Sa reevaluam gradinite sectorul 6
Raspunsuri - Pagina 7
magghyc spune:
Eu am vazut Marienkaefer si intr-adevar tipele care o conduc sunt super ok - stiu ce fac, au un "drum" educational si se tin de el.
Cladirea e relativ ok - ca 99% din gradinitele particulare, mobilata frumos dar se vede ca initial vila a avut o alta destinatie si a fost adaptata din mers.
Cum nu mi-am dat copilul acolo, nu pot spune mai multe, insa cred ca e una din variantele bune pt cine sta in zona.
Daca as fi ramas in cartier, optiunea mea ar fi fost o grupa step-by-step la o gradinita de stat. Insa, acum, fiecare poate decide in functie de buget si ce-si doreste sa obtina de la gradi.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Nicolest spune:
De gradinita La Bunica din comuna Rosu stie cineva ceva?
Eu am vazut Olga Gudynn din Cotroceni si am ramas profund dezamagita de mizeria din interior si de clasa insuportabil de mica.
Am mai fost la Alba ca Zapada si impresia a fost mult mai buna ca cea anterioara dar ca minusuri amintesc clasele mici si nearisite, miros de mancare in toata cladirea si directoarea te zapacea de cap cu tot felul de povesti cam prea vorbareata.
Pana la urma o sa aleg o gradinita curata si aerisita in detrimentul activitatilor de la clasa.
dia48 spune:
Eu am fost la gradi La Bunica,si sincer mi-a placut.Singura problema este distanta prea mare si nu aveau in acel moment transportul asigurat.Nu poti ajunge decat cu masina proprie si e cam dificil.oricum merita sa mergi sa vezi.
xandra28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeko Dupa cum rezulta din discutii nu exista o gradinita care sa ne satisfaca toate pretentiile, orice am incerca sa aflam. Intotdeauna vor fi si parinti foarte multumiti de o gradinita si parinti foarte nemultumiti.Este foarte subiectiv.Fiecare are alte preferinte si un alt sistem de valori. In concluzie ramane sa cautam cea mai buna legatura intre pretentiile noastre si ofertele gradinitelor.Si fara sa para un mesaj personal catre xandra28, ea a cautat ce e mai bun ,s-a ferit de graninita la care a auzit ca se fac enterocolite, iar cea aleasa nu poate fi frecventata de copilul ei datorita racelilor care il tin acasa luni intregi...Pe mine ma interesa gradinita de la Tenis Club pentru ca am mers des acolo, la bazin si la tenis (de mult timp) ,implicit la restaurant,iar parerea este dintre cele mai bune.Despre gradinita nu stiam nimic, de aceea poate ar fi mai bine ca o mamica care are piticul acolo sa ne spuna o parere. Poate nu e tocmai realist sa ne orientam dupa ce auzim prin parcuri sau dupa aspectul exterior al directoarei.Eu recunoasc ca sunt putin descumpanita... Nico- mami de bebe Gabriel (2 ani) si Nicolas (7 luni) |
raspunsul m-a descumpanit pur si simplu, desi nu s-a vrut un atac personal, in final asta a fost. parerea mea nu a fost una formata prin parcuri, am fost personal la fata locului de cateva ori si, asa cum tu ai cerut parerea aici pe frum, am cerut-o si eu la momentul respectiv.
iar faptul ca baiatul meu a racit des in toamna la gradinita mi se pare aproape evident ca nu are de-a face cu o gradinita in sine, ci cu faptul ca intrarea in colectivitate l-a facut foarte sensibil la inceput, dovedit si de faptul ca dupa ce a trecut de etapa aceea, avem cateva luni bune - cam de la inceputul anului - de cand nu mai avem probleme.
nu am vrut sa fac reclama gradinitei la care am copilul si nici anti-reclama altei gradinite.
era o simpla parere personala, nu cred ca iti impune nimeni ce sa faci cu proprii copii, imi pare doar rau ca am fost sincera dar am crezut ca de asta ai si cerut parerea.
am incheiat subiectul, discutia despre gradinitele din cartierul nostru chiar nu ma mai intereseaza.
mult succes.
