Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am revenit si eu

Pitica mea a mancat azi masa de fructe la pranz, dupa amiaza piureul de legume, iar seara dupa baita lapte cu cereale..acu cateva minute s-a trezit si i-am mai dat inca60ml

La baita deja dam din picioare de incepem sa o facem pe mami leoarca, dar nu conteaza puiul e fericit...problema e dupa baie....simte ca iese afara din apa atunci cand o curat in nas si o imbrac...sa vezi show

Babytza super poezia

O noapte buna si linistita fetelor, ne auzim maine dimineata la cafea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, super-tare!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am culcat campionul si gulia - am facut cea mai perfecta sarmaluta de cand s-a nascut! Devin tooot mai buna!

babytza chiar ca-i buna poezia!

In legatura cu decizia Nausicai, ieri ma ironiza sotul ca "m-am tampit de tot cu net-ul asta", adica prea exagerez. Mie mi se pare ca tocmai asta ma ajuta sa nu tampesc de tot, ca simt ca toti neuronii mei pleaca pe rand in vacanta si parca nu se mai intorc... Mai stau si eu de vorba cu adulti, chiar daca discutiile sunt tot despre copii, ca altfel as lua-o razna. Sotul e plecat toata ziua - dimineata la cabinet, seara la casa-santier.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom am primit-o pe mail de la o gravidutza , am ras cu lacrimi si nu am putut sa rad singura.... mai ales ca despre asta vorbeam, de pus mana la tzutzurel

Baby boy deja o graviduta ? Avem si noi una si ii tinem pumnii ca in curand merge sa ii auda inimioara

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Mi-am dat seama ca de mult nu m-am mai laudat cu achizitiile lu' fii-miu ala mic. De cateva zile face cateva chestii noi:

- mi-a descoperit ochelarii si intinde manuta dupa ei cu niste miscari imprecise si caraghioase; de cele mai multe ori rateaza tinta dar de cateva ori a reusit sa-i apuce de de-abia l-am desclestat de pe ei.

- scoate sunete noi, de genul: baa, mpaa, eee si inca ceva gen gargara cu saliva/lapte, ce se nimereste.

- il urmareste tot mai interesat pe Victor, care e foarte incantat si se dezlantuie in scalambaieli.

- zambeste mult si char a inceput sa rada "cu voce": hee-hee; ma topesc!

- se misca mult, se rostogoleste peo parte, dar rostogolire completa n-a mai reusit sa faca; probabil cele 3 reusite anterior au fost accidentale.

Apropos de bebelusi activi si accidente la varsta asta, de 3 luni adica, era Victor cand a cazut prima oara din pat, desi era pus pe patul mare, central si inconjurat de perne. Nici acum nu pot sa-mi explic cum a reusit, mai ales ca inca nu se rostogolea, nici nu se taraia. M-am simtit groaznic de vinovata, desi il lasasem singur max. 2 min. ( pana sa fac un pishu ). Asta a fost prima, ca pana la 1 an au mai fost vreo 5-6 cazaturi si toate in cap... Asta mama denaturata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Mamidestefan merci frumos. Am incercat si spirulina, sa stii, am luat vreo luna asa dar mi s-a parut ca-mi influenteaza somnul si am renuntat. Dar cresterea in greutate nu m-a ingrijorat decat in primele doua luni, apoi a inceput sa ia nu foarte mult dar peste medie si m-am declarat multumita. Doar ca lactatia mea nu se manifesta ca la 99.99% dintre mamici iar matza mea a inceput sa faca fente maricele la san de prin luna a4a.

Babytza

Si eu respect decizia Nausicai si o inteleg.

Babymom cred ca pana la urma fentele n-au fost de la lipsa de laptic. A facut acum al 3 lea kk muult pe ziua de azi si de data asta de culoare, consistenta ( plin de mucus si nu e/a fost infundata zilele astea ) si miros schimbat dupa un mic concert paraitor... Apoi s-a linistit si a papat bine. Daca se repeta il duc la analize dar daca urmatorul e normal mai e cazul sa-l duc? Merci anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Mamidestefan merci frumos. Am incercat si spirulina, sa stii, am luat vreo luna asa dar mi s-a parut ca-mi influenteaza somnul si am renuntat. Dar cresterea in greutate nu m-a ingrijorat decat in primele doua luni, apoi a inceput sa ia nu foarte mult dar peste medie si m-am declarat multumita. Doar ca lactatia mea nu se manifesta ca la 99.99% dintre mamici iar matza mea a inceput sa faca fente maricele la san de prin luna a4a.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

imi pare rau ca nu te-am putut ajuta ...dupa cum iti scriam la mine a mers bine spirulina la Stefan ...iar acum ..la Izabella .. galafor-ul...dar tu ziceai ca iei galafor...

si tinem pumnii sa fie laptic cit mai mult timp

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

simodina nici daca kk ( ca despre el vorbim, nu? sau n-am inteles eu bine? )e din nou plin de mucus nu trebuie sa-l duci la analize. E normal ca uneori scaunul de lapte de mama sa fie mai mucos, cu filamente de mucus, sau mai spumos, sau mai verzui, sau cu un miros mai intepator-acid. E si in functie de ce a mancat mama si de viteza cu care i se descarca lui bila in intestin. Si al meu ieri a avut un scaun mucos si puturos si a fost indispus tare toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Fetele, stie vreuna din voi unde e spitalul Caritas? Imi explicati si cum se ajunge acolo, eventual? Am o prietena care are probleme cu bebe din burtica si e internata. Zicea ca e posibil s-o tina 6 saptamani in spital daca bebe are sanse sa supravietuiasca, daca nu, i/l scot si atata s-a mai chinuit si a mai pierdut si o sarcina inainte de bebele asta Poate da Doamne-Doamne si bebele e bine.

TE ROG DIN TOT SUFLETUL sa o luati de acolo si sa o duceti la POlizu (pe neonato sunt cei mai tari) daca vrei sa ii salvati vioata copilasului si a ei. Te rog asculta-ma. Mi-a mai scris o fata pe subiectl meu ca pe 3 decembrie a patit acelasi lucru ca si mine in CAritas. TE ROG nu o lasati acolo...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

simodina "obsesia" ta cu alaptatul nu are cum sa-i dauneze Marei, ba din contra. Esti figura!

Mergi la inceput