INSEMINARE (31)
Raspunsuri - Pagina 15
sensibila spune:
catacris - ms mult
ruzu30 - nu te stresa o sa ai un endometru bun si totul o sa fie ok pt IA. Ms, asa o sa fac. Si nu, nu mi-am verificat in nici un fel trompele pt ca nu mi s-a spus. Eu sunt incepatoare si am facut doar analizele care mi-au fost cerute. Ba daca imi aduc aminte bine chiar am intrebat ulterior daca nu trebuie sa fac HSG si mi s-a spus ca daca nu e incercuita pe lista de analize, nu trebuie. Asa ca nu am facut. Poate asa trebuia sa fie, habar nu am
dedus75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila catacris - ms mult ruzu30 - nu te stresa o sa ai un endometru bun si totul o sa fie ok pt IA. Ms, asa o sa fac. Si nu, nu mi-am verificat in nici un fel trompele pt ca nu mi s-a spus. Eu sunt incepatoare si am facut doar analizele care mi-au fost cerute. Ba daca imi aduc aminte bine chiar am intrebat ulterior daca nu trebuie sa fac HSG si mi s-a spus ca daca nu e incercuita pe lista de analize, nu trebuie. Asa ca nu am facut. Poate asa trebuia sa fie, habar nu am |
Buna seara fetelor....ma primiti sipemine in ''clubul'' celor care fac sau au facut inseminare?:)
Sa va spun povestea mea...incercam de 1 an si ceva sa avem un bb fara succes....am inceput tratamentul cu stimulare ovariana la un medic din Hunedoara,am facuto injectie cu 36 ore inainte si...aseara, 30.01 am facut inseminarea intrauterina!!!Speram sa fie cu succes..
dankutza spune:
dedus75 bine ai venit printre noi.
Mult bafta si peste 14 zile sa vezi dublu pe test.
Fetele, eu am nelamurire. Daca ati putea sa imi raspundeti si mie ar fi super. Mie mi-a facut inseminarea la maxim 2 ore dupa ce mi-a facut injectia. Am impresia ca numai la mine s-a intamplat asta. Asta se intampla marti seara si joi dimineata cand am fost la doctor mi-a spus ca nu e nevoie de inseminare dubla. Am venit acasa si am prestat pentru mai multa siguranta. Apoi am stat cu fundul pe o perna. Poate ca atunci am ramas.
Am citit despre fetele celalalte ca au facut inseminarea la 24/36 ore dupa injectie. Deci cum este corect? Cele care ati facut inseminare la cate ore dupa injectie v-au facut inseminare? De fapt incerc sa aflu daca nu cumva am ramas (Culmea!) natural.
Pupici si mersi de raspuns
dedus75 spune:
dankutza, eu stiu de la doctorul meu ca inseminarea se face la 24-36 ore....injectia respectiva este pentru a provoca ovulatia.
oricum iti doresc multa bafta si sa dea dumnezeu sa vedem toate dublu dupa 14 zile..:)
danielac100 spune:
Fetele mele dragi,
Eu nu am facut luna asta nici o inseminare nimic.
Am fost la un control sa vad cum mai stau si mi s-au dat niste analize de hormoni in zilele 3-14-21.
Problema e ca mie nu mi-a venit ciclu, desi sunt in ziua 39.
Azi mi-am luat inima in dinti si am facut un test sure chek si era NEGATIV.
Acum sunt chiar panicata ca nu stiu ce as putea sa am. Fac mentiunea ca am avut intotdeauna cicluri f. regulate 28 care acum au devenit cam 30-31.
O singura data am avut ciclu la 36 zile, o exceptie acum ceva timp (un an si).
Ma dor ovarele ca la ciclu, am si putina grata si bolboroseli si gaze in burta.
Ei bine, testul fiind negativ, va dati seama cat sunt de bulversata.
Inca ceva... din iunie 2009 cand am facut prima IA nu am mai urmat deloc trat hormonal, nimic, nimic...
De fapt, noi suntem pacienti din aia fara nici un defect dar fara resuite...
A mai patit careva asa ceva??? Ar fi prea de tot sa fie testul prost si nu vad nici un motiv.
Va multumesc daca ma cititi.
Daniela
danielac100 spune:
Dankuza,
Eu in iunie 2008 cand am facut inseminarea... mi s-a spart foliculul la 2 zile de la injectie.
Iar dim mi s-a spus ca s-a spart, iar la 14.00 am facut IA.
Dar eu am facut cu Tutunaru si acolo lucrurile decurg altfel... pe mine nu m-a mai multumit si nu am mai mers deloc la el...
De asta acum m-am indreptat spre un medic fara mare renume, nu e nici specilist in infertilitate e numai un medic cu care sa pot vorbi... sa am dialog, nu monolog....
Asa a fost la mine, asa ca nu iti pot spune ce si cum e bine.
Daniela
ruzu30 spune:
Dankutza,eu la primele inseminari am facut injectia cu pregnil la 36 ore inainte de inseminare,la prima inseminare am avut un folicul de 18mm,iar la a doua unul de 22mm-in a 14-a zi,doctorul zicandu-mi ca sunt fix la ovulatie,insa eu m-am gandit ca poate foliculul meu s-a spart inainte de inseminare si ca nu s-a intalnit cu
,poate trebuia sa fac inseminarea mai devreme.Acum m-a chemat marti si in functie de folicul imi face injectia tot la 36 ore.Eu stiu ca foliculii se sparg la 24/36 ore de la injectia cu pregnil,chiar nu-mi dau seama de ce ti-a facut injectia la 2 ore,trebuia sa intrebi
Dedus75,bine ai venit si bafta multa,peste doua saptamani sa auzim de bine

ruxandrab spune:
fetelor care sunteti in focuri va doresc multa bafta... 
Eu mai am de asteptat, urmeaza sa fac monitorizari luna asta dupa ce imi vine CM... dar mai bag ochiul din cand in cand la voi... nu prea mai am rabdare... dar vine si randul meu sigur ![]()
http://t2.lilypie.com/pveEp2.png
dedus75 spune:
sincera sa fiu..
m-a cam parasit speranta.....am vazut pe forum fete cu foliculi si endometre foarte mari.....la mine au fost mici....4,7 mm endometrul si 16/14 si 12/12mm foliculii in Z 11 de CM cand am facut eco....a 2-a zi am facut injectia si apoi dupa 36 ore inseminarea...
evanescence spune:
Dedus75
eu zic ca foliculii au fost cum trebuie 16/14 in z11 si cresc in medie 1.5 mm sau 2mm pe zi deci dupa 1 zi sigur au fost de 18 si dupa injectie inca 36 ore eu zic ca sigur au avut 22 mm sa fie cu succes 
Cum de ai ajuns la Hunedoara ma intreb ? am vazut ca esti din lugoj,cum de nu te-ai dus la Tm si ca sa te bombardez cu intrebari spune-mi te rog din ce cauza ai facut inseminare probleme la tine sau la sot ? 
ruxandrab nu te-am mai vazut demult...
toate fetele
Eu maine seara am programare pt monitorizare sunt in z 11,sper sa fie ok...as fi vrut si eu totusi sa fac pregnyl pt siguranta mai mare avand in vedere ca fac IA pe ciclu natural dar nu SE GASESTE
stiti cumva ceva ??? voi de unde cumparati ?
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png