Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna gaia si mie mi se intampla, ca la cel mai mic foshnet sa se trezeasca...tare fitzoshi bebeii ashtia poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
subsciu, am stranutat odata cu ea in brate si a urlat. A dpoua oara a urlat mai putin. Aseara era happy la masa si a tusit baratu-meu u-hmmm, ca si cum si-ar drege vocea. Si-a ridicat fata in sus toate mainile si picioarele din dotare si i-a zburat si somnul ala care se infiripa...
Baby boy eu am mai tras o repriza de somn (eram oricum culcata, mufata... cu telefonul in mana. Am aut si un cosmar
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
claudinna spune:
diversificare: ieri i-am dat para coapta cu mar copt, la ora 10, apoi la 14 i-am dat piure de morcov+piure de cartof copt, cu lapte (laptele lui). a mancat pe saturate. la masa de legume am completat si cu 110 ml lapte, la cea de fructe, cu ceva suc de mandarine si ceai. adora sucul de mandarine!
azi i-am dat la 10 mar copt, piure + piure de banana, cam 1,5 cm banana pasata cu furculitza. am completat cu ceai
pt pranz inca nu i-am pregatit nimic, ca astept ajutoare...bebe doarme la mine pe picioare si nu pot sa fac nimic. oricum imi e teama sa-l mai las singur, in orice pat ar fi si oricate perne ar avea in jurul lui...cand sa inceapa sa manance, era pe perna de alaptat...el croit sa se intoarca pe burta, sa o ia la sanatoasa, sau nu stiu ce vroia, s-a rostogolit in pat, irect in nas...n-a patzit nimic, dar daca-i vine vreo idee sa impinga pernele?! asha ca stau de straja tzarii, ca de acu, s-a dus linistea mea!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi Stiu ca tine si de ce mancam noi, apropo...cele care hraniti de la san, aveti vre-un regim special sau mancati orice??? mie mi sa spus sa nu mananc fructe si multe alte mancaruri, care cica ar constipa......si vreu sa spun ca mie dor de un mar, de nu mai pot... am mai bagat eu o portocala chiar si un mar dar foarte rar..![]() mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008 |
Eu mananc orice, dar absolut orice imi place si vreau...chiar si muraturi
si totul e ok , noi nici colici n-am prea avut.FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
claudinna spune:
multumesc fetelor pt site!
andy, facusem asha, dar imi dadea eroare
300 si razvan tot asha face cand se sperie in somn, ridica mainile si picioarele. soacra-mea se sperie tare cand vede ac face asha:)
poze noi cu bebelushull
300 spune:
Alina!!!!

Multa fericire alaturi de familia ta frumoasa. Si, mai presus de orice, sa doarma Cipri ziua in reprize de cate doua ore. Ca sa te mai vedem si pe-aici. 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
angelynna82 spune:
scriu cu o mana 
Cand fata mea era alapta exclusiv mancam un mar la 2-3 zile si nu avea nimic...poti incerca, nici a mea nu prea a avut colici
Tacsu stranuta foarte tare, uneori se sper alteori nu, in schimb patul nostru scartie oricum te-ai aseza, automat se fataie cand il aude

Ieri i-am dat sa suga o feliuta de mandarina, ii place la nebunie 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
credeti ca putem manca la bibe si pumnul in acelasi timp?![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
angelynna, raspunsul este DA!
noi mancam si cu lingurita si degetul, in acelashi timp...e dragoste mare cu degetul ala, oare e doar o etapa?
poze noi cu bebelushull
angelynna82 spune:
suzeta nu o accepta mai deloc...daca e ffff obosita o ia, in restu o scuipa, dar pumnul sau degetul 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
mda, nici Razvan nu mai vrea suzeta de ceva timp...suge cu atata foc din deget!! mi-e teama sa nu-l inghita:))
cand se plicti face asha, cand ii e foame, cand ii e somn...deci, din ce in ce mai des...
fetele, imi zisa sotzul ca sunt reduceri la sensiblu!
poze noi cu bebelushul
Razvan