Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
Seara buna,dragi gravidute!
Bun-venit noilor gravidute,sarcini usoare si la termen!
Felicitari celor care au aflat ce poarta in burtica!
M-am uitat ca in trupa de august inca nu se prea stie,noi asteptam inceputul lui februarie pt vesti bune!
Cornelia si mQQm ,si eu sunt de o zapaceala iesita din comun
.Saptamina asta totusi m-am controlat mai bine,nu am mai uitat nimic si am ajuns la timp peste tot
.Saptamina trecuta am platit cu cardul la Supermarket dar am uitat si apoi nu l-am mai gasit,l-am cautat vreo 2 zile,am fost convinsa ca l-am uitat la magazin si chiar in ziua cind sa ma duc acolo sa intreb l-am gasit pe birou,sub niste carti
.Cum l-am scos din portomoneu sau de ce nu-mi amintesc,defapt nu aveam nici o amintire cu el
.Tot atunci imi pierdusem si cheia de la cutia postala dar si pe asta am gasit-o
.
mQQm ,tu ma intrebasei de haine de gravida de la H&M.
In cel mare,din centrul Münchenului sunt ceva dar nu de speriat si nu prea faine.Blugii mai merg dar pe mine nu stau bine,sunt si cam grosi dar mai astept,cica baga curind modele noi.
Am fost si la C&A si nici aici nu au nu stiu ce pantaloni,adica oferta este destula dar ori nu-mi plac,ori nu-mi stau,largi tare,ii pierd
.Eu mi-am tot luat bluzite dar nu neaparat de gravide ci normale,cu modelul ala putin evazat de sub sani,sa incapa burtica.
Am comandat blugi de la Esprit(mie imi plac multe haine de la ei si partea buna ca imi si veneau bine),azi a venit comanda si pantalonii mi-s largi,ioooi,inca ce largi si is cea mai mica marime,34/31.Noroc ca imi vine bluzita din comanda si bluzele fiica-mii ca altfel ma suparam tare.
Seara faina,revin eu!
Alina ,
11+
Alex@Sara spune:
Seara buna si de la noi.Eu nu am apucat sa mai intru zilele astea,ca ma mananca de vie strengarii astia doi.Noroc ca pana acum(si bat in lemn)am avut o sarcina ok,am bobocit numai o data,dar din vina mea ca era 12 si inca nu apucasem sa mananc nimic .Cu Alex am fost scoasa din circulatie 4 luni jumate dar si apoi am mai avut episoade de boboceala.Cu Sara a fost binisor,nu stiu daca am dat la boboci de 10 ori toata sarcina.Acum vad ca e super bine deocamdata.
asaaaaa,sa va dau si datutele mele
DN 14.03.1978
UM 24.10.2008
DPN 31.07.2009
sexul,speram sa il aflam pe 4 februarie,nu conteaza ce e doar sanatos sa fie.Noi maine mergem la un botez la o colega de-a mea care a nascut anul trecut in august,e o scumpica si dolofanica aia mica,abia astept sa le vad maine.Mergem in gasca tot fameleonul,sper ca saruca sa se comporte bine,de Alex nu am teama ca e in elementul lui la petreceri,e animatorul de serviciu.
Sper ca duminica sa mai apuc sa mai citesccate ceva.O noapte superba tuturor,si un we cat mai placut 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
CriPOD spune:
Vad ca avem burtici noi, bine ati venit!
Sanatate bolnavioarelor!
Cornelia, Alina, m-am distrat grozav!
Cum a zis si tanti aia, fost-am lele... Si celularul mi l-am uitat in buda la job sapt trecuta si nici macar nu m-am sinchisist cand au trimis email aia de la receptie ca l-au gasit (de fapt m-am gandit iata ca mai e si alta cascata). Mi-a trimis sotul email asa dupa fo 6 ore ca n-am de gand sa ma duc sa-l iau de la femeia aia. Eu nici nu stiam ca nu-l am...
