Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Un site care mie mi s-a parut a fi ffff util, poate multe dintre voi il stiti deja:

www.babycenter.com

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Khistin, eu le-am dat Lass Baby de la erbavita, sirop de plante special pentru bebelusi. poate se gaseste sila voi, se face in... Malta!!

Ii dau lui Raducu daca nu face 3 zile si ziua 3 se chinuie, se screme si se inroseste degeaba.
cand era mai mic ii dadeam daca nu facea in fiecare zi, dar m-au calmat fetele...

am mai scris de siropurile erbavita pe aici, sa ma scuze fetes ca le plictisesc.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

cosmyb, musettepink – pupici pt voi si multumim de aprecieri.
nerantula - pupici si multumim frumos pt sfat. Nu o sa mai folosesc, o sa-l dau cu Mustela si sa vad cand ajung la un doctor bun. (desi si advantanul mi-a fost recomandat de un dermatorog). Am citit atunci ce a scris Kidd – chiar folosisem inainte Elocom si de atunci nu l -am mai folosit… bine ca am dat peste advantan.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Denisa, ce fel de pete are Edwin, si unde?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, eu am pierdut o ora juma pe afara mai devreme si ce bine m-am simtit!!! am facut cumparaturi pentru pici, m-am holbat prin magazine si ce biine a fost!! dar tot n-am gasit revistele alea cu CD-uri!

cand am intrat in casa era muzica data tare in sufragerie, prin statie, nu doar pe laptop, AKON (!) si tati incerca sa ii linisteasca pe huni... sincer, am vazut cum ii iesea un par alb.... of...

irina

julymorning - baita e normala... inca. adica facem baita pe rand, caci chiar duc lipsa de maini (vorba Adei) si cum le fac baie singura e mai greu daca nu pot sa stea in fundulet. si in cadita nu cred ca vor avea loc amandoi, mai degraba in baia mare.... da' nu va iert cand o sa avem show in baie, promit!!

nerantula - bibele nu e tzitzi, nici nu seamana, e ursulet, cu o gaura in mijloc, dar nu se vede tot in poza. daca vrei, il pozez pe de-antregul si-ti arat. L-am luat din Auchan, e de la chicco, dar n-am gasit poza pe net sa-ti trimit. e pentru bebei de la 4 luni, tetina are 3 gauri, dar eu am inlocuit-o cu una cu o gaura.

va pup, merg la baita, ca tot veni vorba... pe maine!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citind la pepenasii de iulie-august am aflat ca o mamica deja asteapta bebe 2..sunt curioasa la noi care o sa fie prima la care vine barza sa aduca bebe 2 sau chiar bebe3 ?

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Vlad de codruta

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pritivi fetelor cu dedicatie pentru picii cu mana la putzica :

Bunicuta lui Pandele
De pe strada Ghica Tei
A bagat discret de seama
Cum ca nepotelul ei
Când nu-i observat de nimeni
Nici de Tonc, nici de Rodica
Se cam joaca cu putzica.

Si i-a spus: - Pandele draga
Vai d e mine, nu-i frumos
Vezi pe domnul cel de colo
Ala grasu si burtos?
Tot asa o burta mare,
I-a spus tainic bunicuta,
O sa-ti creasca, de vreo data
Ai sa te mai joci cu putza!

S-a speriat grozav Pandele
Si ofta cu'nfrigurare
Când gandea ca o sa-i creasca
Tot asa o burta mare.
Dar primind cadou o toba
Si un cerc si-o muzicuta
De atuncea niciodata
N-a mai pus mâna pe putza.

Intr-o zi la o plimbare
Pe soseaua'nourata
A vazut, sezand pe-o banca
O femeie' nsarcinata
Drept la ea s-a dus si-i spuse,
Ce-a rostit si bunicuta:
-Vezi ce ai patit cucoana
Daca te-ai jucat cu putza!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza esti mortala!! Unde ai gasit-o????

noapte buna fetelor.

Pitica mea mancat la 6.30 si acum a adormit inainte sa-i dau sa pape la 9.30. Oare l-a cat s-o trezi? Hmmmm

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Babymom merci frumos. Asta cu reglarea secretiei lactate o citisem dar printre prietenele mele care au reusit sa alapteze minim 6 luni nu li s-a intamplat asa de repede sa aiba sanii bretele ci dupa 6-7 luni, iar Culcer cand m-a vazut ultima oara alaptand m-a intrebat daca am lapte si a simtit chiar nevoia sa verifice ...Ma bucur ca-mi spui ca nu e totusi asa bizar chiar la 4 luni. Furnicaturile nu le mai simt tocmai asta iti spuneam de la 3 luni, imi dau seama cand se instaleaza letdownul doar ca incepe Mara sa inghita si se schimba miscarile maxilarului dupa cateva secunde bune. De cresterea in greutate nu mi-am facut probleme decat in prima luna apoi m-a linistit, de fapt a fost unul dintre putinele lucruri care mi-au dat curaj sa continui, celalalt fiind mai mult ambitia mea personala. Astazi iar am avut o zi mai proasta, am avut de rezolvat o chestie mai neplacuta si presupun ca n-a mai fost lactatia in parametrii.Mara a cam tras de san si a cam marait, culminand cu refuzul de a mai pune gura pe el seara...Acum doarme, tocmai cand ma gandeam sa-l trimit pe sotul meu sa ia o cutie de lapte praf just in case. Sa stii ca incerc sa-mi pun cat mai putine intrebari si cand totul merge bine chiar imi iese dar cand am zile ca cea de astazi mi-e cam greu si ma gandesc uneori sa nu-i dauneze obsesia asta a mea cu alaptatul. Dar atata timp cat creste in greutate si nu plange constant n-ar trebui, nu-i asa?

Mergi la inceput