Sa reevaluam gradinite sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am si eu baietelul la grupa mica la Marienkaefer din toamna 2008.
am vizionat cam 4-5 gradinite inainte, insa aici am fost convinsa sa-mi inscriu copilul de indata ce am stat de vorba cu directoarele, 2 surori foarte open minded, de treaba, dragute, etc. intr-adevar, le pot deranja oricand cu intrebari, rugaminti, si asa mai departe, si credeti-ma ca le deranjez, atata vreme cat copilul meu a fost racit toata toamna-iarna-primavara...
o problema, dar care este a mea si nu a gradinitei ..... niciunul din noi, acasa, nu stim limba germana. la asta nu m-am gandit cand mi-am inscris copilul la o gradinita cu predare in limba germana. oricum, la cat de putin a mers vladut la gradinita (a lipsit din noiembrie si pana in februarie inclusiv, cu exceptia catorva zile izolate), mai mult decat la revedere nu stie sa spuna.
in rest, nu stiu foarte multe despre alte gradinite particulare din cartier, am vrut doar sa va impartasesc din experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am intrat pe acest forum sa va zic ca cine are copilul la gradinita Degetica sa se intereseze mai bine ce isterica de educatoare este acolo. Eram dimineata in Gradina Botanica si am vazut cu ochii mei in ce hal urla la copii si ii smuncea. Nu am vazut asa ceva in viata mea. Nu am putut sa ma abtin si m-am dus la ea si i-am spus ca nu se poate sa arunce tigara pe jos si sa tipe asa la copii. I-am spus ca o sa scriu pe forum pentru ca nu se poate asa ceva. Credeti-ma ca se auzea toata gradina urletele ei si cum tipa la un baietel Stefan care nu statea jos. Am si eu copil si vreau sa il dua la gradi, dar am vazut atatea incat sunt ingrozita. Sunt lasati sa se joace cu mainile in cosurile de gunoaie, in praf si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

riloasa, tocmai pentru ca ai copil ar trebui sa iei atitudine: sa mergi la gradinita, sa-i spui directoarei ce ai vazut si sa identifici persoana. sAca ai fi in locul parintilor acelor copii, asa ti-ai dori.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sunt total de acord cu Diana.
Riloasa, du-te la gradi si vorbeste cu directoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Xandra28,Scooby/Doo este langa Marienkaefer cred.Spune-mi te rog daca ai fost si la prima si ce te-a determinat sa o alegi pe M?Pe mine ma interesa Scooby,tocmai pt. ca nu stim germana.Multumesc!

Mergi la inceput

n-am vazut scooby doo.

am vazut happy planet kids care mi-a placut, dar ca dezavantaje: locatia (zona razoare) si faptul ca mi s-au parut mai distanti fata de copii. totusi, programa educationala mi s-a parut mai bogata la happy planet.

am mai vazut alba ca zapada, ok, si tenis club 2000 pe care am respins-o din start.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Multumesc Xandra!Am vazut si eu HPK si aproape ma hotarasem sa o dau acolo pe cea mica dar era si prea departe de noi si prea scumpa.Ulterior, am auzit ca de fapt taxa varia in functie de cursul euro, nu era fixa si ca a ajuns 1600 ron/luna fara transport.Si apropo,am fost si la DEGETICA si nu mi-a placut nimic acolo.Aveau o asistenta aroganta ,mai importanta decat directoarea, care parca imi lua interogatoriu!!Oricum mai astept si alte pareri despre Scooby/Doo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Eu intentionez sa-mi trimit ambii copii la gradinita Tenis Club (Planeta Copiilor)din cadrul Complexului Sportiv 2000,inclusiv pentru cursurile de tenis si inot. Remarca ta, Xandra28 m-a descumpanit putin...Ce anume nu ti-a placut acolo incit ai
"eliminat-o" din start?

Mergi la inceput

well, in primul rand, daca ar fi vorba de cursuri de tenis si inot, nu vad nicio problema sa inscrii copiii, desi anul trecut la inot nu primeau sub 3 sau 4 ani, nu-mi mai amintesc. problema mea e cu gradinita, nu cu partea de activitati. directoarea gradinitei e o toapa al carei unic scop pare a fi numai si numai obtinerea de profit de pe urma copilasilor, no matter what. am cunoscut persoane care au avut copilasi acolo si au fugit mancand pamantul. din cate am inteles, mancarea servita copilasilor la gradi este preparata in bodega de vis-a-vis, tot proprietatea lor. educatoarelor nu le pasa de copii, sunt croite pe modelul patroanei. enterocolite dese, din cauza mancarii. si multe altele. de altfel, gradinita arata foarte bine, la prima vedere totul pare ok.
insa daca e vorba de activitati numai, go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Dupa cum rezulta din discutii nu exista o gradinita care sa ne satisfaca toate pretentiile, orice am incerca sa aflam.
Intotdeauna vor fi si parinti foarte multumiti de o gradinita si parinti foarte nemultumiti.Este foarte subiectiv.Fiecare are alte preferinte si un alt sistem de valori.
In concluzie ramane sa cautam cea mai buna legatura intre pretentiile noastre si ofertele gradinitelor.Si fara sa para un mesaj personal catre xandra28, ea a cautat ce e mai bun ,s-a ferit de graninita la care a auzit ca se fac enterocolite, iar cea aleasa nu poate fi frecventata de copilul ei datorita racelilor care il tin acasa luni intregi...Pe mine ma interesa gradinita de la Tenis Club pentru ca am mers des acolo, la bazin si la tenis (de mult timp) ,implicit la restaurant,iar parerea este dintre cele mai bune.Despre gradinita nu stiam nimic, de aceea poate ar fi mai bine ca o mamica care are piticul acolo sa ne spuna o parere. Poate nu e tocmai realist sa ne orientam dupa ce auzim prin parcuri sau dupa aspectul exterior al directoarei.Eu recunoasc ca sunt putin descumpanita...

Mergi la inceput