INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 21
bulinanico79 spune:
ramyy asa cum au zis si fetele...poate e mai bine cu anestezie generala, mai usor pentru durerea ta sufleteasca. Ma gandesc la tine...nu pot spune ca iti ingeleg in totalitate durerea, nu am experimentat asa ceva...dar cunosc durerea pierderii cuiva drag. Mama mea a murit brusc acum aproape 5 ani si stiu cat de greu iti este sufletul, si cat de greu iti este sa privesti in viitor. Atunci am intrebat pe cineva care suferise o pierdere asemanatoare daca aceasta durere nedefinita care ma apasa se va atenua in timp...si mi s-a raspuns ca da. Nu am crezut atunci dar asa s-a intamplat. Nu uiti durerea, nu ai cum, dar iti vei recapata increderea intr-un viitor mai luminos. Ascult-o pe dankutza are dreptate, atitudinea conteaza.
asteptam bebe din februarie 2005
mara80 spune:
cocolyso,de ce facci histerosalpingografia(hsg) dupa laparoscopie?eu stiu ca ordinea e:hsg,histeroscopie si laparoscopie,nu?
la laparoscopie nu ti-a vazut trompele?sau poate nu ai facut laparo la ap genital?
http://mt.lilypie.com/8JVQp2.png
ruzu30 spune:
Cosicel,referitor la intrebarile tele-am facut analize:TSH,VSH,prolactina,progesteron...si au iesit in regula toate,dar ai dreptate poate trebuie sa le repet;in ceea ce priveste stimularea este prima data cand fac,am facut 9 injectii cu menopur din ziua a 2-a a cm,la eco se vad multi foliculi pe ambele ovare,deci ma gandesc ca le-am fortat;din experienta voastra nu e posibil sa mai creasca?Eu am ciclu de 30-31 zile,iar datile trecute in ziua 14-a aveam folicul de 18mm.
Dankutza,maine pana ajung la doctor ma gandesc cum ai zis tu la ce foliculi babani o sa am,o sa creasca ca Fat-frumos-incerc sa zambesc,dar sunt foarte suparata
Ramyy,eu am facut histeroscopie cu anestezie generala,nu simti nimic,iti baga in vena si in cateva secunde ai adormit,cand te trezesti,esti putin ametita,dar iti trece repede,curaj
Cocolyso spune:
Mara nu le-am scris in ordine.
Evident mai intai am facut hsg, apoi laparo, etc...
http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png
dedus75 spune:
neata fetelor
....desi daca ma uit la ceas e chiar miezul zilei![]()
....
daca nu mai termina astia cu sedintele lor( ha ha ha avantajul de a lucra intr-o multinationala) o sa ajung in situatia in care nu o sa mai am nici un ''control''.....ce faceti? cum va simtiti azi?
cosicel spune:
Dedus - am trecut numarul pe prima pagina! 

Ruzu - incearca sa fii mai optimista, pur si simplu foliculii tai s-au razvratit si vor sa creasca mai incet! Dar vor creste si asta e important! Firesc ar cam tb sa ovulezi prin z17-18, nu? Atunci relaxeaza-te, vor fi frumosi de-o sa vrei sa le faci poze! 
Deschid capitol nou: Inseminare capitol 32
sensibila spune:
Stie cineva Sioforul da dureri si intepaturi ? Ca de cand am facut inseminarea le am constant ! Adica de o saptamana.
Astept un raspuns de la fetele care au luat Siofor ce reactii da ?
Ms mult
Pupici
In asteptarea unui bebel ....