageLib/Strawberry.JPG" target="_blank"> - ce spui?

Ar mai fi o categorie (zici ca suntem la Oscaruri):
- cea mai constanta in scris, care nu renunta la grupul nostru, chiar daca cel mai adesea nici nu e bagata in seama : Nastad

_

Mergi la inceput

Lai nu s-a intamplat nimic ca eu am mari problema cu asta de cand am scos fierea(sunt un pic pe invers decat normal)

Felicitari pentru sport.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Lai merci am nevoie (cu carul) sa ma accepte. E greu de intrat da si dupa
Bafta si tie cu proiectul celelalt Sper sa ne dai cat mai repede vestea!!

Tzuni cred ca ai arata bestial cu ele cu picioarele tale lungi

Zuzi ce dragut

Eu as nomina-o pe Vik si pe Ruxi desigur

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Lai nu s-a intamplat nimic ca eu am mari problema cu asta de cand am scos fierea(sunt un pic pe invers decat normal)

Felicitari pentru sport.

Marilena si Mara Augusta

.....un piiiiiic?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Felicitari pentru sport.

Marilena si Mara Augusta

.....un piiiiiic?

_

Bine un pic mai mult asta e ce sa imi fac ma inscriu pe lista de schimbari .E bine?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput