Nou stil de viata (247)
Raspunsuri - Pagina 18

gusta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delidana
Ciorapi si bluza, doar atit? ![]() Eu port o pijama portocalie cu dungi galbene si chilotei negri cu paiete. ![]() www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Vreau o poza la paiete se poate

Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
Mephala - pijama roz
Crystina - pijamale rosii in dungi
Danielag - pijama rosie + halat de baie rosu
Tzuni - maieu, ciloti,jambiere negre + halat albastru cu nori albi.
Hcclara - ciorapi si bluza - se indreapta spre pijama maro, cu roz si alb
Gusta - pijama rosie shimbata cu galbena cu floricele albaste si roz .Iar chiloti sunt albi cu floricele fara ata
Delidana - pijama portocalie cu dungi galbene si chilotei negri cu paiete
Puskin - pijama cu bleu, tricou gri, ciorapi roz
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

danielag spune:
Clara, la mine doar halatul e rosu. Pijamaua e alba cu ceva modele cu rosu si cu animalute (cele mai interesante pe pijamaua mea is vacutzele ).

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hcclara Delia eu de cand m-am maritat nu mai port chiloti pe sub pijama... Claudia |
Si-ti pui paietele direct pe p...iele?

Delia, vrem poze!
_
Tzuni

gusta spune:
Tzuni schimba ca nu am mai cautat pijama rosie am luat una galbena cu floricele albaste si roz .Iar chiloti sunt albi cu floricele fara ata.
Marilena si Mara Augusta

Delidana spune:
citat din mesajul lui hcclara Delia eu de cand m-am maritat nu mai port chiloti pe sub pijama... Claudia |
Cind dorm singura chiar nu mai are importanta amanuntul asta.

Gusta, pune-ti imaginatia la incercare.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

crystina spune:
citat din mesajul lui puskin Cristyna, ![]() ![]() |
Scuze Tzuni

Bine faci Ruxandra ca nu zici..Tocmai am bagat un ochi la o reteta..dar mi-a trecut pofta imediat, prea multa munca

Imi aduc si eu halatul..alb simplu fara vacute, norisori sau paiete.