Sa reevaluam gradinite sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor!
Eu vreau sa dau copilul la o gradinita in sectorul 6.Am vazut mai multe gradinite particulare si o sa ma hotarasc intre Alba ca Zapada si LA bunica din Rosu.

Miflore, ma bucur ca s-a acomodat fetita asa repede.Ai lasat-o sa doarma la pranz?La ce educatoare e?Eu nu am reusit inca sa vb cu directoarea, sper sa o gasesc de luni.
Mi-a placut mult bucataria si faptul ca au camere de supravegheat, in schimb camerele de la mansarda pareau cam intunecoase si neaerisite..e cam greu sa le avem pe toate.

La Bunica e frumusel , au curte si spatiul de joaca mai mare..insa e cam departe.Are cineva copilul acolo?Sunteti multumiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor!
Eu vreau sa dau copilul la o gradinita in sectorul 6.Am vazut mai multe gradinite particulare si o sa ma hotarasc intre Alba ca Zapada si LA bunica din Rosu.

Miflore, ma bucur ca s-a acomodat fetita asa repede.Ai lasat-o sa doarma la pranz?La ce educatoare e?Eu nu am reusit inca sa vb cu directoarea, sper sa o gasesc de luni.
Mi-a placut mult bucataria si faptul ca au camere de supravegheat, in schimb camerele de la mansarda pareau cam intunecoase si neaerisite..e cam greu sa le avem pe toate.

La Bunica e frumusel , au curte si spatiul de joaca mai mare..insa e cam departe.Are cineva copilul acolo?Sunteti multumiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA_MIRUNA spune:

Buna Miflore,
Fetita cea mare este la Miss Geanina acum si cea mica la Miss Cristina.
Sunt incantata ca Antonia s-a adaptat fff bine. Si nu mai vrea sa plece de la gradi.

Ana la ce Miss este?
poate ne vedem la sedinta cu parintii.
Ioana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Maddy, Ana mea doarme la pranz acolo, s-a adaptat bine la programul lung. Ai dreptate cu camerele de la mansarda, mi se par destul de intunecoase dar in rest nu pot reprosa nimic. Se tin de program si au grija de copii. Eu sunt inca noua, astept sedinta cu parintii ca sa ma lamuresc cu mai multe.
Ioana Miruna, cred ca tu stii mai multe din moment ce ai un an in spate la gradinita, banuiesc ca sedintele cu parintii se fac pe grupe, nu? In aceeasi zi? Noi suntem la Miss Andreea, grupa mijlocie. Inca nu le cunosc pe Miss Geanina si Miss Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnpopovici spune:

Noi suntem la Dumbrava Fermecata, este la Grozavesti langa intrarea restaurantul Pui de Urs.
Suntem acolo din aprilie. Gradinita este super. Sali mari, este in incinta liceului Ucecom, are intrare separata, spatiu de joaca fara foarte mare unde au acces doar copiii din gradinita. Ne-a placut foarte mult faptul ca este spatioasa, este curata, salile sunt mari - sali de clasa de scoala. Nu este asa cum sunt majoaritatea gradinitelor particulare in vile cu camere mici si neaerisite cu scari destul de periculoase si cu spatiu afara aproape inexistent.
Personalul este in regula, educatoarele foarte dragute, la fel si doamna directoare.
Noi am mai mers inainte un an jumate la o gradi in sect.5 de unde am plecat total dezamagiti. Una ni se spunea si promitea si alta se intampla acolo. Copiii erau scosi afara numai dupa lungi insistente.
Niciodata nu am stiut cati sunt incscrisi cu adevarat in grupa. Se ascundea acest lucru. Si asta nu este tot dar preferam sa nu ne mai amintim.
Noi nu vrem sa fie copilul tinut 10 ore intr-un dormitor de apartament cu inca 17 copii, afara sa fie 25 grade si sa nu se bucure de are si de vremea frumoasa pe motiv ca n-are cine sa-i imbrace sau ca au activitati educationale de efectuat.
Merita vazuta si gradinita Dumbrava fermecata, e altceva decat ceea ce-ati vazut la celelalte gradi.
La noi alta varianta ar fi fost Waldorf care este la fel de spatioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Am si eu o intrebare, fetita mea are 2 ani si jumatate, de la trei ani vreau s-o dau la gradinita si, ca orice novice, am o groaza de intrebari:
-ea implineste 3 ani in martie, o pot duce la gradinita de stat din martie?
-pentru gradinita de stat conteaza domiciliul? noi stam in sectorul 6 si oscilez intre gradinita 40 (stau in Giulesti Sarbi si e destul de aproape de noi, in Crangasi) si gradinita 41 care este in Drumul taberei, f. aproape de socrii; soacra mea zicea ca daca vreau s-o dau acolo, trebuie sa ne facem mutatie la ea...e necesar? ca doar e acelasi sector...
-la gradinitele de stat se pot face vizionari? cu tel. in prealabil la directoare? cu cat timp inainte?