Asa si eu, tot cu bluze baby-doll, dar incep sa am probleme cu pantalonii. Singurii blugi care ii mai pot incheia sunt chiar o pereche de la esprit (si asa noroc ca toti ii am cu talia joasa, altfel eram de mult in ala gol). Dar astia au haine de gravide? Hm, ma duc in weekend sa vad. Nici mie nu mi-au placut blugii de pe la maternity pe-aci, sunt cam cheap la aspect.
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Asa si eu, tot cu bluze baby-doll, dar incep sa am probleme cu pantalonii. Singurii blugi care ii mai pot incheia sunt chiar o pereche de la esprit (si asa noroc ca toti ii am cu talia joasa, altfel eram de mult in ala gol). Dar astia au haine de gravide? Hm, ma duc in weekend sa vad. Nici mie nu mi-au placut blugii de pe la maternity pe-aci, sunt cam cheap la aspect. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank"> ... |
mQQm sa stii ca in magazinele Esprit de-aici nu am vazut haine de gravide ci doar pe site de aceea am comandat.
Alina
Alex@Sara spune:
Vad ca vb de hainute pt gravidute.In Bucuresti sunt mag Roccoco,cum e cel de la Sf Gheorghe,mai e unul pe Stefan cel Mare cum mergi dinspre Obor pe dreapta,dar mie imi plac hainitele de la un magazinas de pe Mosilor,inainte de intersectia cu Eminescu,au lucruri dragutele foc si nici prea scumpute.Mai stiam un magazi dar acum sunt in viteza ca pregatesc si baitele teroristilor.Va mai pupicesc inca o data 

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
adrianafedorca spune:
buna seara la toata lumea
noi am lipsit o vreme din motive de sanatate, eu si bebelina suntem bine dar cezar a facut pneumonie, acum suntem internati l aGomoiu, a avut jumatate de plaman drept afectat , azi la a 2 a radiografie a fost muuult mai bine chiar s-au mirat si doctorii
au zis ca se reface foarte repede, nu pre avrea sa pape dar bine ca are de unde slabi
eu am stat cu el 2 nopti , in seara asta m-a schimbat mama am venit sa-mi fac un dus si maine ma duc la datorie
in spital nu e asa de rau pe cat credeam, doctorii se poarta ffff frumos cu noi si nu le-am dat nimic, ba o mamica mi-a zis ca a incercat si dr a facut scandal mare dr asa ca deocamdata n-am incercat nimic
am avut noroc ca ne-au pus intr-o rezerva foarte curata cu 2 paturi, in prima noaptea a fost bine am fost singuri si am dormit fiecare in patul lui, acum avem si o colega de suferinta o fetita de 4 ani tot cu pneumoniesi ne cam chinuim cu dormitul dar asta e ...sper sa se faca bine mai repede s aplecam cat mai repede
bebelina e bine, am mai facut o eco si tot fetita e, e mai marisora cu 5 zile , eu am inceput s ama simt bine, inca mai am greturi , inca nu pap mare lucru, burtica ma se intareste doar daca stau mult in fund pe scaun sau in picioare in rest toate bune
maine ma duc iar la spital ca eu inca sunt internata cu Cezar probabil o sa mai vin peste vreo 3 zle sa-mi mai fac un dus , va mai scriu atunci
la toate burticile si multa sanatate
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
15+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
romanitza spune:
In sfarsit, am terminat si eu cu exemenul si sunt mai libera.
Ce m-ati mai distrat, fetelor, cu pataniile voastre...
Si eu sunt uituca si distrata in ultima vreme...
mQQM - nici nu am observat prima oara ca m-ai intrebat de carnet de gravida si daca m-am inscris la spital la cursuri... Drept sa iti spun, n-am nici carnet, nici nu m-am inscris nicaieri... Am citit ca te duci la aquagym, unde anume? Am fost si eu pana anul trecut la YMCA, dar nu mai suportam clorul din piscina, asa ca am renuntat. Referitor la haine de gravida, am gasit preturi si lucruri frumusele la Dixie Mall Outlet, la Maternity, doar ca e cam departe... Dar daca ajungi pe acolo, merita sa intri. Erau pantaloni de la 19.99$, bluzite din bumbac de la 2.99$, sutiene de la 39.99$. Mi-am luat si o pereche de jeans, gasesti la reduceri, eu am dat 39.99$ parca.
