Sa reevaluam gradinite sectorul 6
Raspunsuri - Pagina 11
Michaela__ spune:
Gogosel, l-ai inscris deja pe pitic la gradi? Ai fost sa vezi cele 2 gradinite? Eu o am pe pitica mea la Planeta Copiilor si sant foarte multumita ; daca nu te-ai decis inca da-mi un mesaj sa-ti dau mai multe amanunte
martta spune:
Eu am copilul la Gradinita nr. 246, zona Lujerului.
E o gradinita de stat, de care sunt foarte multumita.
Am avut norocul sa intalnim educatoare foarte bune, dedicate profesiei, in ciuda salariilor mizere din invatamant.
Parerea mea este sa luati in calcul si varianta gradinitelor de stat.
gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michaela Gogosel, l-ai inscris deja pe pitic la gradi? Ai fost sa vezi cele 2 gradinite? Eu o am pe pitica mea la Planeta Copiilor si sant foarte multumita ; daca nu te-ai decis inca da-mi un mesaj sa-ti dau mai multe amanunte |
am decis! mergem la "La bunica". din cauza ca facem doar 5 minute.pana la "planeta copiilor: care e in dudu ..... si inca nu am masina de deplasare.
dar, cat este programul redus la planeta?
aici dam 500 lei, 8-12, cu mic -dejun, f mult, dar pana am cu ce sa ma deplasez, stam aici.
sper sa fie ok.
incepem de luni, 15.01.2011.
Michaela__ spune:
La program scurt 07-13 costa 700 ron si include mic dejun, fructe la ora 10 si pranzul. Aici au si transport la cerere;costa cam 8lei pe zi (dus-intors) daca nu ma insel nu stiu exact. Asa e, preturile sant mari peste tot , aici ma refer la gradinite, dar deh, ce nu facem pt copii nostri? Si noi am ales gradinita asta pt ca e foarte aproape de noi dar nu regret, piticuta mea a invatat multe aici si cel mai important e ca merge cu drag la gradi, a devenit o doua casa pt ea; noi santem la program prelungit. Am vizitat si noi gradinita La Bunica, ce-i drept acum vreo 2 ani si nu mi-a placut ca nu aveau loc de joaca afara. Oricum, conteaza si cum se simte copilul acolo; piticutul tau s-a acomodat? Cum sant educatoarele?
Michaela__ spune:
Eu am copilul la Gradinita nr. 246, zona Lujerului.
E o gradinita de stat, de care sunt foarte multumita.
Am avut norocul sa intalnim educatoare foarte bune, dedicate profesiei, in ciuda salariilor mizere din invatamant.
Parerea mea este sa luati in calcul si varianta gradinitelor de stat.
Noi nu am avut cum sa ne gandim macar la gradinita de stat pt ca ne incurca vacanta de vara. Ce faceam cu serviciul? Nu aveam si nu am cu cine sa o las acasa. Plus de asta ne-am hotarat sa ii facem nazdravanei un fratior si fara ajutor...e mai greu. Nu stam nici noi pe roze financiar dar facem sacrificii si trebuie sa o scoatem la capat
Michaela__ spune:
Gogosel, scuze acum am vazut ca ne-ai zis ca incepeti de luni. Asteptam sa ne povestesti cum e acolo
mmona spune:
Baietelul meu are trei ani si trei luni si anul trecut l-am inscris la doua gradinite din sect.6 la cea de la Tabla Butii si la cea de pe Ciurel...din pacate nu am avut bani de dat spaga(200 euro) asa ca micutul meu a ramas acasa trecut pe ,, lista de asptare"...voiam sa va intreb daca stie cineva ceva despre cum se procedeaza, se reianscriu copii in primavara, cat mai e spaga sau daca aveti alte solutii...
Kora_B spune:
Buna,
Eu am baietelul la gradinita Degetica de 1 an de zile. L-au primit cand avea 1 an si jumatate.
Suntem foarte multumiti de ei, atat de educatoare cat si de personalul de ingrijire, iar baietelul s-a adaptat bine acolo cam de la inceput. A avut si el perioada de plans cand il lasam acolo, dar cei de acolo il luau cu usurelul, cu hai sa ne vezi pestisorii, uite copii, si tot asa si uita de ce plange:)
Referitor la preferintele alimentare, cei de acolo tin cont de recomandarile parintilor (in cazul in care copilul are vreo alergie la ceva sau nu mananca deloc carne), au si o asistenta acolo care ii monitorizeaza pe cei mici, iar in cazul in care are febra parintii sunt contactati imediat.
Am ales gradinita aceasta si ptr ca era aproape de casa (este pe Str. Nenitescu, aproape de Mall Plaza), dar si ptr ca aveam o prietena care are baietelul acolo de cand avea acesta 3 ani si mi-a dat recomandari bune.
Am recomandat si eu la randul meu gradinita unor prieteni si inca mai sunt si ei multumuti de alegerea facuta.
Aceasta este parerea mea prin prisma experientei proprii cu gradinita Degetica. Sper sa fie cuiva de folos.
O zi buna,
Kora
Lia_ spune:
Parinti, atentie la gradinitele particulare tip "fantoma" aparute peste noapte. Tocmai m-am confruntat cu aceasta problema. Nu ezitati sa solicitati conducerii gradinitei informatii si documente despre autorizatia de functionare, pregatirea cadrelor didactice si a personalului auxiliar- medic, asistent, etc. Nu toti sunt ce sustin a fi. Avem dreptul si chiar obligatia sa cunoastem in mainile cui ne lasam copii. Sunt tot mai multi escroci care pretind a avea pregatirea necesara in domeniu. Verificati de unde provine mancarea, e foarte important, nu va bazati doar pe afirmatiile lor. Nu oricine si nu in orice fel poate pregati mancarea celor mici. Trebuie sa luam atitudine, nu-i putem lasa sa se "joace" cu asa ceva.
Alemam spune:
Lia, sunt de acord cu tine 100%!
Dupa experienta pe care am avut-o cu fiica mea, eu as zice: "Atentie la gradinitele private!" Stiu sa vanda iluzii!Din pacate, multe dintre ele reprezinta doar forme fara fond!