bebeko spune:
Xandra28 imi pare rau, dar exagerezi putin.Nu este nimic personal,am facut referire la tine pentru ca ai raspuns la subiectul care ma interesa ...iar partea privind imbolnavirile este dupa parerea mea una dintre marile riscuri la gradinita,functie de imunitatea si sensibilitatea copilului.Eu am doi copii (nu am actualizat datele,unul are 3 ani iar celalalt 1.6 ani) si cu atit riscul este mai mare.Si am formulat astfel, repet, pentru ca eu am fost deseori la Complexul sportiv 2000, am facut ambele botezuri (in "bodega" cu cca.100 invitati) iar baietii au mincat deseori acolo inca din primul an. Acolo maninca toti sportivii clubului, nu stiu de ce numai cei de la gradi fac enterocolite ! Incep deja sa fac reclama si nu este cazul...Revin la intrebarea mea, pentru ca nu stiu ce se intimpla la gradinita si nu stiu ce sa mai cred. Faptul ca directoarea este o "toapa"(dupa cum afirmi) si urmareste doar profit iarasi ma deruteaza, in conditiile in care restul este facut la anumite standarde ! Te rog sa nu interpretezi gresit, xandra28, imi cer scuze,chiar nu o sa mai fac referire la ce ai spus.Inca astept parerea unui parinte care are copilul la aceasta gradinita.
Nicolest spune:
Si eu am vizitat gradinita La Bunica si este foarte curata, aerisita si are curte frumoasa. Am inteles ca s-a rezolvat si problema transportului dar ma interesa daca are cineva copilul acolo cum sunt educatoarele, personalul, mancarea etc.
Pe mine deja nu mai intereseaza engleza intensiv, inot, tenis si alte activitati .... vreau sa fie curatenie, spatiu suficient si educatoare care sa se ocupe de copii. Desi initial criterii de cautare a unei gradinite ereau orientate catre activitati, engleza, dansuri etc. in momentul cand am vazut conditiile in care stau copii m-am schimbat radical. Consider ca aceste activitati se pot invata mult mai bine in particular ca degeaba invata engleza dupa Cambridge daca respira miros de mucegai si mocheta ticseste de mizerie.
selenutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa Am intrat pe acest forum sa va zic ca cine are copilul la gradinita Degetica sa se intereseze mai bine ce isterica de educatoare este acolo. Eram dimineata in Gradina Botanica si am vazut cu ochii mei in ce hal urla la copii si ii smuncea. Nu am vazut asa ceva in viata mea. Nu am putut sa ma abtin si m-am dus la ea si i-am spus ca nu se poate sa arunce tigara pe jos si sa tipe asa la copii. I-am spus ca o sa scriu pe forum pentru ca nu se poate asa ceva. Credeti-ma ca se auzea toata gradina urletele ei si cum tipa la un baietel Stefan care nu statea jos. Am si eu copil si vreau sa il dua la gradi, dar am vazut atatea incat sunt ingrozita. Sunt lasati sa se joace cu mainile in cosurile de gunoaie, in praf si multe altele. |
Buna!
Am fetita la aceasta gradinita. Si m-ai ingrijorat cu acest mesaj. Imi poti povesti mai multe?
Cum arata educatoarea?
Chiar erau lasati sa se joace in cosurile de gunoaie?
Multumesc mult!
Nicolest spune:
Noi pana la urma ne-am hotarat sa inscriem fetita la Gradinita Nicholas desi nu prea am gasit referinte despre aceasta.
Eu am ales-o strict pe criterii de aspect curte foarte frumoasa si mare cu trandafiri, copacei, topogane, leagane si gazon. Clasele de curs nu sunt foarte mari dar sunt luminoase, aerisite si frumos mobilate.
Au cabinet medical functional.
In schimb nu stiu nimic despre educatoare.
Poate ma ajuta cineva cu cateva detalii.
Multumesc.
andrruzza spune:
nicolest, eu am pustiul la nicholas si este ok.
acum fiecare cu asteptarile lui, numai frecventand iti dai seama daca este ceea ce-ti doresti pentru copilul tau.
succes
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
selenutza spune:
legat de mesajul acela cu gradinita Degetica din Botanica; am ,,investigat" ca sa spun asa si se pare ca pana la urma nu era vorba despre cei din Degetica.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar pana nu sunteti siguri despre ce gradinita e vorba nu mai scrieti astfel de mesaje pe forum ca o sa ne imbolnavim de inima.
si intr-adevar nu cred ca exista o gradinita care sa satisfaca pe toata lumea; parerile si gusturile sunt impartite. asta apropo de mesajul cu degetica si cu asistenta; asistenta intr-adevar nu e cea mai prietenoasa persoana din lume, dar nici aroganta nu e; fetita mea e de un an la aceasta gradinita si o recomand cu caldura.