In ultimele zile simt ca mi s-a umflat si mie abdomenul, dar n-am ajuns inca sa schimb marimea la jeansi... Inca incap in cei vechi... iar cei pe care mi i-am cumparat mi se par f mari... Asa ca mai astept pana sa ii iau la purtare.
Felicitari fetelor pentru culoarea carucioarelor! Eu de-abia astept sa aflu, dar urmatorul appointment il am pe 9 februarie.
Luci - deci si tu experimentezi vise din astea... Adevarul ca am fost agitata cu exemenul, cu problemele la job, dar de acum sper sa o iau mai usor.Mai am sa le spun sefilor mei de sarcina si apoi nu mai am ce sa bifez pe listuta.... Ca mi-am facut lista cu ce mai am de facut, sunt foarte uituca in ultima vreme.
adrianafedorca - multa sanatate puiului tau
andra_80 - sanatate multa, sa te faci bine. Si pe mine ma apucase durerea de gat acum cateva zile, dar am baut ceaiuri, am luat miere de albine cu lamaie si vad ca mi-a trecut. Dar pentru febra ar trebui sa iei ceva,un Tylenol sau intreaba medicul mai bine.Si pentru tuse, aplica daca poti comprese fierbinti pe piept.
Motana spune:
adriana, multa sanatate puiului tau!
Mai am si eu scapari de astea zapacite, ca sotul se mira mereu ce-i cu mine, dar o sa ii povestesc ca se poate si mai rau, asa ca laptele uitat pe masa nu e grav
.
Am vazut si eu o gramada de bluze de astea gen baby doll, or fi la moda ca parca inainte nu erau atat de multe... bine pt. noi caci intr-adevar bluze de maternitate nu prea am gasit nici eu cine stie ce. In schimb pantaloni da, am deja vreo 3 perechi si am mai vazut unii de vara au un fel de elastic la spate pe care il poti regla tu mai lung sau mai scurt, in functie de cat iti creste burtica, mi se pare interesant.
Fetelor care deja stiti sexul bebelului, ati aflat la o echo normala sau ati fost la 3 sau 4 D? Caci nu stiu unde sa ma duc, sau daca merita una 4D ca sa se vada mai sigur daca e fetita sau baietel.
Weekend placut! Noi diseara facem pizza cu niste prieteni, sper sa iasa, daca nu, punem mana pe telefon ca la Domino's le iese mereu, noua cand da cand nu! ![]()
14+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
adrianafedorca spune:
neata
m-am trezitcu noaptea-n cap , vorba lui cezar, c aveam de spalat o gramada , trebuie sa-i fac si o supica de zarzavat lui Cezar de regim pt ca ieri a dat si diareea in el de parca nu era suficient ce avea....ufff
am vazut ca au aparut o gramada decarucioare, felicitari, vad ca sunt mai multi baieti decat fetite , deocamdata, oricum ma bucur ca sunteti bine , n-am apucat eu sa citesc dar o sa am ce face cand ma intorc
_
15+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
am schimbat semnatura ca ramasesem tot la 15 saptamani
nu-mi vine sa cred ca am ajuns aproape de jumateatea sarcinii....
toata lumea la spital crede ca sunt in 6 luni, se mira de burtica mea mare
, adevarul e ca e MAREEEE
vai ce dor mi-a fost de voi 

pacat ca la spital n-au net ca-mi luam laptopul si trecea timpul mai usor...aaa nu stiu daca v-am spus am intrebat ieri dr si mi-a zpus ca avem de stat cam 14 zile
, dar stau si 1 an numai sa stiu ca e bine puiutzul meu
_
16+
it's a girl !!!