In speranta ca ma luminati cat de cat, astept un raspuns
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Mrnpopovici, poti da te rog mai multe detalii despre aceasta gradinita? Asta insemnand program, mancare, transport, preturi, numarul de copii in grupa, ce se intampla daca copiii lipsesc, se scad zilele din taxa, daca se primesc copii bolnavi, daca au dormitor separat de sala de curs si eventual de sala de mese, daca au medic sau asistenta, daca au cursuri optionale care se platesc separat sau intra in taxa, si .....tot ce mai crezi tu ca ar fi bine de stiut. Mi-ai starnit curiozitatea.

Multumesc.

Mergi la inceput

Alsa, programul este pana la 19.00. Mancarea este buna,gradinita are bucatarie proprie, daca intri pe site o sa vezi foto si cu buacataria. Au sala de mese,nu au dormitor separat. Se doarme in sala de curs. Dar salile de curs sunt foarte spatioase - o sala de clasa dintr-o scoala normala. Au asistenta medicala permanent care are cabinet personal acolo. Medic vine saptamanal.
de primit bolnavi nu stiu ce sa-ti raspund, noi cand este bolnava nu o ducem, platesc pe cineva sa stea cu ea. Daca lipseste se scade masa din pret.Eu cred ca nu prea exista gradinite unde sa nu-i primeasca bolnavi. Daca le curge putin nasul ii primeste orice gradinita. Doar in fazele acute cu febra nu sunt primiti. Asa ar trebui, dar sunt gradinite unde ii primeste cu nurofenul si panadolul dupa ei. Noi acum suntem intr-un amplu proces de imunizare cu tratament homeopat. Cursurile optionale: engleza, calculator si dansuri - nu se platesc.
Merita vazuta gradinita, este f spatioasa, curata, personal placut, nu trebuie sa coboare 2 etaje din "clasa" la masa, asa cum sunt aproape toate gradinitele particulare din Bucuresti.. Curtea cu spatiul de joaca este imensa.
Au sala de sport unde se pot desfasura diverse activitati, de exemplu noi o sa incepem lectii de tenis organizate acolo in gradinita.Astea se platssc separat.
Transport nu exista deocamdata. Noi suntem singurii care am solicitat transport si daca ar mai fi macar un copil pe lista s-ar asigura si acesta. Noi locuim in zona Margeanului.
La noi in grupa sunt 8 copii. Gradinita este noua, acesta este al doilea an de functionare.
A invatat ceva poezii, cantece,, am primit si un premiu la un concurs de desenat organizat intre mai multe gradinite, asta anul trecut.
Educatoarele sunt f dragute si isi dau silinta.
Daca mai vrei detalii iti stau la dispozitie, dar nu strica o vizionare a gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui camirovcori

Exista in dr. Sarii - intersectie cu Antiaeriana si 13 sept gradinita Conil ...super gradinita, super personal. Miss MAriana care este sefa acelei locatii (pt ca mai au si alte 2 locatii in Cotroceni) este o doamna de toata isprava care a ajutat la ridicarea continua a nivelului educational al gradinitei alaturi de miss Adela.
Eu recomand aceasta gradi cu tot sufletul acelor parinti care doresc sa isi creasca copiii intr-un mediu profesionist .

Si ti-ai facut cont doar ca sa scrii asta? Vad ca in toate mesajele tale faci referire la gradinita Conil. Era mai corect din partea ta sa spui ca reprezinti gradinita.
Eu nu am copii inca, dar ma intereseaza subiectul pentru ca am fost cu o prietena sa caute o gradinita pentru fetita ei, noi locuind in Drumul Sarii.
Gradinita Conil nu ne-a facut o impresie f buna pt ca are o "curte" f mica si nu e suficient loc de joaca, totul e f inghesuit, doamnele educatoare nu supravegheaza in permanenta copiii si in timp ce copiii se jucau nesupravegheati dansele stateau la poarta de vorba si fumau la 1 m de copii.
Ne-a mai deranjat faptul ca langa gradinita este o pizzerie si asta vara cand am fost noi erau niste mirosuri de iti cam intorceau stomacul pe dos ca adult, la copii nu vreau sa-mi inchipui.

De gradinita "Ingerasii" ce parere aveti?

Mergi la inceput

Nu am vazut gradinita Ingerasii. Cred ca este noua pentru ca atunci cand am cautat noi nu era. In poze pare draguta. Dar nu se specifica nimic despre locul de joaca de afara. Problema gradinitelor particulare cu locatii in vile este spatiul de joaca aproape inexistent. Conil de la Dr Sarii am vazut-o si eu si nu m-a impresionat foarte mult. Incaperi mici unde stau 10-12 copii, curte f mica si este amplasata in plina intersectie.

Mergi la inceput